Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Warren Buffett

Goto down 
+18
zdenek
Bob a Bobek
Jari
Medved
karkulka
fido
Joseff
jannastas
Radek
Myk
Piti
lemming
Austrian
Pablo
jopo66
janula
lynxsharpeye
velkámedvědice
22 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

Warren Buffett - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: BRK-A   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeThu May 15, 2008 8:54 pm

Je pravda, že sám zatím také ty papíry od Commerz ani nic jiného na BRK nedržím, ale pečlivě sleduji a vyčkávám... Vlastně částečně držím, SDL9SU, ale na tom už mám slušný profit...
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeThu May 15, 2008 9:08 pm

Jo ten mám též +12% za 14 dní, jen více takových.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeWed May 28, 2008 1:08 am

Dnes jsme se dostali slušným skokem na rezistenci....
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeWed May 28, 2008 6:18 pm

Ahoj Joseffe,Radku!!

Já myslím,že rezistence již byly proražena,co Vy na to..
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeFri May 30, 2008 4:57 pm

ahoj všem!

Asi jsi pustil Jannastasi předčasně.Předpokládám ,že s jedním dokupem už bys byl v plusu.Radku,Josefe ,pokud jste na příjmu,vidíte to na výběr z technického hlediska?
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

Poeet p?íspivku : 1052
Registration date : 01. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeFri May 30, 2008 7:18 pm

Ahoj VM sice možná po funuse. Ale přece Happy

TA 1 rok. Ano je šance pro dobrý nákup jak cenový oscilátor tak moment hraje pro koupi na jak dlouho to je otázka a třeba to každý den sledovat.

5letá TA no abych pravdu řekl signály pro UP vypadají jinak

http://finance.yahoo.com/q/ta?s=BRK-A&t=5y&l=on&z=l&q=c&p=e10,e100,e200,e20&a=ss,m26-12-9,r14&c=

Už jen to proražení 200denní MA po 5 letech je alarmující.

Ale jak jsem řekl je hodně pravděpodobné že prodáš dráž než koupíš.

PS: v tuto chvili bych počkal na korekcičku Happy
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeFri May 30, 2008 9:42 pm

Ahoj Radku!!

Díky za info!!Já mám už nakoupeno kolem 122000,takže právě po tom
prudkém růstu po posledních dnech uvažuji o realizaci části pozice mám v papíru teď přes deset % PF,je to nechráněné turbo a jedu na 14 dní pryč.Ale pokud si i Ty částečně krátkodobým optimistou,asi podržím.oo))Ještě jednou díky.Já začínám přikupovat vždy tak kolem nad 120000 a tak část papíru točím a část držím trvale,případně průměruji.Ještě jednou díky za Tvůj čas.Hezký víkend...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 1:36 pm

Ahoj technici!!

/Radek,Joseff,Myk atd./

Jak vidíte teď Buffetta.Díky za Váš čas
Návrat nahoru Goto down
Medved
Investor
Investor
Medved

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 03. 01. 08

PříspěvekPředmět: Buffeťáci   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jul 03, 2008 10:28 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj technici!!

/Radek,Joseff,Myk atd./

Jak vidíte teď Buffetta.Díky za Váš čas
Ahoj, dlouho jsem se neozýval - není čas. Všem co ještě máte DE000DB1BHW8 - WAVE-CALL XXL ON BERKSHIRE HATHAWAY. Bariéra se zatraceně přiblížila. Nyní je na BH na 116 000. Ještě pár dní takového sešupu a můžu si to doma vylepit na zeď. Držíte ho ještě, nebo jste to tam už naházeli? Já zatím držím, .. ale dlouho neudržím :-)
Medved
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeThu Jul 03, 2008 11:57 pm

Něco ještě mám,asi 4% PF.KO je vzdáleno 18%.nechceš li pokoušet větší páku,ani opouštět podklad,přestup do bezpečnější páky.Jinak krátký výhled,pokud prorazí 116,další podpora je na 110.Faktem zůstává ,že i po korekci je podklad za poslední rok 12% v plusu.Ptal jsem se techniků na další vývoj,ale jsou němí jako ryba.U Joseffa tedy zřejmě nedošlo ke změně názorů a předpokládá další výkles..Viděl jsem již i klasické trackery na BH bez páky../momentální problém budou asi pojištovny...
Návrat nahoru Goto down
jopo66
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 24. 08. 07

PříspěvekPředmět: Buffett asi zkrachuje   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 1:42 am

Ja som si kupil Buffetta DE000DB1BSH6 za 57 na vrchole, ale s barierou 69000 USD tak mam este cas :-) Ale mam pocit, ze mu nosim "nestesti" :-)
Návrat nahoru Goto down
http://www.jopo.sk
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 10:01 am

Ahojte
Nějak jsem ten dotaz od VM přehlíd, poslední dobou si užívám nádherného letního počasí a burzu sleduji z povzdálí. Našel jsem jej včera, nějak mi nevybyl však čas a stejně ani nevím, co vám k tomu pořádně napsat. Však víte jaká je nyní situace. Je to dneska ze dne na den a může se to rychle změnit.
Vezmu to tedy čistě technicky na tříletém grafu (delší horizont):
Warren Buffett - Stránka 5 Brk12

ADX - jsme nyní v beztrendu, aktivován prodejní signál
MACD - klesáme, zatím žádný nákupní signál
STOCHASTIC - klesáme, zatím žádný nákupní signál
MA 200 = 102 213 - k přiblížení je tedy ještě kam klesat, pokud bychom jej brali jako suport (v čase se mění).
VOLUME - klesá, nic podstatného
SUPORT - silný je u 105-110, v čase bychom se zde mohli potkat s MA 200, což by jej umocnilo.
REZIST - mohli by jsme se na chvíli vrátit na 120-125

Zajímalo by mne, co si myslí také ostatní?
Návrat nahoru Goto down
Medved
Investor
Investor
Medved

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 03. 01. 08

PříspěvekPředmět: Dík VM, Jopo66 a Joseff   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeMon Jul 07, 2008 10:44 pm

velkámedvědice napsal:
Něco ještě mám,asi 4% PF.KO je vzdáleno 18%.nechceš li pokoušet větší páku,ani opouštět podklad,přestup do bezpečnější páky.Jinak krátký výhled,pokud prorazí 116,další podpora je na 110.Faktem zůstává ,že i po korekci je podklad za poslední rok 12% v plusu.Ptal jsem se techniků na další vývoj,ale jsou němí jako ryba.U Joseffa tedy zřejmě nedošlo ke změně názorů a předpokládá další výkles..Viděl jsem již i klasické trackery na BH bez páky../momentální problém budou asi pojištovny...
Díky za názor a zdravím, tentokrát z Bulharska (bohužel nikoliv z dovolené). Zatím ještě počkám. Typuji, že ještě sleze dolů a já to prošvihnu - asi potřebuji tuhle lekci. Tak ať máte zelenější portfolio než já.
Medved
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 10:04 am

Ahoj medvěde!!

Přikládám názor PS

silný medvědí trend v souladu s trhy, ale
mohlo by se z toho vyvrbit dvojité dno - tedy odraz znovu od 114-115
- pokud máš chuť trejdovat, tak bych si nastoupil kolem 115 a dal SL o něco
níže, ale
fakt nevím přesnou hladinu. Jinak čekáme ještě pořádnej závěrečnej výplach,
takže
by to při něm mohlo jít i níže, takže by to na 115 až tak bezpečný nástup
nebyl.
I kdyby to bylo dno, bude dost času na nástup do pozice - bude tomít podobný
průběh dna jako v březnu.

Až bude panika a v investorskym magazínu budou ukazovat červenej graf a bude
se v MF Dnes mluvit
o krachu na burze v r. 29, je nejvyšš čas nakoupit :-)
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

Poeet p?íspivku : 1052
Registration date : 01. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 11:11 am

Ahoj
Jak jsem řekl dno dle mého poznáme tak že:

1) klesnou energetické tituly (asi už to začalo)

2) to se stane jedině tak že klesnou komodity hlavně ropa (dle mého jsme hodně blízko)

3) Tím se vytvoří nové low (také na tom úspěšně pracujeme Smile

4) FED přestane bombardovat zeleným smetím (tím se stabilizuje dollar a dokonce začne asi posilovat díky slábnoucímu Euru vlivem oslabující ekonomiky EU (začíná se projevovat.)

5). Pánové vzhuru na US-trhy dokud máme pevnou a neotřesitelnou měnu:)
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 11:54 pm

Ahoj VM !

Dnes jsem prodal se slzou v oku svůj CK0908 (:o)) ... důvodem nebyla moje nedůvěra ve Warrena Buffetta, ale slábnoucí ochrana na mém papíru, která začínala při troše smůly zavánět knockoutem ... Neuskutečnil jsem ani původně plánovaný přestup do jiného bezpečnějšího papíru - z BH jsem dočasně vystoupil ... finanční sektor má v portfoliu BH významné zastoupení, takže nechci moc riskovat ... Dnes BH zavírala na 114800 dolarech, od svého maxima v 12/2008 ztratila již přes 20 % ... nejsem technik, ale při pohledu na grafy se mi zdá být silný support na cca 110000 a další silný až na cca 90000 - toho bych se v turbo longu nechtěl účastnit (:o)) ... ale třeba mě odborníci na TA Radek či Joseff opraví ... Do BH se určitě časem vrátím - jde o široce diversifikované portfolio se skvělým potenciálem, ale pokusím se o to až se trhy vyblbnou a situace se bude zdát klidnější a přehlednější ... Pablo
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeMon Aug 11, 2008 1:45 am

pf bh

UKRADENO Z JINÉHO CHATU

K 31.3.2008 jsou k nalezení tyto údaje, podle nich má
Berkshire Hathaway Holding jen 33 akcií a z toho 7 akcií tvorí 6.2% az 18.8% z portfolia. G = rust zisku letos

1. KO Coca Cola 18.8% portfolia , P/E 22 , P/S 4 , P/B 5.4 , ROE 27%
http://finance.yahoo.com/q?s=ko G 11% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=KO

2. WFC Wells Fargo 13% portfolia , P/E 14 , P/S 3 , P/B 2, ROE 15%
http://finance.yahoo.com/q?s=wfc G -11% 126 http://finance.yahoo.com/q/ae?s=WFC

3. PG Procter Gamble 11% portfolia , P/E 19 , P/S 2.5 , P/B 3 , ROE 18%
http://finance.yahoo.com/q?s=pg G 12% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=PG

4. AXP American Express 10% portfolia , P/E 12.5 , P/S 1.3 , P/B 3.4 , ROE 31%
http://finance.yahoo.com/q?s=axp G -18% 126 http://finance.yahoo.com/q/ae?s=AXP

5. BNI Burlington Northern Santa Fe 9% portfolia , P/E 19 , P/S 2 , P/B 3 , ROE 17%
http://finance.yahoo.com/q?s=bni G 13% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=BNI

6. KFT Kraft Foods 6.6% portfolia , P/E 20 , P/S 1.2 , P/B 1.7 , ROE 9%
http://finance.yahoo.com/q?s=kft G 6% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=KFT

7. JNJ Johnoson Johnson 6.2% portfolia , P/E 17 , P/S 3 , P/B 4.2 , ROE 26%
http://finance.yahoo.com/q?s=jnj G 8% http://finance.yahoo.com/q/ae?s=JNJ

8. akcie zabírá jen 3.5% z portfolia ( Wesco ) a poslední 33. akcie portfolia Berkshire má jen 0.02% portfolia.
A pak pribyly mnohé akcie od 1.4. do 9.8.2008, jako Tesco a Wrigley, které nám budou prozrazeny pozdeji.

WSC Wesco Finl. Corp. 3.55% , USB US Bancorp 3.42% , BUD Anheuser Busch Cos. Inc. 2.60%
MCO Moody's 2.58% , COP ConocoPhillips 2.06% , WMT Wal-Mart Stores Inc. 1.62%
USG USG Corporation 0.97% , UNP Union Pacific Corp. 0.86% , MTB M & T Bank Corporation 0.83%
NKE Nike Inc. 0.80% , KMX Carmax Inc. 0.64% , BAC Bank of America Corp. 0.53%
COST Costco Wholesale Corp. 0.53% , GE General Electric Co. 0.44% , UNH United Health Group Inc. 0.34%
WLP Wellpoint Inc. 0.33% , STI Sun Trusts Banks Inc. 0 0.27% , TMK Torchmark Corp. 0.26%
LOW Lowes Companies Inc 0.25% , WHI Wabco Holdings Inc. 0.19% , HD Home Depot Inc. 0.18%
NSC Norfolk Southern Corp. 0.16% , UPS United Parcel Service Inc. 0.16% , GCI Gannett Inc. 0.15%
IRM Iron Mountain Inc. 0.14% , CDCO Comdisco Holding Co. 0.02%
Návrat nahoru Goto down
Bob a Bobek

Bob a Bobek

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 06. 07. 08

PříspěvekPředmět: BTW   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeMon Aug 11, 2008 8:35 am

Americké investiční skupině Berkshire Hathaway Inc. klesl ve druhém čtvrtletí zisk o osm procent. Společnost miliardáře Warrena Buffetta sice vybrala méně na pojistném, ale vydělala 2,9 miliardy dolarů. Vykázala přitom ztrátu jedné miliardy dolarů na neuskutečněných transakcích s deriváty. Výsledky zveřejnila Berkshire Hathaway v noci na sobotu.

Výsledek za tři měsíce do konce června překonal očekávání analytiků. Ti podle Thomson Financial odhadovali zisk Berkshire Hathaway na akcii na 1370 dolarů a firma v tomto přepočtu vydělala 1859 dolarů. Zisk jí ale klesl z loňských 3,1 miliardy, tedy 2018 dolarů na akcii.

Tržby Berkshire Hathaway za čtvrtletí vzrostly na 30,1 miliardy dolarů, když loni ve stejném čtvrtletí dosáhly 27,3 miliardy. Představitelé společnosti se k výsledkům nevyjadřují.

"Myslím, že ty výsledky vypadají překvapivě dobře," reagoval makléř Andy Kilpatrick, autor biografie o Buffettovi. Jiné finanční společnosti v dnešní době odepisují miliardy dolarů či eur z hodnot aktiv. Buffett přitom dodal, že transakce jeho společnosti s deriváty budou ziskové dlouhodobě, napsala agentura AP.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeSat Sep 20, 2008 12:19 am

Všem přátelům,co vydrželi v klubu DE000DB1BHW8 či podobně.Jen podklad za dnešek přidal 15% krát páčka,přišel opět čas vybírání zisků,aspoň pro ty méně malověrné,co aspoň jednou v korekci nakoupili.Budu zřejmě opět prodávat polovinu papíru,půl nechám.Díky Warene!!
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeMon Sep 22, 2008 10:43 pm

Ahoj,

koukal jsem na tracker na BH (WKN: UB87S7) a z grafu se mi nezda, ze by nesl nadprumerne zisky. Dokonce ani graf podkladu (WKN: 854075) me prilis nenadchl. Takze jsem asi neco popletl Smile. Koukam na spravne papiry?
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeMon Sep 22, 2008 11:24 pm

Ahoj Zdeno!! V den co jsem to psal vyletěl BH téměř na historické maximum,končil 147000 Usd,ten den přidal jen podklad 15%,dnes korigoval deset ztratil krát páka čtyři.Zhodnocení podkladu silně ovlivněné včerejškem
zdroj graf BJ
rok 27,53% tři roky 80%, PĚT 95% deset 250%

Čísla opět klesnou po dnešku,takže bez toho bláznivého dne,kdy jsem doporučoval prodat,to bude od pasu rok přes deset procent ,to na krizi jde,
tři roky 55% pět let osmdesát% deset let 220% bez páky

při pádu dokupuji,při vzrůstu prodávám
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeThu Oct 02, 2008 5:17 pm

Tak jo.Papír udělal za včerejšek 30%.Měl jsem v něm téměř pětinu PF.Dnes jsem kompletně vyprodal BH....Tak zas za čas..
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeFri Oct 03, 2008 4:13 pm

Také jsem Buffeta prodal. Koupil jsem místo toho put Renault DR16J1 dnes vyskočil o 10%. Smile
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 4:39 pm

Zdar přátelům starého pána.Ráno jsem si zobl za 3,46 DE000CB58H66
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 8:19 pm

velkámedvědice napsal:
Zdar přátelům starého pána.Ráno jsem si zobl za 3,46 DE000CB58H66

Tak to gratuluji! Tenhle papir pridal za dnesek skoro 27%.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Warren Buffett
Strana 5 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: