|
| ERSTE BANK | |
|
+20peta.holub musa hilden Nimrod jannastas karkulka inWestor Joseff Hidejosi Radek MERKUR1 lemming velkámedvědice Pablo Austrian LazyBear pepab lynxsharpeye Myk jopo66 24 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
jopo66 Investor
Poeet p?íspivku : 288 Localisation : Piešťany Registration date : 24. 08. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Sun Jan 06, 2008 2:51 am | |
| Aby o nevyzeralo blbo ja som certika predal a potom kupil znovu :-( Mozno by bolo fajn, keby sme si hlasky o certoch davlali neak vediet... PREDAL som/KUPIL som ... | |
| | | velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Sun Jan 06, 2008 5:52 am | |
| Ahoj Jopo!
Snad alkohol v hlavě,ale jsem trochu zmatený.Jestli mluvíš o tom warrantu.psal jsem já Pablovi,že jsem ho stihl prodat za včas,pokud se nepletu Pablo ho drží,neotočil si to? | |
| | | jopo66 Investor
| Předmět: Re: ERSTE BANK Sun Jan 06, 2008 8:54 pm | |
| Je to mozne - zrejme som si zamenil prispevky :-) | |
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Sun Jan 06, 2008 9:59 pm | |
| Ahoj Jopo 66!!
Podívej se jako Erstečák na aktuální tip,který mi poslal Don Pablo
DB0YTT,capped bonus s maturitou 19.12.08.K zisku téměř 36% stačí neztratit 22,2%!!!!.Díky Pablo, zdravím!!
PS Pablo,dnes jsem se vrátil,zkusím odpovědět ještě v noci,pokud neusnu, náročný víkend... | |
| | | Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Sun Jan 06, 2008 11:53 pm | |
| - jopo66 napsal:
- Otazka na VM: este drzis ten CALL cert na Erste? Pablo spominal ze sa mu ho podarilo predat vcas. Ja som nestihol ale zacinam sa bat, ci mi certik nechyti KO na 42 EUR. Nevyzera to totiz vobec dobre... Az ma hnevaju, toto si ten papier nezasluzi... Mam strach ako otvorime v pondelok...
Ahoj Jopo ! Nevím jak nyní VM, ale já držím na Erste jen CB6XLW, což není KO certifikát, ale warrant, takže tam knockout nehrozí ... Zatím jsem jej neprodal - splatnost je skoro až za 1 rok a toto období bude ve znamení vysoké volatility - tedy věřím v lepší časy nejen na Erste a doufám, že svůj warrant prodám se ziskem ... Držím palce, abychom v pondělí otevřeli nad KO bariérou Tvého certifikátu ... Pablo | |
| | | Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Mon Jan 07, 2008 12:18 am | |
| - velkámedvědice napsal:
- ... Podívej se jako Erstečák na aktuální tip,který mi poslal Don Pablo DB0YTT,capped bonus s maturitou 19.12.08.K zisku téměř 36% stačí neztratit 22,2% !!!!. Díky Pablo, zdravím !! PS Pablo,dnes jsem se vrátil,zkusím odpovědět ještě v noci,pokud neusnu, náročný víkend...
Ahoj VM ! Také Tě srdečně zdravím ... ten DB0YTT se mi zdá nadějný, tak jsem zvědav, jak ho zhodnotíš ... vybíral jsem ho mimo jiné i podle vysoké ochrany - nějak se mi nechce věřit, že by Erste i přes negativní sentiment v sektoru ztratila dalších více než 22 % - i když na burze je samozřejmě možné všechno (:o)) ... Silně o tomto bonusu uvažuji ... Koupil jsem koncem týdne také LS856B - turbo short na DAX - zatím OK, škoda jen, že jsem se nerozhoupal o pár dní dříve ... Jak jsi na tom se svým zlatem - já jsem odolal a držím CK8000 dále ... na cca 870 bych nejspíše prodal, při poklesu pod 820 dokoupím - jaký je Tvůj bojový plán ? Ať se Ti daří ... Pablo | |
| Předmět: Re: ERSTE BANK Mon Jan 07, 2008 4:10 am | |
| Ahoj Pablo!!
Nestíhám,podrobně se ozvu zítra meilem.Zlato ještě držím s rukou na spoušti.Můj plán.Ještě jednou, se mě na něj zeptáš,znejisím a prodám ho..oo)).Pak vyrazí vzhůru.Za b, neprodám ho.Trhy budou vyklesávat a sníží se ekonomické výhledy v čehož důsledku klesne ropa k 85 usd a zlato k 800 stovkám za unci.Ztratím veškerý zisk,znervozním a prodám se ztrátou!!!ooo))).Taky uvažuji o pákovém reversu.Tvá páka je pro Tebe ideální,já bych však chtěl zajistit celé portfolium,takže bych asi zvolil větší,abych si neutopil mnoho kesche.Dál si nejsem úplně jistý,jestli mám zvolit Dax.Německá ekonomika zatím působí jako nejméně poškozená.Kontrastně pro Tvou spekulaci může být vhodnější vzhledem k ročnímu nárůstu... | |
| Předmět: Re: ERSTE BANK Mon Jan 07, 2008 5:42 pm | |
| Ahoj Pablo!! To víš,že se mi DB0YTT líbí.Pro investora,který se uvědomuje spekulativnost investice,tedy ne pro konzervativního investora,je výnosově rizikový profil ,/Onvista,teď/, ochrana 20,35 % ze ziskem 37,7 % p.a. za 11 a půl měsíce je papír jistě přitažlivý neméně jako Thajky pro lynxsharpeye, oo))),/Čau Lynxi,kde ty medvědy pořád bereš?Kdyby si nebránil na https://www.youtube.com/watch?v=h7MuFDVEUro&NR=1to malé kotě,Bůh ví ,jak by střet dopadl.ooo)))/. Demonstruji na tomto papíru fakt,na který jsem Tě upozorňoval,pro upřesnění.Při ratiu jedna ku jedné je poklad 43,85, kdežto papír 50,2.Takže při negativním vývoji a při zrušení bonus mechanismu,ba už při zvýšené možnosti proražení knock-inu, začne papír odevzdával,co díky předchozímu vývoji proti podkladu získal,tedy zhruba 12%.Zhruba 920 kč /odhadem/ se jeví vzdáleno,zisk 40% sladký.Just do it... | |
| | | Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Mon Jan 07, 2008 5:54 pm | |
| | |
| | | lynxsharpeye Moderator
Poeet p?íspivku : 737 Localisation : Ostrava Registration date : 03. 09. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Mon Jan 07, 2008 6:11 pm | |
| Ahoj VM :-)
No ja vim, ze ten medved vypadal spise otravene nez vylekane :-))))
Kolik je ten spodni mantinel v EUR (DB0YTT)?
Ahoj Radku, hezky avatar :-) Muzes prosim Te doplnit nejaky komentar k tomu grafu? Diky!
Naposledy upravil dne Mon Jan 07, 2008 7:10 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Mon Jan 07, 2008 6:24 pm | |
| Ahoj No co k tomu řici. Dle toho by mělo být +/- 43Euro dno v cenovém sestupném kanálu. Z něj by se vrámci kanálu měla cena zvednout k 47Euro. Pak se uvidí. Zda prorazí. Jinak se vytvoříl trojuhelník s cenou hrany okolo 36Euro. Pokud ho jeho strany cena prorazí dolu nebo nahoru půjde o výrazný pohyb. A toto je ode mne pokud se jedná o technickou korekci blíží se ke konci. Pokud však má fundamentální základ. Tak cena protne trojuhelník dolu a máme sestup pod 36Euro skoro zaručen. | |
| Předmět: Re: ERSTE BANK Mon Jan 07, 2008 6:59 pm | |
| Ahoj všem!!
Lynxi,knock-in je 35 eur,zdáli se Ti to málo,může se najít bezpečnější varianta... | |
| | | Pablo Investor
| Předmět: Re: ERSTE BANK Tue Jan 08, 2008 12:49 am | |
- ... Zlato ještě držím s rukou na spoušti. Můj plán. Ještě jednou, se mě na něj zeptáš,znejisím a prodám ho..oo)).Pak vyrazí vzhůru.Za b, neprodám ho.Trhy budou vyklesávat a sníží se ekonomické výhledy v čehož důsledku klesne ropa k 85 usd a zlato k 800 stovkám za unci.Ztratím veškerý zisk,znervozním a prodám se ztrátou!!!ooo))).Taky uvažuji o pákovém reversu.Tvá páka je pro Tebe ideální,já bych však chtěl zajistit celé portfolium,takže bych asi zvolil větší,abych si neutopil mnoho kesche.Dál si nejsem úplně jistý,jestli mám zvolit Dax.Německá ekonomika zatím působí jako nejméně poškozená.Kontrastně pro Tvou spekulaci může být vhodnější vzhledem k ročnímu nárůstu...
Ahoj Velký medvěde ! Také ještě stále držím zlato respektive CK8000 ... nechce se mi ho prodávat pod cenou (:o)) a Tvé odhodlání zatím rovněž neprodávat mě v mém odhodlání utvrzuje ... Aby se nenaplnil Tebou uvedený scénář, nebudu se Tě na zlato již raději ptát - alespoň ne přímo (:o)) ... Plánuješ shortovat přímo některý z US indexů ? Pokud vybereš nějaký konkrétní papír, dej mi vědět - možná bych se k Tobě přidal - jednak abys v tom nebyl sám (:o)) a také proto, že ten short na DAX je na "zajištění" portfolia trochu málo ... Co říkáš na ten vytipovaný revers bonus a corridor bonus na DAX ? - velkámedvědice napsal:
- ... To víš,že se mi DB0YTT líbí.Pro investora,který se uvědomuje spekulativnost investice,tedy ne pro konzervativního investora,je výnosově rizikový profil ,/Onvista,teď/, ochrana 20,35 % ze ziskem 37,7 % p.a. za 11 a půl měsíce je papír jistě přitažlivý neméně jako Thajky pro lynxsharpeye, oo))) ...
S DB0YTT jde samozřejmě o spekulativní investici, ale je to současně prakticky nejbezpečnější bonus certifikát na Erste - vzdálenost knock-in bariéry jsem při jeho výběru zvláště zohledňoval - zde je 35 euro ... z nabídky bonusů na tento podklad na Euwaxu má větší ochranu jen 1 papír od SG a to jen o necelé 1 euro ... Zisk bezmála 40 % při ochraně přes 20 % se mi zdá jako velmi lákavá investiční příležitost - 20 % považuji za relativně bezpečnou vzdálenost a sám nevěřím v pokles Erste pod tuto hranici ... nicméně co se zdá dnes bezpečné, může být za týden nebo měsíc úplně jinak, že ? (:o)) Měj se hezky, ať se Ti daří ... Pablo | |
| Předmět: Re: ERSTE BANK Tue Jan 08, 2008 1:14 am | |
| Ahoj Pablo!!
Já ten gold prodal odpoledne,jak padala ropa a posiloval usd za 860 USD.Chci zaspekulovat,že dokoupím levnějiUvidíme,jak moc dolů se koukne ropa.A Tvůj oblíbešný profit target ve výši 35% /za dva měsíce/,jsem splnil.Tak promiň,že jsem zradil..oo))).
PS Psal jsem ti to na mobil 15 minut před prodejem,abys mi to schválil..oo)).Nemáš ho vypnutý?? | |
| | | Pablo Investor
| Předmět: Re: ERSTE BANK Tue Jan 08, 2008 2:30 am | |
- Ahoj Pablo!! Já ten gold prodal odpoledne,jak padala ropa a posiloval usd za 860 USD.Chci zaspekulovat,že dokoupím levnějiUvidíme,jak moc dolů se koukne ropa.A Tvůj oblíbešný profit target ve výši 35% /za dva měsíce/,jsem splnil.Tak promiň,že jsem zradil..oo))). PS Psal jsem ti to na mobil 15 minut před prodejem,abys mi to schválil..oo)).Nemáš ho vypnutý??
Ahoj ! Gratuluji k zisku na zlatu ! Uvidíme, kam se gold pohne přes noc v Asii a zítra během dne - pokud zítra prodám, dám Ti vědět ... SMS jsem našel až pozdě večer - asi přišla když jsem koupal malou, protože jsem ji neslyšel ... jinak bych Ti odepsal, ať s prodejem tolik nespěcháš (:o)) Pablo | |
| Předmět: Re: ERSTE BANK Tue Jan 08, 2008 5:15 am | |
- Ahoj všem!!
Lynxi,knock-in je 35 eur,zdáli se Ti to málo,může se najít bezpečnější varianta... Ahoj :-) Mne ted spise zajima na kratkodobou spekulaci - UP. Fundament ma porad dobry. Se sentimentem je to horsi. :-)) Radku, diky za spelling it out :-) | |
| | | Myk Investor
Poeet p?íspivku : 352 Localisation : Bodenbach Registration date : 26. 08. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Tue Jan 08, 2008 11:03 am | |
| - Pablo napsal:
S DB0YTT jde samozřejmě o spekulativní investici, ale je to současně prakticky nejbezpečnější bonus certifikát na Erste ...
Pablo Pablo díky za tip, dnes jsem se stal spekulantem | |
| | | jannastas Investor
Poeet p?íspivku : 296 Localisation : Zlín Registration date : 31. 12. 07
| Předmět: Re: ERSTE BANK Tue Jan 08, 2008 11:54 am | |
| vypadá to zajímavě, ale počkal bych ještě ze dva dny, jak se to vyvrbí. | |
| Předmět: Re: ERSTE BANK Tue Jan 08, 2008 12:25 pm | |
| - jannastas napsal:
- vypadá to zajímavě, ale počkal bych ještě ze dva dny, jak se to vyvrbí.
Tak, tak. Zadne zurive nadseni na akcii nesleduji. Jdu spat. Bounce back mi ted muze byt ukradeny. Prijdou lepsi entry points. Dobrou! :-) | |
| | | Pablo Investor
| Předmět: Re: ERSTE BANK Tue Jan 08, 2008 6:21 pm | |
| - Myk napsal:
- Pablo díky za tip, dnes jsem se stal spekulantem
Ahoj Myku ! Není zač (:o)) ... já sám ještě otálím, ale myslím, že Tě budu brzy následovat ... Pablo | |
| | | Pablo Investor
| Předmět: Re: ERSTE BANK Wed Jan 09, 2008 1:05 am | |
- Ahoj Pablo !! Já ten gold prodal odpoledne,jak padala ropa a posiloval usd za 860 USD.Chci zaspekulovat,že dokoupím levněji ...
Ahoj VM ! Tak jsem dnes konečně také odprodal své zlatíčko CK8000 - za 15,70 na ceně zlata okolo 875 dolarů ... profit target lehce přes 40 % splněn (:o)) Uvidíme, jestli se nám podaří v následujících dnech koupit zpět o něco levněji - ta rally z posledních dní si sice říká o korekci, nicméně do komodit se nyní očividně translokují peníze z akcií, tak nevím ... Ať se Ti daří, hodně štěstí všem ! Pablo | |
| | | jopo66 Investor
| Předmět: Re: ERSTE BANK Wed Jan 09, 2008 1:07 am | |
| Tak 2 dni som odolaval z nervama, ale zda sa, ze po dnesnom obchodnom dni v USA moj CK3657 schyta KO na 42,09... Na vasom mieste by som ese chvilku pockal, lebo uz ani 35 EUR sa mi nezda nerealnych.. Teraz mam dilemu, ci sa to este rano pokusit predat, alebo sa uz na to vyprdnut... Uz ma to cele sere... Obzvlast ked som si viac menej isty, ze za par dni to vystreli nahoru... Nic to, sedim este skoro 50 percent cash, aspon budu lepsie ceny :-) | |
| Předmět: Re: ERSTE BANK Wed Jan 09, 2008 1:52 pm | |
| Jopo ahoj!
Dnes máš poslední možnost prodat za 0,3 eur u emitenta a ušetřit tak čas k výplatě a sedum euro... | |
| | | jopo66 Investor
| Předmět: Re: ERSTE BANK Wed Jan 09, 2008 4:08 pm | |
| Aj ked s tazkym srdcom, ale odpalil som to rano este za 0,39... Co uz... Zda sa ze Erste dno este len hlada... Inak dost ma emitent hneval v poslednych dnoch. Najma po 16tej hodine sa cert nedal predat (kupit ano! ). ritom sa ma obchodovat na mimoburzovom trhu 8-22 hod... Zase sme mudrejsi :-) | |
| Předmět: Re: ERSTE BANK Wed Jan 09, 2008 4:29 pm | |
| Jopo,Pablo a ostatní!!
Co říkáš na eb6dte a eb6dtf.Silně o nich uvažuji,chytnout retracement.. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: ERSTE BANK | |
| |
| | | | ERSTE BANK | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |