Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

ERSTE BANK

Goto down 
+20
peta.holub
musa
hilden
Nimrod
jannastas
karkulka
inWestor
Joseff
Hidejosi
Radek
MERKUR1
lemming
velkámedvědice
Pablo
Austrian
LazyBear
pepab
lynxsharpeye
Myk
jopo66
24 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
hilden

hilden

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 03. 01. 08

ERSTE BANK - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeSun Jan 13, 2008 9:17 pm

Pablo napsal:
hilden napsal:
... No pořád nevim co s tim, jestli to prostě přes P. nepůjde, nebo jak. Kdyby jsi náhodou na to přišel,byl bych moc rád.Dělat si kvůli tomu dva účty se mi moc nechce.Jestli na to nepřijdu, tak jim tam zavolam a uvidíme ...

Ahoj Hildene !

Myslím si ve shodě s VM, že asi nejlepším řešením Tvého problému s certifikáty a warranty na Patrii bude skutečně otevření si účtu u Brokerjetu ... pokud BJ nabízí větší komfort a širší možnosti, není podle mne co řešit - ostatně nebudeš sám, kdo má 2 účty ... Druhou možností je konsultovat někoho, kdo na Patrii tento typ investičních instrumentů obchoduje, aby Ti předal know how - třeba se zde ještě někdo ozve, já i VM obchodujeme přes BJ a možnosti Patrie tím pádem neznáme ... Osobně bych se dost divil, kdyby Patria umožňovala obchodovat pouze na burze a ne přímo u emitenta, ale nic není nemožné (:o))

Pablo

Ahoj Pablo,Velkámedvědice!

S tou P. to asi vážně moc slavné nebude, alespoň co se možností u cert. a warramtů týče.Zde je ukázka takového nákupního příkazu, aby jste si udělali představu:
https://servimg.com/view/11885861/2
Kdyby se vám chtělo udělat představu i mně, jak to vypadá s tím příkazem u BJ, moc tych takovou činnost uvítal Smile
Asi se ale nedá nic jinýho dělat, než si založit druhý účet,jak shodně radíte.

Hilden

Naposledy upravil dne Thu Jan 17, 2008 4:08 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Nimrod
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 67
Registration date : 14. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeSun Jan 13, 2008 9:30 pm

hilden napsal:
Pablo napsal:
hilden napsal:
... No pořád nevim co s tim, jestli to prostě přes P. nepůjde, nebo jak. Kdyby jsi náhodou na to přišel,byl bych moc rád.Dělat si kvůli tomu dva účty se mi moc nechce.Jestli na to nepřijdu, tak jim tam zavolam a uvidíme ...

Ahoj Hildene !

Myslím si ve shodě s VM, že asi nejlepším řešením Tvého problému s certifikáty a warranty na Patrii bude skutečně otevření si účtu u Brokerjetu ... pokud BJ nabízí větší komfort a širší možnosti, není podle mne co řešit - ostatně nebudeš sám, kdo má 2 účty ... Druhou možností je konsultovat někoho, kdo na Patrii tento typ investičních instrumentů obchoduje, aby Ti předal know how - třeba se zde ještě někdo ozve, já i VM obchodujeme přes BJ a možnosti Patrie tím pádem neznáme ... Osobně bych se dost divil, kdyby Patria umožňovala obchodovat pouze na burze a ne přímo u emitenta, ale nic není nemožné (:o))

Pablo

Ahoj Pablo,Velkámedvědice!

S tou P. to asi vážně moc slavné nebude, alespoň co se možností u cert. a warramtů týče.Zde je ukázka takového nákupního příkazu, aby jste si udělali představu:
https://servimg.com/view/11885861/2
Kdyby se vám chtělo udělat představu i mně, jak to vypadá s tím příkazem u BJ, moc tych takovou činnost uvítal:)
Asi se ale nedá nic jinýho dělat, než si založit druhý účet,jak shodně radíte.

Hilden
Ahoj, připojuji se k VM a Pablovu názoru, udělal bych si účet i u BJČS, já mám taky u Patrie, BJČS na cer. a waranty, a dokonce i u Fia. Každý má svoje výhody a nevýhody, celková nevýhoda jako jediná jsou 3 účty. když bych potřeboval přesunout peníze z jednoho na druhý tak je to na týden ale řeším to tak, že když mám peníze na jednom a potřebuji koupit něco co mám v potfoliu na jiném tak hold to koupím tam, kde peníze jsou. Alespoň v tom udělám pěkný guláš berňákovi. Lovu zdar.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeSun Jan 13, 2008 11:31 pm

Cenný papír: C KO AMEX Biotech 550 30.12.2099
Burza / Emitent:
Směr pokynu
Množství:
Druh pokynu:
Udat cenu: n/a
Limitní cena:
Poznámka (Dobrovolné):
Obchodní heslo:
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeTue Jan 15, 2008 4:58 pm

Ahoj Pablo!!

Vzal jsem cb6xlw
Návrat nahoru Goto down
inWestor
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 25. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeTue Jan 15, 2008 6:46 pm

Ahoj všichni ostatní,

i když při vyhodnocení pohybů čtvrtek/pátek mně vyšel jako nejvhodnější produkt CB6XLW dnes se mi zdál málo vyklesaný a vzal jsem CB8MHW. Já vím, riziko KO, ale zase přímá vazba na podklad.
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeTue Jan 15, 2008 8:18 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj Pablo !! Vzal jsem cb6xlw

Ahoj VM a InWestore !

CB6XLW je rovněž mým favoritem ... nicméně při pohledu na dnešní výplach na Citigroup, která je nyní skoro - 8 % , vyčkám s otevřením pozice nejméně do zítra - myslím, že Erste by měla každopádně otevřít o něco níže ... InWestor má pravdu, že KO certifikát má pevnou vazbu na podklad, ale při současné divočině vidím riziko knockoutu jako příliš vysoké ... Pokud zítra CB6XLW koupím, dám vědět ... Při pohledu na Citi začínám mít obavy, aby nám ty knock-in bariéry u vybraných bonusů a capů vůbec stačily (:o)) ... ještě štěstí, že jsme u Citi zatím mimo pozici, možná se ale blíží ceny vhodné k nástupu ... Hodně štěstí vám oběma !

Pablo
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 12:55 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj Pablo!! Vzal jsem cb6xlw

Ahoj VM !

Zdravím Tě po ránu (:o)) ... Tak jsem Tě v tom nenechal samotného - před chvílí nákup CB6XLW za 0,18 euro ... V té televizi nebydlím, oni jezdí za mnou (:o))

Pablo
Návrat nahoru Goto down
inWestor
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 25. 07. 07

PříspěvekPředmět: WARRANTY NA ERSTE   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 11:17 pm

Připojil jsem se a koupil CB6XLW za 0,18 EUR. I když kurz warrantu se mně vůbec nelíbil, vzhledem k hodnotě podkladu by mu mnohem více slušelo 0,15 EUR, kde jsem měl předem nastavený nákupní příkaz. Ale strhli jste mně. A odpoledne mně to samozřejmě vyknockoutovalo včera koupený CB8MHW. Od listopadových ztrát na KO certifikátech na Zentivu jsem důsledně dával přednost warrantům a jednou to poruším a je to záležitost 24 hodin.

Upozorňuji ještě na dnes emitované call warranty HSBC Trinkaus, dnes pouze na stránkách emitenta, do BJ se ještě nedaly zadat.

TB09T2, strike 45 EUR, expirace 13.03.09
TB09T3, strike 50 EUR, expirace 13.03.09
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 11:38 pm

inWestor napsal:
Připojil jsem se a koupil CB6XLW za 0,18 EUR. I když kurz warrantu se mně vůbec nelíbil, vzhledem k hodnotě podkladu by mu mnohem více slušelo 0,15 EUR, kde jsem měl předem nastavený nákupní příkaz ...

Ahoj InWestore !

Tak Tě vítám do klubu Erste (:o)) ... On byl ten CB6XLW dnes během dne několikrát k mání i za 0,16 euro, ale bohužel nikdy, když jsem se já vyskytoval u počítače (:o)) Jsem zvědavý co předvede Erste zítra - US indexy půl hodiny před koncem obchodování v mírném plusu a JP Morgan více než + 7 % ... Na ty nové warranty se podívám - díky za tip. Před pár dny jsi zmiňoval, že uvažuješ o shortu na zlato či stříbro - otevřel jsi nakonec ten short ? Dnes by to zejména na tom stříbru nebylo zlé ... Měj se OK !

Pablo
Návrat nahoru Goto down
hilden

hilden

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 03. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeThu Jan 17, 2008 4:07 am

Tak koukam, že jsem tady v tuto hodinu sám.Vypadá to na velice pěkné oživení na Nikkei,tak doufam že se povede alespoň malá korekce toho sešupu z poslední doby.Jsem taky v Erste, za 39,tak snad to vyjde.Hodně štěstí všem!!

Hilden
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

Poeet p?íspivku : 1052
Registration date : 01. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeWed Jan 23, 2008 6:58 pm

Dle mého názoru bude Erste korigovat pokles na hranici 42 Euro v následujících dnech.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeWed Jan 23, 2008 8:25 pm

Ahoj Radku!!

Udělal si mi radost!!!!Po té ,co jsem večer prodal téměř za nejvyšší cenu,0,21, CB6XLW,odpoledne jsem ji zase koupil za 0,16,takže jsem v pozici...
Návrat nahoru Goto down
Nimrod
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeWed Jan 23, 2008 11:32 pm

,
velkámedvědice napsal:
Ahoj Radku!!

Udělal si mi radost!!!!Po té ,co jsem večer prodal téměř za nejvyšší cenu,0,21, CB6XLW,odpoledne jsem ji zase koupil za 0,16,takže jsem v pozici...
Ahom Méďo ( Je to kratší ), s chlupem by se mi podařilo po předchozím naředění prodat AA0N79 ale protože jsem krkatil tak mi to hold nevyšlo. Hold zkusím zítra, chci na radu Pabla z tohohle vyskočit a už jsem od odpoledne taky za 0.16, zatím jen zachycen, aby ti nebylo smutno s tebou v CB6XLW. Lovu zdar.
Návrat nahoru Goto down
Nimrod
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 11:14 am

Nimrod napsal:
,
velkámedvědice napsal:
Ahoj Radku!!

Ahom Méďo ( Je to kratší ), s chlupem by se mi podařilo po předchozím naředění prodat AA0N79 ale protože jsem krkatil tak mi to hold nevyšlo. Hold zkusím zítra, chci na radu Pabla z tohohle vyskočit a už jsem od odpoledne taky za 0.16, zatím jen zachycen, aby ti nebylo smutno s tebou v CB6XLW. Lovu zdar.
A po včereším závěru v US-velkymedvede co myslíš, nepodržíme tyto instrumenty pár dní navíc? Počkat s prodejem tak za 0.22 +- ?? To by podklad musel vylezt tak na 1150 že cca. Asi část uprodám kolem 0.20 ( oba papíry mají cca stejné parametry ) a s druhou půlkou zkusím vydržet.Co ty na to ?? Lovu zdar.
Návrat nahoru Goto down
Nimrod
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 11:14 am

Nimrod napsal:
,
velkámedvědice napsal:
Ahoj Radku!!

Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 12:56 pm

Ahoj kamaráde Nimrode!!

Mně se nepodařilo elekronicky prodat za 0,20,tak jsem dal příkaz faxem a čekám.Zatím se mi neozvali,zda jsem zrealizoval.Mezitím cena klesla,tak
nevím jestli to stihly prodat.Levněji nepustím.

Lovu zdar
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 1:08 pm

Ahoj Nimrode!!

Tak jsem neprodal,než to ti parchanti vyřídili,nabídli jen 0,19,což je méně než můj stanovený profit target.
Návrat nahoru Goto down
Nimrod
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 2:05 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj Nimrode!!

Tak jsem neprodal,než to ti parchanti vyřídili,nabídli jen 0,19,což je méně než můj stanovený profit target.
Jasně, nebudeme se s nimi mazlit, ale já z toho aaon79 co nejdřív vyjedu. zatím neuvádí cenu, porád ze včerejška, předevčírem jsem ho dokupoval za 0.11, vzápětí spadlo až na 0.09, neměl jsem čas nebyl jsem u toho ale za 0.18-19 jim to pustím. Při poklesu dokoupím cb6xlw, pokud nebude výš. Ta SC to je rána, jen aby se to neodrazilo i na tech cert.a W co od nich máme. Jsou všeho schopní. Lovu zdar.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 2:40 pm

Ahoj myslivče!!

Tak jsem mezitím prodal.Postavil jsem se do Stutgartu do nabídky,byl tam výkyv nahoru,takže jsem prodal za těch 0,2,jak jsem si včera stanovil.Jsem
možná měkota,ale za den 25%,dva dny po sobě.Doba je nejistá a Erste držím ještě v CTX,kde má čtvrtinu indexu.

Lovu zdar!!!!!
Návrat nahoru Goto down
Nimrod
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 3:22 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj myslivče!!

Tak jsem mezitím prodal.Postavil jsem se do Stutgartu do nabídky,byl tam výkyv nahoru,takže jsem prodal za těch 0,2,jak jsem si včera stanovil.Jsem
možná měkota,ale za den 25%,dva dny po sobě.Doba je nejistá a Erste držím ještě v CTX,kde má čtvrtinu indexu. Já prodal aa0n79 taky, jsem taky měkota ale na druhou stranu jak říkáš doba je nejsitá. S tímto papírkem končím, 330 euro není k zahození ale ponechávám si cb6xlw a to jen z toho důvodu, že jsem tam zachycen za málo peněz. Koupil jsem hned ale cg74ek na DJI-když tak na delší dobu a se spekulací s tím, že amíci k 31.1. stejně ještě sazby sníží, takže mi stačí malý hup nahoru. To bych potom prodal dřív protože si myslím, že ani to je nezachrání. Lovu zdar.

Lovu zdar!!!!!
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeFri Jan 25, 2008 3:43 am

velkámedvědice napsal:
Ahoj myslivče!! Tak jsem mezitím prodal.Postavil jsem se do Stutgartu do nabídky,byl tam výkyv nahoru,takže jsem prodal za těch 0,2,jak jsem si včera stanovil.Jsem možná měkota,ale za den 25%,dva dny po sobě.Doba je nejistá a Erste držím ještě v CTX,kde má čtvrtinu indexu. Lovu zdar!!!!!

Ahoj kluci !

Poslední dny krutě nestíhám ... CB6XLW jsem zatím neprodal, uvidíme ceny dnes ráno, zatím to podle závěru Ameriky vypadá, že by ta counter rally mohla ještě chvíli pokračovat ... Hodně štěstí všem !

Pablo
Návrat nahoru Goto down
Nimrod
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeFri Jan 25, 2008 3:15 pm

Pablo napsal:
velkámedvědice napsal:
Ahoj myslivče!! Tak jsem mezitím prodal.Postavil jsem se do Stutgartu do nabídky,byl tam výkyv nahoru,takže jsem prodal za těch 0,2,jak jsem si včera stanovil.Jsem možná měkota,ale za den 25%,dva dny po sobě.Doba je nejistá a Erste držím ještě v CTX,kde má čtvrtinu indexu. Lovu zdar!!!!!

Ahoj kluci !

Poslední dny krutě nestíhám ... CB6XLW jsem zatím neprodal, uvidíme ceny dnes ráno, zatím to podle závěru Ameriky vypadá, že by ta counter rally mohla ještě chvíli pokračovat ... Hodně štěstí všem !

Pablo
Ahoj Pablo, tak ta relly co se týče Erste zatím pro dnešek asi skončila. CB6XLW po ránu jsem chtěl prodat za 0.25, jen Frankfurt se flákal s tím aby to potvrdil, mezitím vylezli pitomí Morgani s tou jejich cílovkou a bylo to v háji. Byl jsem rád že jsem prodal za 0.21, nákup za 0.16. Jak jsi mi poradil a jak vidím dobře skončil jsem s AA0N79, s pěkným ziskem a na zkoušku koupil právě CB6XLW. No ale jestli spadne podklad někam k 0.16 po tom podrazu od Morganů, tak kupuju opět. Velkymedvede potvrdila se tvá slova,, doba je nejistá " na 100%, během 24 hod. Lovu zdar kamarádi.
Návrat nahoru Goto down
musa

musa

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 30. 12. 07

PříspěvekPředmět: RE: CB6XLW   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeFri Jan 25, 2008 8:26 pm

Ahoj kluci,
dnes jsem krutě zaváhal na prodeji CB6XLW, ráno jsem jen mrknul, že je na 0,25 a řekl jsem si, že odpoledne prodám, protože jsem byl ve spěchu,
pak jsem se dostal k PC až odpoledne a koukám, že můžu tak maximálně ředit.

Jak to vidíte na příští týden? Volatilita je maximální, až se z té houpačky točí hlava.
Návrat nahoru Goto down
Nimrod
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeFri Jan 25, 2008 8:42 pm

musa napsal:
Ahoj kluci,
dnes jsem krutě zaváhal na prodeji CB6XLW, ráno jsem jen mrknul, že je na 0,25 a řekl jsem si, že odpoledne prodám, protože jsem byl ve spěchu,
pak jsem se dostal k PC až odpoledne a koukám, že můžu tak maximálně ředit.

Jak to vidíte na příští týden? Volatilita je maximální, až se z té houpačky točí hlava.
Ahoj, jak jsem psal výše, prodal jsem jen tak tak, a znovu nakoupil za 0.15. Asi ukvapeně, když tak budu taky ředit někde kolem pádu podkladu k 950, to odpovídá tak asi 0.10.+-. Ale počítám s tím, že právě volalitida, takže k 1.100 se podklad do měsíce může dostat a potom by to byly nákupy ok. Lovu zdar.
Návrat nahoru Goto down
jopo66
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 24. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitimeSat Jan 26, 2008 2:00 am

No po dnesnom zavere v USA to vidim tak, ze Erste dostane v pondelok zas do drzky...
Návrat nahoru Goto down
http://www.jopo.sk
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: ERSTE BANK   ERSTE BANK - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

ERSTE BANK
Strana 7 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Erste
» Erste bonus cap