Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Warren Buffett

Goto down 
+18
zdenek
Bob a Bobek
Jari
Medved
karkulka
fido
Joseff
jannastas
Radek
Myk
Piti
lemming
Austrian
Pablo
jopo66
janula
lynxsharpeye
velkámedvědice
22 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Medved
Investor
Investor
Medved

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 03. 01. 08

Warren Buffett - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: jede Warren jede ...   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 10:56 pm

[/quote]Tak to gratuluji! Tenhle papir pridal za dnesek skoro 27%.[/quote]

Tak to mrkni na páku WAVE-CALL XXL ON BERKSHIRE HATHAWAY, ISIN: DE000DB1BHW8 - nárůst 96%!!!
Medved
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 11:42 pm

Ahoj medvěde,kdybych Tvůj papír držel tak ok,ale prodal jsemho přes 31 a ráno jsem si na tak velkou páku netroufl s krátkym ko netroufl..
Návrat nahoru Goto down
jopo66
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 24. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 11:55 pm

No ja mam na stareho pana DE000DB1BSH6 - je tam KO na 70462 USD, takze asi 38 percent zbyva. Ale mam dotaz, preco dnes spravil dneska len necelych 5 percent na rozdiel od DJI atd? Inak to co je na trhoch dneska to sa fakt nevidi... 900 bodov za den na DJI ...
Som zvedavy ci sa zajtra budu vyberat zisky alebo poficime dalej...
Návrat nahoru Goto down
http://www.jopo.sk
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeTue Oct 14, 2008 1:47 am

Ahoj Jopo!

Nad Tvým jsem taky uvažoval,ale je tam při podobné páce až trojnásobný spread a Comerzmá nižší poplatky.BH nekopíruje indexy.Podívej,co za rok dva ztratily indexy a co BH.Měj se.
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeSun Oct 19, 2008 10:01 pm

Na www.tickerspy.com lze sledovat vyvoj portfolia BH. Dokonce si tam muzete vytvorit svoje portfolio a srovnavat se s Warrenem Buffetem.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeTue Oct 21, 2008 8:58 pm

A tak jsem zas vyprodal za 4,3 oo))
Návrat nahoru Goto down
Halali

Halali

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 21. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeThu Oct 23, 2008 9:12 am

velkámedvědice napsal:

medvidku, využivaš i poklesu na put, nebo nakupuješ jen po poklesu call?Smile
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeThu Oct 23, 2008 11:02 am

Ahoj!!Abych řekl pravdu,včera jsem zas koupil BH na long..oo))Ne,BH neshortuju,k tomu používám většinou sofistikované produkty jako bonus reverz a to na tentopodklad neexistuje...
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeThu Oct 23, 2008 12:03 pm

Jen osobní poznámka...

sofistikovaný = dva základní významy: 1) složitost a komplikovanost, spojenou s jistou důmyslností a 2) umělost, která je již nepatřičná a samoúčelně přehnaná až klamná.

Já dokonce občas říkám, že to znamená vyloženě založeno na lži. Používá se tento výraz k zakrytí skutečností, nesnáším to slovo...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeThu Oct 23, 2008 12:31 pm

Ahoj Jary!!

Promiň.....oo)) Tak strukturované produkty./Pokud to Jarymu nevadí/
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeThu Oct 23, 2008 12:58 pm

jj, to už je lepší Smile jinak taky nejraději používám reverse bonusy nebo pak klasické shorty (obzvláště, když jsou vyšší úrokové sazby), put opce/warranty používám spíše pouze v kombinaci s discounty, jinak put opce spíš raději prodávám než kupuji Smile
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeFri Oct 24, 2008 10:27 pm

velkámedvědice napsal:

Ahoj VM !

Koupil jsem dnes něco málo Starého pána CB58H6 za 3,47 ... Pablo
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeSat Nov 08, 2008 4:28 pm

Návrat nahoru Goto down
jopo66
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 24. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeSun Nov 09, 2008 2:17 am

Ja vam nevim panove, ale pri tom pruseri co sa deje v Amerike je ten pan v pluse a to povazujem za genialne spravovanie spolocnosti. A porozmyslajte nad DE000DB1BSH6 , je pekne akuratne vyklesany.
Poviem to tak, ak uz tento KO certifikat dosiahne KO, tak si radsej vlozim peniaze do banky alebo pod matracku...
Návrat nahoru Goto down
http://www.jopo.sk
inWestor
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 25. 07. 07

PříspěvekPředmět: Nákup CB58H6   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 12:51 am

Ahoj Pablo a VM,

dnes jsem koupil trochu CB58H6 na Berkshire Hathaway. Cena 3,10 EUR je cena, o které jsem si říkal, že bude-li příležitost tak koupím, ale moc se mně do toho nákupu nechtělo. Jak vidíte nejbližší budoucnost Berkshire? Držíte pozice?
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 1:16 am

inWestor napsal:
Ahoj Pablo a VM, dnes jsem koupil trochu CB58H6 na Berkshire Hathaway. Cena 3,10 EUR je cena, o které jsem si říkal, že bude-li příležitost tak koupím, ale moc se mně do toho nákupu nechtělo. Jak vidíte nejbližší budoucnost Berkshire? Držíte pozice?

Ahoj InWestore !

Zdravím Tě ... CB58H6 držím dál, mám ho nyní v průměru za nějakých 3,30 euro (něco jsem ještě dokoupil pod výše uvedenou nákupkou) - celkem asi 8 % portfolia ... Jde o poměrně opatrné turbo, ochrana bezmála 30 % by (snad) měla u Buffetta stačit, i když v těhle dobách člověk opravdu neví dne ani hodiny (:o)) ... Nejbližší budoucnost nevidím - kdybych ji viděl, byl bych velmi bohatý, což bohužel nejsem (:o)) ... Snad by se k tomu lépe vyjádřili odborníci na TA - Radek nebo Joseff ... Vývoj bude asi sledovat +/- akciové indexy, i když u Buffetta to až tak vždy neplatí ... Každopádně střednědobě až dlouhodobě Buffettovi věřím, koupí BH participuješ na diverzifikovaném portfoliu s tím nejpovolanějším PF managerem ... jako doklad budiž např. to, že zatímco prakticky všechny světové indexy ztrácejí za letošní rok desítky procent, BH byla ještě nedávno v zelených číslech ... Bratr VM taky drží - nyní Ti bohužel nemůže napsat svůj komentář, protože musel do hospody (:o)) ... ale až se vrátí, určitě se ke svému oblíbenému podkladu vyjádří ... Hezký večer a ať se Ti daří - jsem rád, že jsi se nenechal CZK odradit ... Pablo
Návrat nahoru Goto down
Honzajs
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 155
Registration date : 07. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 1:42 am

nemáte nějakě pěkný certifikát na POKLES Berkshire?
Návrat nahoru Goto down
http://www.pro-investory.cz/
Piti
Investor
Investor
Piti

Poeet p?íspivku : 373
Registration date : 06. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 12:59 pm

Už jsem Ti Honzo dal odpověď na pilsen-traders.com, ale možná že se to bude hodit i někomu odsud Smile

Na Euwaxu jsem našel pouze 2 short K.O. certifikáty:

WKN: CB07YS, K.O. bariéra 154.000, Basispreis 170.000
WKN: CB9BAY, K.O. bariéra 144.000, Basispreis 159.000
Návrat nahoru Goto down
http://proinvestory.cz
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 1:38 pm

Ahoj InWestore!!

Jak Pablo psal...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 1:40 pm

Ahoj Honzajs!!

Z čeho usuzuješ prudký pád BH?Výsledky klesly díky zajištovnám,vichřice atd,ale účetní hodnota stoupla..Máš nějaký důvod?
Návrat nahoru Goto down
Honzajs
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 155
Registration date : 07. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 3:30 pm

Nejde o hurikány apod. Jde o hrozící problémy v ocenění aktiv.

Zdrojem informace je Jim Willie (Hat Trick Report), jehož úspěšnost je zatím obdivuhodná. podle něj je Credit Default Spread na akcie Berkshire na úrovní Merill Lynch a Berkshire je svými investicemi podobná AIG více, než jsou investoři ochotni připustiti.
Návrat nahoru Goto down
http://www.pro-investory.cz/
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 4:41 pm

Zdravím Pánové.

V dnešní současné době je těžké cokoli odhadovat a tak jen pár slov k vašemu zde zajímavému tématu:

Mé grafy mi říkají, že není nic moc důvod jít na BRK long, veškeré mé indikátory jsou zatím proti. Jak jistě vidíte na horním (týdenním grafu), tak se blížíme k dlouhodobému suportu 100-102. U této hodnoty někteří "hráči" nakupují s těsným SL. Jestliže však tento suport propadne, tak to může být velice nepříjemné!!! Zde záleží, jakou má kdo strategii?
Netvrdím, že nemůžeme jít nahoru ani že to propadne, jak včera vzpomenul Pablo (zdravím), kdybych to dokázal, tak jsem již dávno bohatý.
Je to jenom můj názor a jaké kdo podstoupí riziko, záleží na něm.

Hezký den všem přeje: Joseff

Warren Buffett - Stránka 6 Brk-ta10

Warren Buffett - Stránka 6 Brk_de10
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 4:54 pm

Ahoj Honzajs a Joseffe!!

Díky za odpovědi!!Už jsem o tobě dlouho neslyšel,Joseffe,doufám,že je u Tebe vše v pořádku.Můžu se zeptat co Ti grafy ukazují v nejbližší době v hlavních indexech?Neuvažoval si o nějakém deep discountu?A jak vidíš stříbro?

Držte se oba
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeWed Nov 12, 2008 5:29 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj Honzajs a Joseffe!!

Díky za odpovědi!!Už jsem o tobě dlouho neslyšel,Joseffe,doufám,že je u Tebe vše v pořádku.Můžu se zeptat co Ti grafy ukazují v nejbližší době v hlavních indexech?Neuvažoval si o nějakém deep discountu?A jak vidíš stříbro?

Držte se oba

Ahoj VM a díky za optání.

Jo, já myslím, že je vše OK. Jsem již delší dobu 100% v penězích, mimo těch reverz bonus certifikátů (některé již začínají mít splněný 6měs. test). Momentálně obchoduji pouze velice krátkodobě a s malými částkami.
Co se týče soukromí, tak se mi podařilo uřezat na cirkuli kousek ukazováčku na levé ruce a tak marodím.

Indexy:
Dle mne čekáme na srovnání týdenních grafů, které doteď byli dosti přeprodané. Momentální suporty jsou u DJ 8500, 8250. Rezisty 8800-900, 9750. Pohybuji se momentálně u těchto čísel, dál se uvidí.

Silver:
Také mne tento týden lákalo nějaké to posílení, grafy by kousek chtěli. Dokud však bude posilovat dolar, tak to není pro mne.
FIBO 61,8 mám 10,37.

Také se drž: Joseff
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitimeThu Nov 13, 2008 12:10 am

Ahoj Joseffe !

Díky za pozdrav i za rozbor Berkshire ... také Tě zdravím a jsem rád, že jsi o sobě dal vědět ... Ať se Ti daří nejen na burze a Tvému ukazováčku přeji brzké uzdravení (:o)) ... Pablo
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Warren Buffett   Warren Buffett - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Warren Buffett
Strana 6 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: