Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Erste bonus cap

Goto down 
+5
Mirco
jannastas
jiran07
Pablo
velkámedvědice
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeMon Apr 07, 2008 2:54 pm

Ahoj všem!!

Představovat Erste,by byla zřejmě ztráta času,stejně jako po sté opakovat
princip bonus capu.
Pro příznivce Erste konzervativnějšího založení,stejně jako pro investory
uvědomující si situaci v Fi sektoru,na které by chtěli participovat s ochranou
emitovala před měsícem Erste sama sebe..oo))

EB5DJA bonus cap s ochranou na úrovni podkladu 28,1 eur a s limitovaným bonusem 51,59 eur

K zisku 23,75% , /16,33% p.a./, podklad nesmí protnout do 1.9.09 knock in
ve vzdálenosti 35,13%!!!Tam tuším holka dlouho nebyla.

Práci čest,rukám klid

Naposledy upravil velkámedvědice dne Tue Apr 08, 2008 3:15 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeTue Apr 08, 2008 2:53 am

Ahoj Pablo a ostatní tradeři

Tak jo.Jsou tam lepší kousky,vzhledem k maturitě.

CB18MR 9.12.08, ochrana 30%,zisk p.a. 18,31%

Pokud podklad neklesne pod 31 euro,máte doma 5O eur podkladu.

Nepůjdem do něj Pablo?
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeTue Apr 08, 2008 3:40 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj Pablo a ostatní tradeři. Tak jo.Jsou tam lepší kousky,vzhledem k maturitě. CB18MR 9.12.08, ochrana 30%,zisk p.a. 18,31% Pokud podklad neklesne pod 31 euro,máte doma 5O eur podkladu. Nepůjdem do něj Pablo?

Ahoj bratře VM !

CB18MR se mi líbí - bonus cap Erste, maturita 12/2008, aktuální parametry - bonus 14,29 %, bonus p.a. 20,11 % a ochrana 28,43 % - knock-in 31 euro ... na 31 eurech byla Erste naposledy v roce 2004

Jako alternativy k této investici jsem našel ještě nějaké bonus capy na Deutsche Telekom ... když nám to včera nevyšlo s tím GS02YK (:o)) :

SG5DEH - bonus cap DT, maturita 12/2008, bonus 17,13 %, bonus p.a. 25,40 %, ochrana 31,35 % - knock-in 7,75 euro ... této hodnotě se DT za posledních 5 let ani zdaleka nepřiblížil

BN0KJD - bonus cap DT, pro nedočkavce maturita 9/2008, bonus 9,01 %, bonus p.a. 21,17 %, ochrana 33,56 % - knock-in 7,50 euro ...

Co Ty na to ? Něco bych koupil, je však otázkou, jestli do toho jít dnes nebo chvíli počkat, protože to zatím vypadá spíše na červená čísla a nákup tak může být zítra či pozítří příjemnější ... Měj se OK !

Pablo
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeTue Apr 08, 2008 10:43 pm

Ahoj Pablo!!

Prosím omluv mou pozdní reakci.Tvůj tip je dobrý,předpokládám,že o zahajení soudu telekom versus akcionáři investoři vědí.Do portfolia se hodí
oba tipy.Erste i Telekom,při takovýchto parametrech.Kdybych měl volit jen jednu možnost,volil bych Erste.

Měj se krásně..
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeThu Apr 10, 2008 11:48 am

Ahoj Pablo!!

Hodnoty CB18MR,dle našeho včerejšího tel.,se dostávají na zajímavou úroveň....

Spread: (10.04.2008, 10:13:34)
Absolut: 0,100
Homogenisiert: 0,100
in % des Briefkurses: 0,23%
Bonusrendite:
in %: 16,25%
in % p.a.: 23,45%
Abstand zur Untergrenze:
Absolut: +11,17
in %: +26,49%
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeThu Apr 10, 2008 12:41 pm

Znovu ahoj!

CB18MR
in %: 18,15%
in % p.a.: 26,18%
Abstand zur Untergrenze:
Absolut: +10,18
in %: +24,72%

Už to dlouho nevydržím a otevřu pozici..
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeThu Apr 10, 2008 2:21 pm

velkámedvědice napsal:
Znovu ahoj! ... Už to dlouho nevydržím a otevřu pozici..

Ahoj VM !

Zdravím Tě ... Včera jsem přemýšlel, co bude nejlepší udělat a dospěl jsem k závěru, že nejlepší bude nedělat nic (:o)) a vyčkat dalšího vývoje ... Rozhodl jsem se při vzestupu indexů posílit pozici v revers bonusech (AA0FHY) a při opačném vývoji obohatit své PF některým z těch sympatických bonusů, které jsme v poslední době spolu objevili - Erste nebo Deutsche Telekom ... Dnes se oba tyto papíry dostávají do již skutečně zajímavých čísel ... tak nakoupíme ? Ty máš již telekomunikační sektor v PF zastoupen, takže půjdeš asi do CB18MR, já možná zkusím ten SG5DEH ... co Ty na to ? Zítra má být snad (?) zasedání G7, kde může být dle Lynxe upečen nějaký gigantický bailout, tak bychom možná s tím nákupem bonusů neměli dlouho otálet ... Dost mě při pohledu na poslední vývoj trhů irituje, že jsem opustil ten turbo short na DAX, ale takový je život (:o)) Měj se OK !

Pablo
Návrat nahoru Goto down
jiran07
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 107
Registration date : 27. 01. 08

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeSun Apr 13, 2008 11:21 pm

Jako alternativy k této investici jsem našel ještě nějaké bonus capy na Deutsche Telekom ... když nám to včera nevyšlo s tím GS02YK (:o)) :

Ahoj,
já jsem si jako náhradu za GS02YK vybral bonus na Allianz GS0VVC.
Maturita prosinec 2008, cap 170, bariéra 80 (37,4%), bonus 22% p.a., aktuální cena akcie 127,7. Myslím, že Allianz má spíše potenciál k růstu, takže snad bariéra odolá. V této souvislosti bych měl na experty jeden dotaz. Tento certifikát má VaR 1322 (Klasse 4). Naproti tomu např. GS0SUL
má 1221 (VaR 3). Oba mají stejný podklad, bariéru, maturitu - čekal bych tedy stejné riziko. Nevíte v čem by mohl být ten, byť nevelký rozdíl?
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeMon Apr 14, 2008 1:59 am

Ahoj Jiráne 007!

Je to prosté.GS0VVC měl při emisi menší ochranu a větší možný zisk.U GSOSUL to bylo obráceně koukni k emitentovi.
Dnešní zásadní rozdíl

GS0VVC má vyší cap a tím možný zisk,proto má větší nadhodnotu.Stojí
148,5 na rozdíl od bráchu 136,95.Jelikož podklad je 127,18,při proražení knock inu ztratí první jmenovaný více,je tedy rizikovější.

Ahoj
Návrat nahoru Goto down
jiran07
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 107
Registration date : 27. 01. 08

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeMon Apr 14, 2008 8:19 am

[quote="velkámedvědice"]Ahoj Jiráne 007!

Je to prosté.

Ahoj VM,

díky za odpověď. Je to fakt prosté, nicméně z tohoto úhlu mě to nenapadlo se na to podívat. Bariéra je tak nízko ... :-).
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeWed Apr 16, 2008 7:47 pm

Ahoj Pablo!

Dnes jsem zobl CB18MR
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeWed Apr 16, 2008 11:06 pm

velkámedvědice napsal:
Ahoj Pablo ! Dnes jsem zobl CB18MR

Ahoj VM !

Taky jsem před chvílí něco CB18MR nakoupil - aktuální bonus 16,4 % s ochranou bezmála 27 % s maturitou 12/2008 ... cena papíru je nyní jen o cca 30 centů nad podkladem, takže v případě proražení bariéry (31 euro) lze prakticky beze ztráty přejít přímo do vyklesané akcie ... Hezký večer !

Pablo
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeThu Apr 17, 2008 1:34 am

Pablo!!

Možná přikoupím na Erste nějaké turbo!! oo))
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeSat May 17, 2008 12:57 pm

Ahoj Pablo!!

Na necelé dvě eura už nečekám, CB18MR jsem v pátek zrealizoval....
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 2:50 pm

Zajímavý vstup se začíná utvářet na Jančině corridoru na Erste.Maturita rok,p.a. 32,5%.ochrana mínus 49% plus 51%.

http://www.mlinvest.ml.com/De/ML/ML/ML/ML/Corridor-Bonus/Products.aspx?u=44cfcbf3-68d2-4ffc-af6b-3998776ec2d9
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 9:22 am

velkámedvědice napsal:
Zajímavý vstup se začíná utvářet na Jančině corridoru na Erste.Maturita rok,p.a. 32,5%.ochrana mínus 49% plus 51%.

http://www.mlinvest.ml.com/De/ML/ML/ML/ML/Corridor-Bonus/Products.aspx?u=44cfcbf3-68d2-4ffc-af6b-3998776ec2d9
Tento koridor se zdá být zajímavý i na případnou kratší investici. Bohužel, není nakoupitelný durch Brokerjet. Sad
Návrat nahoru Goto down
Mirco

Poeet p?íspivku : 17
Registration date : 19. 06. 08

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 12:13 pm

jannastas napsal:
velkámedvědice napsal:

Tento koridor se zdá být zajímavý i na případnou kratší investici. Bohužel, není nakoupitelný durch Brokerjet. Sad

len zopakujem príspevok "od vedľa":

mal som podobný problém, napísal som do BJ - takáto bola odpoveď:

Nemožnost stisknutí tlačítka OBCHODOVAT je bohužel způsobena technickou závadou na naší straně. V současné době pracujeme na jejím odstranění s maximální možnou prioritou. Bohužel Vám v tuto chvíli nejsem schopen sdělit, kdy bude tato závada odstraněna. Pokud budete chtít daný titul obchodovat, zkopírujte si prosím ISIN tohoto titulu a vložte jej do kolonky "Cenný papír" při podávání nového pokynu v obchodní aplikaci v sekci "Nový pokyn". Poté dáte "vyhledat" a titul bude možné zobchodovat.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeWed Jun 25, 2008 3:50 pm

Ahoj všem!!

CB18MR opět indikuje slušné vstupní parametry..

http://www.ariva.de/quote/profile.m?secu=100821897
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeWed Jun 25, 2008 5:12 pm

Dnes nemám volné peníze, ale vypadá to dobře.
Návrat nahoru Goto down
rrob

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 04. 09. 07

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeThu Jun 26, 2008 2:01 pm

Koupil jsem certíky po 44,50 a doufám, že ne moc brzo, protože většinou je za dva dny po mém nákupu mnohem lepší nákupka...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 1:37 pm

Ahoj Robbe!!

Vzal jsem ho dnes taky za 43.08
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: CB18MR   Erste bonus cap Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 1:45 pm

No, tak jsem se taky riskl zatím jen v malém přidat za 42,93...
Návrat nahoru Goto down
Wolfram
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 06. 04. 08

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 11:13 pm

Ahoj, já se bojím. U Erste to vypadá na vzor hlava-ramena a pokud k tomu opravdu dojde, tak bych na bariéru 31 Euro moc nevsadil. Probíralo se to dnes na Patrii...
http://www.wienerborse.at/quote/?ID_NOTATION=92866&TYPE=I

Hm, akorát ten odkaz není nic moc... oops
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 11:27 pm

V tom případě je tam nadhodnota jen 10%,nic strašného,takže při výklesu by se dalo přelézt do corridoru,tam je teď ochrana kolem 4O%,utvořil by se tam zajímavý vstup pod 100,který by vše vynahradil
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitimeTue Jul 01, 2008 11:38 pm

Ahoj VM !

Dnes nákup corridoru na Erste ML0DK0 za 101,87 ...

Pablo
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Erste bonus cap Empty
PříspěvekPředmět: Re: Erste bonus cap   Erste bonus cap Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Erste bonus cap
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ERSTE BANK
» Koridor bonus na Erste