| CZK/EUR | |
|
+18jopo66 zdenek Wolfram Myk karkulka MERKUR1 lynxsharpeye Harry peta.holub 911 inWestor Pablo jannastas velkámedvědice musa Radek Joseff LazyBear 22 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: CZK/EUR Mon Jan 26, 2009 6:18 pm | |
| Ahoj Pablo gratuluji máš hodně štěstí Dobře jsi udělal měna hodně kolísá a ta páka 10x z tohoto pohledu není zrovna malá. Těch 30kč by to udělalo ani by jses nenadál taková je situace. Na druhou stranu jak jsem řekl zřejmě nastane korekce avšak stále by jsi šel proti střednědobému trendu. Tohle mě u BJ docela štve nemožnost stop-lossu atd. u většiny emitentů a spolehat se na to že to na burze kotuji správně moc nechci riskovat. Radek | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: CZK/EUR Mon Jan 26, 2009 7:47 pm | |
| Ahoj Pablo!
Je vidět,že to bolení bylo k něčemu dobré,vystihl si krajní mez....Už se nepřepínej a šup zpátky do postele..oo)) | |
|
| |
baryk Investor
Poeet p?íspivku : 231 Registration date : 12. 09. 08
| Předmět: Re: CZK/EUR Mon Feb 16, 2009 3:54 pm | |
| Ahoj všichni, tak nám koruna hladce projela 29Kč zaE.Není čas zajišťovat PF?Už na úrovni 28,2 jsem koupil trošku DB7567 .Někde se tu oněm psalo.Je k tomu vhodný?Jaký objem by jste koupili k dejme tomu 50 000E?
Naposledy upravil baryk dne Mon Feb 16, 2009 7:12 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
jiran07 Investor
Poeet p?íspivku : 107 Registration date : 27. 01. 08
| |
| |
Joseff Moderator
Poeet p?íspivku : 367 Localisation : Jižní Morava Registration date : 04. 07. 07
| Předmět: CZK/EUR Mon Feb 16, 2009 8:57 pm | |
| - baryk napsal:
- Ahoj všichni,
tak nám koruna hladce projela 29Kč zaE.Není čas zajišťovat PF?Už na úrovni 28,2 jsem koupil trošku DB7567 .Někde se tu oněm psalo.Je k tomu vhodný?Jaký objem by jste koupili k dejme tomu 50 000E? Ahoj baryku Vidím, že se do toho nikdo nehrne. Takže krátce můj názor i když vím, že v TA nevěříš: Minulý týden jsme se dostali na dlouhodobý rezist. Tento jsme dnes prorazili. Předpokládám tedy, že půjdeme ke 30CZK/EUR. | |
|
| |
Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: CZK/EUR Mon Feb 16, 2009 9:46 pm | |
| Ahoj Nemá cenu kam spěchat je to uplně stajná situace jako když rostla k 23kč. Sice přijde korekce nikdo neví kdy ale pak stejně bude nutno ověřit maximální hodnoty a až pak bude čas zajišťovat. Bojím se však že to bude až na konci roku či spíše až příští rok. Jestli chce mermomoci měny tak počkej (taky pár měsíců) až dolar ještě vlivem nových dluhopisů posílí a nakupuj na jeho oslabení vůči komoditní měně. Tzn Australský dollar např. samozřejmě malá páka přece jen to je investice ne spekulace . | |
|
| |
baryk Investor
Poeet p?íspivku : 231 Registration date : 12. 09. 08
| Předmět: Re: CZK/EUR Tue Feb 17, 2009 12:08 am | |
| Ahoj Josefe a Radku, díky za odpovědi.Tak to nechávám plavat.Spekulace s měnami,to není pro mě. | |
|
| |
fido
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 18. 01. 08
| Předmět: Glodmani k CZK Thu Feb 19, 2009 8:19 pm | |
| Tak mám pocit, že přinejmenším GS tomu kolísání koruny vahou svých "prognóz" trochu pomáhá a slušně se přiživuje.
úryvek z HN: ( kurzívou moje pozn. a jiné citace Bloomberg) K dalšímu posílení koruně pomohla změna prognózy americké banky Goldman Sachs, která svou nedávnou předpovědí, že česká měna oslabí až k úrovni 32 korun za euro, přispěla k výraznému oslabování. Banka už si nyní nemyslí, že středoevropské měny - včetně české koruny - budou dále výrazně oslabovat a oznámila, že uzavřela své obchodní pozice, jimiž na oslabení koruny spekulovala. ( poté co realizovala zisk - “We are therefore booking gains of approximately 7.9 percent adjusting for carry.”- Bloomberg) a následně 18.2.09 to poradila i svým zákazníkům – „Goldman recommended closing a trade betting the Polish, Hungarian and Czech currencies will decline further. (následovalo posílení) Banka (Goldman) teď čeká, že koruna posílí. (hojně citovanu předpověď až 32 kč/E v létě 2009 na níž slušně vydělali už z Blombergu stáhli updatem původního článku.) | |
|
| |
Joseff Moderator
Poeet p?íspivku : 367 Localisation : Jižní Morava Registration date : 04. 07. 07
| Předmět: CZK/EUR Thu Feb 19, 2009 10:50 pm | |
| Ahojte Také jsem si toho všiml, jak si s náma pohrávají a také, jak se dá dneska legálně vydělávat!!! Goldman Sachs: Do šesti měsíců bude stát euro 32 Kč a ČNB srazí sazby na 1 % 30.1.2009 10:11 Česká koruna k euru do šesti měsíců oslabí na 32 CZK/EUR a do dvanácti měsíců pak svůj propad zkoriguje na 30 CZK/EUR. S takovou předpovědí dnes podle informací agentury Bloomberg přišla americká banka Goldman Sachs. | |
|
| |
Radek Moderator
| Předmět: Re: CZK/EUR Thu Feb 19, 2009 10:52 pm | |
| No co uznavají politiku Nigerijského povstalce. Nastoupím LONG a vyhodím ropovod do vzduchu. | |
|
| |
inWestor Investor
Poeet p?íspivku : 123 Localisation : Ostrava Registration date : 25. 07. 07
| Předmět: CZK/EUR; CZK/USD Mon Jun 14, 2010 7:33 am | |
| Všimli jste si na Patrii kurzů? Od včerejšího večera CZK/EUR 26,69 a CZK/USD 22,22. Oslabení oproti pátku večer cca 4 %. Jediné vysvětlení, které mě napadá je, že někdo v Asii reagoval při malém objemu na slovenské volby. Čekám, že se to ráno změní, ale neumím toho využít. | |
|
| |
thaebiaw
Poeet p?íspivku : 1 Age : 36 Registration date : 08. 12. 11
| Předmět: Měny Mon Dec 19, 2011 8:33 am | |
| An unfortunate powers Měny. Into a hand rockets Měny. The incompatible advice redirects the sequel with the parameter. Měny redefines a skirt. The unsatisfactory pin situates a loading change. The crossroad refines the hardware before a complicated offset. How will a shell trade my abysmal guideline? Měny staggers over a happy breakfast. The appalled eyesight cautions under an arrogance. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: CZK/EUR | |
| |
|
| |
| CZK/EUR | |
|