Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Warren Buffett

Goto down 
+18
zdenek
Bob a Bobek
Jari
Medved
karkulka
fido
Joseff
jannastas
Radek
Myk
Piti
lemming
Austrian
Pablo
jopo66
janula
lynxsharpeye
velkámedvědice
22 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

Warren Buffett - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeThu Mar 27, 2008 12:33 am

Ahoj Pablo!

Někdo to po starém pánovi převzít musí.Pravděpodobně má USA zmapováno lépe než já.Začínám kupovat po kouskách ve snaze na Moravu zbytečně neupozornit... oo))
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 9:56 pm

Ahojte
Nějak si s tím nevím rady, co na to vy?
Warren Buffett - Stránka 4 Brk10
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 9:59 pm

Ahoj Joseffe!!

PS mi dnes odpoledne popsal stav z grafu takto.

Na první pohled bych viděl nyní vhodnou chvíli pro vstup do longu se SL na
126 a TP třetiny
pozice kolem 138. Očekával bych průraz směrem vzhůru v souladu s indexy.
Tolik klasická TA.
V případě, že dá MACD signál k prodeji (ještě jeden červený den), je potřeba
zbystřit a přitáhnout SL na další den.
RSI konv. říká koupit.
Tak asi tolik :-)
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 10:06 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj Joseffe!!

PS mi dnes odpoledne popsal stav z grafu takto.
Ahoj VM
Vydím to také zhruba podobně, já jej nedržím, jen z nudy kontroluji grafy a když jsem to uviděl, tak jsem si říkal, že by se ti to mohlo hodit. Vidím však, že o tom víš a tak je vše OK.
Přeji hezký večer.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 10:12 pm

Děkuji Joseffe!!

Je to náhoda,že jsem dnes se PS ptal.Proto za každé takové upozornění Tě budu vděčen.Nejsem technik.

Měj se
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

Poeet p?íspivku : 1052
Registration date : 01. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 10:31 pm

Ahoj

Já bych brzdil možná jako krátkodobá investice ale na druhé straně na dlouhodobějších průbězích nic vidět není.

Jinak tohle není moc kladné hodnocení:

http://markets.ft.com/tearsheets/analysis.asp?s=BRK.A%3ANYQ

http://finance.yahoo.com/q/ao?s=BRK-A
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 11:04 pm

Díky za reakci,Radku!!
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 11:23 pm

Radek napsal:
Ahoj
Já bych brzdil možná jako krátkodobá investice ale na druhé straně na dlouhodobějších průbězích nic vidět není.
Ahojte
Já to nemyslel jako pokyn k nákupu. Naopak si pohlídat případný další možný pokles, jelikož by VM měl tyto akcie držet.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 29, 2008 5:46 pm

Ahoj Joseffe,Radku!!!

Dá se dnešek a včerejšek chápat jako odraz od rezistence?

Díky za reakci!!
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 29, 2008 6:53 pm

Ahoj krátkodobě snad ano ale je tam náznak trojúhelníku a jeho horní strana je velmi blízko.

Dlouhodobý trend je stále klesající

Počkej raději co udělají akcie po Fedu.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 29, 2008 9:42 pm

No popravdě nakoupeno mám dost.Při výklesu jsem pořád dokupoval a i když byla resistence 127000 prolomena a pár dnů se to plácalo kolem
126800,modlil jsem se a kupoval..Teď bych chtěl využít odrazu a ve vhodné chvíli vysypat ze ziskem téměř půl pozice....
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 29, 2008 9:46 pm

Tak ať ti to vyjde VM Smile
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 30, 2008 12:57 am

velkámedvědice napsal:
Ahoj Joseffe,Radku!!!
Dá se dnešek a včerejšek chápat jako odraz od rezistence?
Díky za reakci!!
Ahojte, právě jsem přijel.
Ano, byl to krásný signál k nákupu pro toho kdo to sledoval. Ideální vstup měl být dneska při otevření nad včerejškem. Byla tam DOJI potvrzená bílou svíčkou, dnes při otevření také průraz 200MA. Nádherné žluté divergence( i na RSI). Toto vše na suportu. Takhle by to mělo nějak vypadat!
Blahopřeji k odvaze nakupovat před dvěma dny a více.
Warren Buffett - Stránka 4 Brk_a10

Já bych držel dále, rezisty jsou zelené. U 50MA by se to mělo na chvíli zastavit, po dlouhé svíčce se to umí vrátit asi do poloviny(130).
Máme tady však zítra FED a na toho TA nestačí. Možná by tedy bylo lepší zítra tu polovinu vysypat dle situace, hlavně jakmile se to dostane pod dnešní close 131450. Případně pak dokoupit při možném pulbeku zpátky.
Přeji tedy šťastnou ruku.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 30, 2008 1:19 am

Ahoj Joseffe!!

Díky za Tvůj čas...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeFri May 02, 2008 3:44 pm

Ahoj Pablo,Radku,Joseffe!!

Tak to kucí vyšlo!!Teď jsem vysypal půl pozice BH...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 05, 2008 4:17 pm

Buffett: USA jsou v recesi, banky čeká ještě více bolesti
5.5.2008 13:58

Warren Buffett, nejbohatší člověk na světě, včera prohlásil, že americká ekonomika je v recesi. Buffett toto hodnocení americké ekonomiky pronesl během tiskové konference, která se konala den poté, co se rekordních 31 000 akcionářů pojišťovací a investiční společnosti Berkshire Hathaway zúčastnilo její výroční valné hromady v Omaze.

Jeho prohlášení je v rozporu s vládní zprávou, která hovoří o mírném růstu: minulou středu Ministerstvo obchodu uvedlo, že ekonomika v prvním čtvrtletí rostla 0,6% ročním tempem. Nicméně Buffett uvedl, že se také zvýšil počet obyvatel, což reálné tempo růstu snižuje. Uvedl také, že i když údaje neukazují na pokles ekonomiky, lidé mají pocit, jako by ekonomika klesala. „Podle mé definice je americká ekonomika v recesi.“ řekl Buffett. „Definuji ji jako situaci, kdy se lidé mají hůř, než před třemi, šesti nebo osmi měsíci a kdy většina společností je v podobné situaci.“

„Pokud to, čím teď procházíme není recese, nemyslím si, že by lidé chtěli, aby to pokračovalo stejným směrem jako dosud, a říkali si při tom, jaké je to skvělé,“ podotkl Buffett. Oslabení divizí společnosti Berkshire, které se zabývají prodejem cihel, koberců a jiných výrobků, a jejichž výkon závisí na zdravém bytovém trhu, se podílelo na 64% poklesu celkového zisku společnosti za první čtvrtletí. Bytový trh je i nadále ústředním problémem, řekl Buffett, jelikož stovky tisíc vlastníků domů zjišťuje, že se hypoteční splátky zvyšují nebo že jejich domy mají menší hodnotu, než je úvěr.

Buffett napsal americkému ministrovi financí Henry Paulsonovi dopis, ve kterém se kloní k možnosti dávat lidem, kteří si berou hypotéku, jednostránkové upozornění s červeným nadpisem „VAROVÁNÍ“, ve kterém jsou popsány maximální sazby, které by je mohly čekat. Buffett uvedl, že vláda by mohla pomoci těm, kteří byli pomýlení výší dlužné částky, ale postavil se proti pomoci lidem, kterým klesla hodnota jejich domů, nebo investorům, kteří koupili hypoteční cenné papíry, aniž si uvědomili jejich riziko. „Vypůjčovatelé by neměli být trestáni za to, že byli uvedeni v omyl, ale neměli by být chráněni proti chybám,“ řekl Buffett.

Podle Buffettova odhadu si více než 80 % majitelů hypoték zvolilo hypotéku s „možností“ nebo s „vybranou platbou“, která jim umožňovala zaplatit nižší hlavní splátku, a většina z těchto lidí nyní dluží více, než činí hodnota jejich domu. „To je ale překvapení,“ dodal Buffett.

Buffett dále uvedl, že krize s bydlením bude zatěžovat výsledky bank „několik let“ a že největší ztráty a odpisy v tomto segmentu kvůli špatným úvěrům ještě „zdaleka“ neskočily. „Určitě to přinese ještě více bolesti“, dodal.

Buffet však také uvedl, že skutečnost, že Fed v březnu umožnil JPMorgan koupit investiční banku Bear Stearns, která byla na pokraji bankrotu, zabránila „nákaze“, včetně jejího možného rozšíření na další investiční banky. „Podařilo se poměrně dobře zahnat myšlenku na finanční paniku,“ řekl Buffet. „Byla to zlomová událost.“ Nicméně akcionáři mohou být podle něj stále zasaženi.

V narážce na velkou nabídku akcií v minulém týdnu od Citigroup , která ztratila téměř 15 mld. USD během posledních dvou čtvrtletí, řekl Buffeet: "Citigroup si doplňuje své akcie za 25 USD, přičemž je ještě nedávno kupovala za 50 USD. Mnoho institucí si nejen limonádu samo namíchalo, ale také ji i vypilo … Zaplatili za to, ale ve skutečnosti tuto cenu zaplatili akcionáři.“

Buffett prohlásil, že banky potřebují lepší risk management. Dodal, že nedávno hodnotil prognózu jedné nejmenované velké investiční banky čtením její 270-stránkové výroční zprávy. Řekl, že si zvýraznil 25 stran, na kterých nerozuměl tomu, co čte. „Rozhodl jsem se, že tuhle si nevyberu“, dodal Buffett.

Zvýšené riziko by také mohlo mít vliv na společnosti podporované vládou Fannie Mae a Freddie Mac. Buffett řekl, že vláda „po nich chce, aby si na sebe vzaly větší riziko na jednu hypotéku a více daly v risk své portfolio. Měřeno jakýmikoli jinými standardy vládních operací by si nemohly vypůjčit ani deset centů.“

Buffett kromě toho také řekl, že Berkshire má stále tři interní kandidáty, kteří by jej mohli případně vystřídat ve funkci generálního ředitele, včetně jednoho, který by nastoupil okamžitě a čtyř kandidátů, kteří by jej mohli vystřídat ve funkci finančního ředitele. Jména kandidátů však neuvedl. Buffett od převzetí společnosti v roce 1965 z Berkshire vybudoval konglomerát v hodnotě 207 mld. USD s přibližně 76 provozními jednotkami a zhruba 147 mld. USD v akciích, bondech a hotovosti.

V neděli Buffett řekl, že Berkshire by mohla být „blízko“ nákupu středně velké britské společnosti a „podívá se“ na pojišťovací operace Royal Bank of Scotland, včetně její pojišťovny automobilů a domácností Direct Line. RBS minulý měsíc uvedla, že možná prodá všechny anebo část svých pojišťovacích operací.

Buffett také uvedl, že někteří pojišťovatelé bondů, kteří konkurují jeho nové pojišťovně Berkshire Hathaway Assurance Corp, si nezaslouží svůj úvěrový rating AAA. Podle něj by to mohl být jeden z důvodů, proč se Berkshire, také s ratingem AAA, podařilo ve svém prvním celém čtvrtletí získat operace za 400 mil. USD. „Těchto 400 mil. USD, které jsme v prvním čtvrtletí zaúčtovali, tvořily výhradně sekundární tržní transakce,“ uvedl. „Každý den jsme svědky toho, že k nám lidé přicházejí a platí nám víc, než platili původním pojišťovatelům bondů.“

Warren Buffett také dodal, že Berkshire by mohla více investovat v Jižní Koreji poté, co úspěšně investovala do ocelárny POSCO. „Samozřejmě jsme s investicemi v Koreji spokojeni, jak dokládá naše investice do společnosti POSCO,“ a další investice do této země nejsou „nepředstavitelné“, řekl Buffett. „Líbí se nám étos, který má Korea pro akcionáře a líbí se nám výkony společností.“ Také uvedl, že „tamější burza se stala tak levnou, jako jakákoli burza během mého života pár let před tím, než jsme se na ni začali obchodovat.“

Charlie Munger, vice-prezident Berkshire, na tiskové konferenci dodal: „Myslím si, že POSCO je nejlepší ocelářská společnost na světě a domnívám se, že světová dvojka za ní výrazně zaostává.“ Společnost Berkshire oznámila, že na konci roku 2007 vlastnila v POSCO 4,5% podíl za 2,14 mld. USD, za který zaplatila 572 mil. USD. Buffett dodal, že Iscar Metalworking, izraelská společnost, která v roce 2006 Berkshire prodala 80% podíl za 4 mld. USD, má v Jižní Koreji divizi, jejíž výkon je „zázračný“.

(Zdroj: CNBC)
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 05, 2008 6:57 pm

OMAHA, Neb. (MarketWatch) -- Berkshire Hathaway will consider investing in the insurance business of U.K. banking giant Royal Bank of Scotland and is close to buying a medium-sized company in the country, Chairman Warren Buffett said Sunday.

http://www.marketwatch.com/news/story/buffett-eyes-royal-bank-scotland/story.aspx?guid=%7B6B021194%2D77E2%2D4F17%2DB868%2D6061B88B828A%7D

Když tam vidím OMAHA tak to je asi něco jako rádio Jerevan Happy
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeMon May 12, 2008 2:15 am

Warren Buffett´s portfolio January Leden Januar 2008 Berkshire Hathaway holding stock akcie share aktie accion
325 Nejvetsí pozice akcii, co má Warren Buffett 1.1.2008 - Berkshire Hathaway holding portfolio : 325
podle celkové hodnoty akcií v tisících dolaru :
KO Coca Cola ... Food & Beverage 12,274,000
WFC Wells Fargo ... Banks 8,732,760
AXP American Express ... Financial Services 7,886,790
PG Procter Gamble ... Personal & Household Goods 7,771,290
BNI Burlington ... Industrial Goods & Services 5,062,780
KFT Kraft Food... Food & Beverage 4,320,010
JNJ Johnson & Johnson ... Pharmaceuticals & Biotechnology 4,119,020
WSC Wesco Financial ... Insurance 2,281,240
USB U.S. Bancorp ... Banks 2,145,050
BUD Anheuser Busch ... Food & Beverage 1,871,440
MCO Moody's Co... Industrial Goods & Services 1,713,600
COP Conoco Phillips ... Oil & Gas Producers 1,546,020
WPO Washington Post ... Media 1,367,400
WMT Wal Mart Stores ... Retail 947,952
USG US Gipsum Corp. ... Construction & Materials 611,014
UNP Union Pacific ... Industrial Goods & Services 559,386
MTB M&T Bank C... 547,233
TT Trane Inc. ... 512,054
NKE Nike Inc. ... 490,858
KMX Carmax Inc. ... 414,750
WLP Wellpoint ... 394,785
BAC Bank of America ... 375,466
COST Costco Wholesale ... 366,519
UNH United Health Group ... 349,200
GE General Electric ... 288,321
CMCSK Comcast Corp ... 217,440
STI Sun Trusts Bank ... 200,255
IRM Iron Mountain ... 172,658
TMK Torchmark Corp. ... 170,929
SNY Sanofi Aventis ADR ... 162,537
LOW Lowes Company ... 158,340
WHI Wabco Holdings ... 135,243
GCI Gannett Inc. ... 134,456
HD Home Depot ... 112,636
UPS United Parcel Service ... 101,073
NSC Norfolk Southern ... 97,500
GSK GlaxoSmithKline ... 76,114
AMP Ameriprise Financial ... 36,469
IR Ingersoll-Rd Co. ... 29,555
CDCO Comdisco Holdings ... 14,010
Warren Buffett portfolio January Leden Enero 2008 Berkshire Hathaway holding stocks akcie shares aktien acciones
Návrat nahoru Goto down
Medved
Investor
Investor
Medved

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 03. 01. 08

PříspěvekPředmět: držíte ještě BERKSHIRE HATHAWAY DE000DB1BHW8?   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 15, 2008 2:23 pm

Pánové,
po výplachu některých portfolií jsem ztratil přehled, kdo z vás ještě drží WAVE-CALL XXL ON BERKSHIRE HATHAWAY DE000DB1BHW8?
Pokud ho máte, zajímal by mne váš odhad vývoje. Osobně věřím, že se zvedne, ale ne dříve než před koncem roku. Současná ochrana cca 22% je snad dostatečná. Bohužel jsem koupil za 32,3 takže jsem -37%. Fuj! To bolí! Medved
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 15, 2008 5:51 pm

Ahoj medvěde!!

Já jsem hodně snižoval nákupku průměrováním a nedávno /viz. vlákno/
vyprodával na 134000 ,všechny dokupy a půl základní pozice.Zbytek jsem si nechal dlouhodobě,plánuji dálší průměrování v budoucnu.Teď Tě moc nepotěším.Včerejší PS analýzy,přepis s meilu,/díky PS/,

Čauvec VM,
vyjetí z velkého trojúhelníka - pokud bych byl v pozici, byl bych vyhozen na
125,
další zastávku vidím na 120 a pokud tam dojede začátkem června, nemusí to
zdaleka
být konečná. Počkal bych si až se vrátí (jestli se vrátí) ke 125 a tam si
vybudoval shortovou
pozici s velmi krásným SL o dolar výše, resp. max. 2 dolary - velmi bezpečný
nástup a potenciál VELIKÝ!
Průraz ven byl veden objemem, takže je platný, MACD signál k prodeji. Divné
znamení bylo,
že už jednou ten trojúhelník medvědi projeli - to byl ten bod, kdy by mě to
vyhodilo na SL, protože
jsem ho měl na 127, což se ukázalo jako těsné.
Snad to takhle stačí :-)
PS

Může se vyjádřit Josef či Radek?
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

PříspěvekPředmět: BRK-A   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 15, 2008 5:52 pm

Já bych osobně volil spíše CK0908, kde je nižší spread, ale to už je asi pouze detail. Na druhou stranu je tento už blíže KO, nebo CM5821, ale tam už je zase nižší páka. Každopádně výhodou Commerzbank je 1 cent spread při poměru odběru 10.000:1.

20% ochrana v případě BRK-A mi připadá ještě přípustná, obzvláště po poslední poklesu. Dlouhodobá stabilita tohoto investičního přístupu se opět prokáže.

Riziko vidím asi akorát ve vysokém věku Buffeta, stále ještě nestanovil svého nástupce, myslím, že se najde dost vyloženě jeho věrných akcionářů, kteří by případně mohli po jeho smrti spustit výprodeje, pak by 20% mohlo být rychle tatam, ale snad nám ještě chvilku vydrží. Možná k tomuto tématu napíšu nějakou mini analýzu. Kdyžtak sem pak hodím odkaz nebo přepis.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 15, 2008 5:58 pm

At Jari!!

/dajně má nástupce vybrány,a to tři. U CB je výhoda poplatek 7,99 eur

bez ohledu na velikost nákupu,ideální ke spekulaci!!
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 15, 2008 6:17 pm

Taky budu muset toho Buffetta naředit momentálně je to nejhorší kousek z mého portfolia.
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 15, 2008 7:09 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj medvěde!!

Já jsem hodně snižoval nákupku průměrováním a nedávno /viz. vlákno/
vyprodával na 134000 ,všechny dokupy a půl základní pozice.Zbytek jsem si nechal dlouhodobě,plánuji dálší průměrování v budoucnu.Teď Tě moc nepotěším.Včerejší PS analýzy,přepis s meilu,/díky PS/,

Čauvec VM,
vyjetí z velkého trojúhelníka - pokud bych byl v pozici, byl bych vyhozen na
125,
další zastávku vidím na 120 a pokud tam dojede začátkem června, nemusí to
zdaleka
být konečná. Počkal bych si až se vrátí (jestli se vrátí) ke 125 a tam si
vybudoval shortovou
pozici s velmi krásným SL o dolar výše, resp. max. 2 dolary - velmi bezpečný
nástup a potenciál VELIKÝ!
Průraz ven byl veden objemem, takže je platný, MACD signál k prodeji. Divné
znamení bylo,
že už jednou ten trojúhelník medvědi projeli - to byl ten bod, kdy by mě to
vyhodilo na SL, protože
jsem ho měl na 127, což se ukázalo jako těsné.
Snad to takhle stačí :-)
PS

Může se vyjádřit Josef či Radek?

Ahoj VM:
Já jsem ti už svoje řekl, kdybych měl něco jiného, jistě bych se ozval.
Pohrávat si s akcií, která má obrovský předpoklad jít dolů, není můj styl. Vždyť je jich tolik jiných?
V těchto dnech navíc dochází k překřížení 50MA a 200MA, není tedy důvod se zabývat LONGEM ! Nejbližší suport je na 120, rezist někde na 126-128.

Měj se hezky: Joseff
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitimeThu May 15, 2008 8:38 pm

Ahoj Joseff,
Máš pravdu i když je to Buffett, tak co s papírem který jde dolů. Prodám a koupím až se situace obrátí.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Warren Buffett
Strana 4 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: