|
| Warren Buffett | |
|
+18zdenek Bob a Bobek Jari Medved karkulka fido Joseff jannastas Radek Myk Piti lemming Austrian Pablo jopo66 janula lynxsharpeye velkámedvědice 22 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Jari Investor
Poeet p?íspivku : 276 Registration date : 25. 04. 08
| Předmět: BRK-A Thu May 15, 2008 8:54 pm | |
| Je pravda, že sám zatím také ty papíry od Commerz ani nic jiného na BRK nedržím, ale pečlivě sleduji a vyčkávám... Vlastně částečně držím, SDL9SU, ale na tom už mám slušný profit... | |
| | | jannastas Investor
Poeet p?íspivku : 296 Localisation : Zlín Registration date : 31. 12. 07
| Předmět: Re: Warren Buffett Thu May 15, 2008 9:08 pm | |
| Jo ten mám též +12% za 14 dní, jen více takových. | |
| | | velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Warren Buffett Wed May 28, 2008 1:08 am | |
| Dnes jsme se dostali slušným skokem na rezistenci.... | |
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Warren Buffett Wed May 28, 2008 6:18 pm | |
| Ahoj Joseffe,Radku!!
Já myslím,že rezistence již byly proražena,co Vy na to.. | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Fri May 30, 2008 4:57 pm | |
| ahoj všem!
Asi jsi pustil Jannastasi předčasně.Předpokládám ,že s jedním dokupem už bys byl v plusu.Radku,Josefe ,pokud jste na příjmu,vidíte to na výběr z technického hlediska? | |
| | | Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: Warren Buffett Fri May 30, 2008 7:18 pm | |
| Ahoj VM sice možná po funuse. Ale přece TA 1 rok. Ano je šance pro dobrý nákup jak cenový oscilátor tak moment hraje pro koupi na jak dlouho to je otázka a třeba to každý den sledovat. 5letá TA no abych pravdu řekl signály pro UP vypadají jinak http://finance.yahoo.com/q/ta?s=BRK-A&t=5y&l=on&z=l&q=c&p=e10,e100,e200,e20&a=ss,m26-12-9,r14&c=Už jen to proražení 200denní MA po 5 letech je alarmující. Ale jak jsem řekl je hodně pravděpodobné že prodáš dráž než koupíš. PS: v tuto chvili bych počkal na korekcičku | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Fri May 30, 2008 9:42 pm | |
| Ahoj Radku!!
Díky za info!!Já mám už nakoupeno kolem 122000,takže právě po tom prudkém růstu po posledních dnech uvažuji o realizaci části pozice mám v papíru teď přes deset % PF,je to nechráněné turbo a jedu na 14 dní pryč.Ale pokud si i Ty částečně krátkodobým optimistou,asi podržím.oo))Ještě jednou díky.Já začínám přikupovat vždy tak kolem nad 120000 a tak část papíru točím a část držím trvale,případně průměruji.Ještě jednou díky za Tvůj čas.Hezký víkend... | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Tue Jun 24, 2008 1:36 pm | |
| Ahoj technici!!
/Radek,Joseff,Myk atd./
Jak vidíte teď Buffetta.Díky za Váš čas | |
| | | Medved Investor
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 03. 01. 08
| Předmět: Buffeťáci Thu Jul 03, 2008 10:28 pm | |
| - velkámedvědice napsal:
- Ahoj technici!!
/Radek,Joseff,Myk atd./
Jak vidíte teď Buffetta.Díky za Váš čas Ahoj, dlouho jsem se neozýval - není čas. Všem co ještě máte DE000DB1BHW8 - WAVE-CALL XXL ON BERKSHIRE HATHAWAY. Bariéra se zatraceně přiblížila. Nyní je na BH na 116 000. Ještě pár dní takového sešupu a můžu si to doma vylepit na zeď. Držíte ho ještě, nebo jste to tam už naházeli? Já zatím držím, .. ale dlouho neudržím :-) Medved | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Thu Jul 03, 2008 11:57 pm | |
| Něco ještě mám,asi 4% PF.KO je vzdáleno 18%.nechceš li pokoušet větší páku,ani opouštět podklad,přestup do bezpečnější páky.Jinak krátký výhled,pokud prorazí 116,další podpora je na 110.Faktem zůstává ,že i po korekci je podklad za poslední rok 12% v plusu.Ptal jsem se techniků na další vývoj,ale jsou němí jako ryba.U Joseffa tedy zřejmě nedošlo ke změně názorů a předpokládá další výkles..Viděl jsem již i klasické trackery na BH bez páky../momentální problém budou asi pojištovny... | |
| | | jopo66 Investor
Poeet p?íspivku : 288 Localisation : Piešťany Registration date : 24. 08. 07
| Předmět: Buffett asi zkrachuje Fri Jul 04, 2008 1:42 am | |
| Ja som si kupil Buffetta DE000DB1BSH6 za 57 na vrchole, ale s barierou 69000 USD tak mam este cas :-) Ale mam pocit, ze mu nosim "nestesti" :-) | |
| | | Joseff Moderator
Poeet p?íspivku : 367 Localisation : Jižní Morava Registration date : 04. 07. 07
| Předmět: Warren Buffett Fri Jul 04, 2008 10:01 am | |
| Ahojte Nějak jsem ten dotaz od VM přehlíd, poslední dobou si užívám nádherného letního počasí a burzu sleduji z povzdálí. Našel jsem jej včera, nějak mi nevybyl však čas a stejně ani nevím, co vám k tomu pořádně napsat. Však víte jaká je nyní situace. Je to dneska ze dne na den a může se to rychle změnit. Vezmu to tedy čistě technicky na tříletém grafu (delší horizont): ADX - jsme nyní v beztrendu, aktivován prodejní signál MACD - klesáme, zatím žádný nákupní signál STOCHASTIC - klesáme, zatím žádný nákupní signál MA 200 = 102 213 - k přiblížení je tedy ještě kam klesat, pokud bychom jej brali jako suport (v čase se mění). VOLUME - klesá, nic podstatného SUPORT - silný je u 105-110, v čase bychom se zde mohli potkat s MA 200, což by jej umocnilo. REZIST - mohli by jsme se na chvíli vrátit na 120-125 Zajímalo by mne, co si myslí také ostatní? | |
| | | Medved Investor
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 03. 01. 08
| Předmět: Dík VM, Jopo66 a Joseff Mon Jul 07, 2008 10:44 pm | |
- Něco ještě mám,asi 4% PF.KO je vzdáleno 18%.nechceš li pokoušet větší páku,ani opouštět podklad,přestup do bezpečnější páky.Jinak krátký výhled,pokud prorazí 116,další podpora je na 110.Faktem zůstává ,že i po korekci je podklad za poslední rok 12% v plusu.Ptal jsem se techniků na další vývoj,ale jsou němí jako ryba.U Joseffa tedy zřejmě nedošlo ke změně názorů a předpokládá další výkles..Viděl jsem již i klasické trackery na BH bez páky../momentální problém budou asi pojištovny...
Díky za názor a zdravím, tentokrát z Bulharska (bohužel nikoliv z dovolené). Zatím ještě počkám. Typuji, že ještě sleze dolů a já to prošvihnu - asi potřebuji tuhle lekci. Tak ať máte zelenější portfolio než já. Medved | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Tue Jul 08, 2008 10:04 am | |
| Ahoj medvěde!!
Přikládám názor PS
silný medvědí trend v souladu s trhy, ale mohlo by se z toho vyvrbit dvojité dno - tedy odraz znovu od 114-115 - pokud máš chuť trejdovat, tak bych si nastoupil kolem 115 a dal SL o něco níže, ale fakt nevím přesnou hladinu. Jinak čekáme ještě pořádnej závěrečnej výplach, takže by to při něm mohlo jít i níže, takže by to na 115 až tak bezpečný nástup nebyl. I kdyby to bylo dno, bude dost času na nástup do pozice - bude tomít podobný průběh dna jako v březnu.
Až bude panika a v investorskym magazínu budou ukazovat červenej graf a bude se v MF Dnes mluvit o krachu na burze v r. 29, je nejvyšš čas nakoupit :-) | |
| | | Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: Warren Buffett Tue Jul 08, 2008 11:11 am | |
| Ahoj Jak jsem řekl dno dle mého poznáme tak že: 1) klesnou energetické tituly (asi už to začalo) 2) to se stane jedině tak že klesnou komodity hlavně ropa (dle mého jsme hodně blízko) 3) Tím se vytvoří nové low (také na tom úspěšně pracujeme 4) FED přestane bombardovat zeleným smetím (tím se stabilizuje dollar a dokonce začne asi posilovat díky slábnoucímu Euru vlivem oslabující ekonomiky EU (začíná se projevovat.) 5). Pánové vzhuru na US-trhy dokud máme pevnou a neotřesitelnou měnu:) | |
| | | Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: Warren Buffett Tue Jul 15, 2008 11:54 pm | |
| Ahoj VM !
Dnes jsem prodal se slzou v oku svůj CK0908 (:o)) ... důvodem nebyla moje nedůvěra ve Warrena Buffetta, ale slábnoucí ochrana na mém papíru, která začínala při troše smůly zavánět knockoutem ... Neuskutečnil jsem ani původně plánovaný přestup do jiného bezpečnějšího papíru - z BH jsem dočasně vystoupil ... finanční sektor má v portfoliu BH významné zastoupení, takže nechci moc riskovat ... Dnes BH zavírala na 114800 dolarech, od svého maxima v 12/2008 ztratila již přes 20 % ... nejsem technik, ale při pohledu na grafy se mi zdá být silný support na cca 110000 a další silný až na cca 90000 - toho bych se v turbo longu nechtěl účastnit (:o)) ... ale třeba mě odborníci na TA Radek či Joseff opraví ... Do BH se určitě časem vrátím - jde o široce diversifikované portfolio se skvělým potenciálem, ale pokusím se o to až se trhy vyblbnou a situace se bude zdát klidnější a přehlednější ... Pablo | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Mon Aug 11, 2008 1:45 am | |
| pf bh UKRADENO Z JINÉHO CHATU K 31.3.2008 jsou k nalezení tyto údaje, podle nich má Berkshire Hathaway Holding jen 33 akcií a z toho 7 akcií tvorí 6.2% az 18.8% z portfolia. G = rust zisku letos 1. KO Coca Cola 18.8% portfolia , P/E 22 , P/S 4 , P/B 5.4 , ROE 27% http://finance.yahoo.com/q?s=ko G 11% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=KO2. WFC Wells Fargo 13% portfolia , P/E 14 , P/S 3 , P/B 2, ROE 15% http://finance.yahoo.com/q?s=wfc G -11% 126 http://finance.yahoo.com/q/ae?s=WFC3. PG Procter Gamble 11% portfolia , P/E 19 , P/S 2.5 , P/B 3 , ROE 18% http://finance.yahoo.com/q?s=pg G 12% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=PG4. AXP American Express 10% portfolia , P/E 12.5 , P/S 1.3 , P/B 3.4 , ROE 31% http://finance.yahoo.com/q?s=axp G -18% 126 http://finance.yahoo.com/q/ae?s=AXP5. BNI Burlington Northern Santa Fe 9% portfolia , P/E 19 , P/S 2 , P/B 3 , ROE 17% http://finance.yahoo.com/q?s=bni G 13% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=BNI6. KFT Kraft Foods 6.6% portfolia , P/E 20 , P/S 1.2 , P/B 1.7 , ROE 9% http://finance.yahoo.com/q?s=kft G 6% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=KFT7. JNJ Johnoson Johnson 6.2% portfolia , P/E 17 , P/S 3 , P/B 4.2 , ROE 26% http://finance.yahoo.com/q?s=jnj G 8% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=JNJ8. akcie zabírá jen 3.5% z portfolia ( Wesco ) a poslední 33. akcie portfolia Berkshire má jen 0.02% portfolia. A pak pribyly mnohé akcie od 1.4. do 9.8.2008, jako Tesco a Wrigley, které nám budou prozrazeny pozdeji. WSC Wesco Finl. Corp. 3.55% , USB US Bancorp 3.42% , BUD Anheuser Busch Cos. Inc. 2.60% MCO Moody's 2.58% , COP ConocoPhillips 2.06% , WMT Wal-Mart Stores Inc. 1.62% USG USG Corporation 0.97% , UNP Union Pacific Corp. 0.86% , MTB M & T Bank Corporation 0.83% NKE Nike Inc. 0.80% , KMX Carmax Inc. 0.64% , BAC Bank of America Corp. 0.53% COST Costco Wholesale Corp. 0.53% , GE General Electric Co. 0.44% , UNH United Health Group Inc. 0.34% WLP Wellpoint Inc. 0.33% , STI Sun Trusts Banks Inc. 0 0.27% , TMK Torchmark Corp. 0.26% LOW Lowes Companies Inc 0.25% , WHI Wabco Holdings Inc. 0.19% , HD Home Depot Inc. 0.18% NSC Norfolk Southern Corp. 0.16% , UPS United Parcel Service Inc. 0.16% , GCI Gannett Inc. 0.15% IRM Iron Mountain Inc. 0.14% , CDCO Comdisco Holding Co. 0.02% | |
| | | Bob a Bobek
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 06. 07. 08
| Předmět: BTW Mon Aug 11, 2008 8:35 am | |
| Americké investiční skupině Berkshire Hathaway Inc. klesl ve druhém čtvrtletí zisk o osm procent. Společnost miliardáře Warrena Buffetta sice vybrala méně na pojistném, ale vydělala 2,9 miliardy dolarů. Vykázala přitom ztrátu jedné miliardy dolarů na neuskutečněných transakcích s deriváty. Výsledky zveřejnila Berkshire Hathaway v noci na sobotu.
Výsledek za tři měsíce do konce června překonal očekávání analytiků. Ti podle Thomson Financial odhadovali zisk Berkshire Hathaway na akcii na 1370 dolarů a firma v tomto přepočtu vydělala 1859 dolarů. Zisk jí ale klesl z loňských 3,1 miliardy, tedy 2018 dolarů na akcii.
Tržby Berkshire Hathaway za čtvrtletí vzrostly na 30,1 miliardy dolarů, když loni ve stejném čtvrtletí dosáhly 27,3 miliardy. Představitelé společnosti se k výsledkům nevyjadřují.
"Myslím, že ty výsledky vypadají překvapivě dobře," reagoval makléř Andy Kilpatrick, autor biografie o Buffettovi. Jiné finanční společnosti v dnešní době odepisují miliardy dolarů či eur z hodnot aktiv. Buffett přitom dodal, že transakce jeho společnosti s deriváty budou ziskové dlouhodobě, napsala agentura AP. | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Sat Sep 20, 2008 12:19 am | |
| Všem přátelům,co vydrželi v klubu DE000DB1BHW8 či podobně.Jen podklad za dnešek přidal 15% krát páčka,přišel opět čas vybírání zisků,aspoň pro ty méně malověrné,co aspoň jednou v korekci nakoupili.Budu zřejmě opět prodávat polovinu papíru,půl nechám.Díky Warene!! | |
| | | zdenek Investor
Poeet p?íspivku : 231 Registration date : 02. 08. 08
| Předmět: Re: Warren Buffett Mon Sep 22, 2008 10:43 pm | |
| Ahoj, koukal jsem na tracker na BH (WKN: UB87S7) a z grafu se mi nezda, ze by nesl nadprumerne zisky. Dokonce ani graf podkladu (WKN: 854075) me prilis nenadchl. Takze jsem asi neco popletl . Koukam na spravne papiry? | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Mon Sep 22, 2008 11:24 pm | |
| Ahoj Zdeno!! V den co jsem to psal vyletěl BH téměř na historické maximum,končil 147000 Usd,ten den přidal jen podklad 15%,dnes korigoval deset ztratil krát páka čtyři.Zhodnocení podkladu silně ovlivněné včerejškem zdroj graf BJ rok 27,53% tři roky 80%, PĚT 95% deset 250%
Čísla opět klesnou po dnešku,takže bez toho bláznivého dne,kdy jsem doporučoval prodat,to bude od pasu rok přes deset procent ,to na krizi jde, tři roky 55% pět let osmdesát% deset let 220% bez páky
při pádu dokupuji,při vzrůstu prodávám | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Thu Oct 02, 2008 5:17 pm | |
| Tak jo.Papír udělal za včerejšek 30%.Měl jsem v něm téměř pětinu PF.Dnes jsem kompletně vyprodal BH....Tak zas za čas.. | |
| | | jannastas Investor
Poeet p?íspivku : 296 Localisation : Zlín Registration date : 31. 12. 07
| Předmět: Re: Warren Buffett Fri Oct 03, 2008 4:13 pm | |
| Také jsem Buffeta prodal. Koupil jsem místo toho put Renault DR16J1 dnes vyskočil o 10%. | |
| Předmět: Re: Warren Buffett Mon Oct 13, 2008 4:39 pm | |
| Zdar přátelům starého pána.Ráno jsem si zobl za 3,46 DE000CB58H66 | |
| | | zdenek Investor
Poeet p?íspivku : 231 Registration date : 02. 08. 08
| Předmět: Re: Warren Buffett Mon Oct 13, 2008 8:19 pm | |
- Zdar přátelům starého pána.Ráno jsem si zobl za 3,46 DE000CB58H66
Tak to gratuluji! Tenhle papir pridal za dnesek skoro 27%. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Warren Buffett | |
| |
| | | | Warren Buffett | |