Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

KRIZOVÉ INVESTICE

Goto down 
+16
pepab
stenolez
rrob
Piti
feardes
Joseff
lemming
inWestor
baryk
Jari
jiran07
Pablo
Myk
jannastas
Véna
velkámedvědice
20 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorZpráva
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeThu Feb 05, 2009 11:07 pm

Také jsem nejenže vyměnil, ale dobral jsem jsem i zadalší volné prostředky, nepodařilo se mi najít jedinou zradu, přesto považuji tyto čísla za podezřelá, někde chyba každopádně bude, věřím ale, že né na naší straně...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeThu Feb 05, 2009 11:51 pm

Ahoj Jari!!

U BN261R se Ti zdá zbytečně dlouho maturita?Při prudkém poklesu Tě pustí dál i v krátkém čase..Uvažuji o něm taky.....
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 12:00 am

jj, přesně tak, p.a. výnos neodpovídá ve srovnání delší maturitě, i podhodnota je víceméně totožná, jednoznačně vychází lépe kratší reverse...
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 12. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 2:19 pm

Ahoj,
tak jsem taky všechno Sg0095 vyměnil za ten zázrak z BNP a ještě něco doložil.Takže ted´skoro 6%PF.Stačí...
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 3:07 pm

Zdravím VM, dnes už se podhodnota mezi BN261G a BN261R začíná rozjíždět, větší podhodnota začíná být u delšího reverzu, což ho začíná ve srovnání zatraktivňovat, přesto prozatím zůstávám pouze v tom kratším, ale každopádně i ten delší stojí za úvahu...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 3:26 pm

Ahoj Jari!!

Ty čísla g 4,5 a r 7,8 byly už večer.Já jsem vyházel oba revrzy od sg a mám 10% PF v g.Dnes právě uvažuji vyhodit CB CM1PVY a CM1PVZ a nabrat za to r.Ty CB maturují stejně v prosinci,nadhodnoty 5 až 8,menší knock iny.Od toho r bych si sliboval že při větším výklesu Tě pustí v krtší době dál a p.a. 35% mně uspokojí i u capu..
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 4:23 pm

jj, to zní rozumně...
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 5:07 pm

Ahoj kluci !

Tak jsem taky právě vyměnil SG0095 za BN261G - nákup před chvílí po 36,50 ... opravdu jsem nenašel jediný důvod, proč bych měl dál držet ten papír od SG - BN je ve všech parametrech lepší ... celkem mám v tomto reversu od BNP již cca 9 % portfolia a přemýšlím podobně jako VM i o výměně posledního zbylého reversu od CB ... Snad se nám ten DAX nad těch 6000 bodů do června nesplaší (:o)) ... Pablo
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 6:14 pm

Ku.va,nejdříve roztáhli spread na 4% a už se s nimi nedá obchodovat!!Mám jen těch deset %,už nejde přikoupit!!
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 6:28 pm

Ahojte

Díky za vynikající tipy. Nemám eura, čekám až prodám Cal bonusy a pak chci přejít na ten delší put. Můj plán je dole na obrázku. Předpokládám růst na 8500-8750. Pak uvidím co dál. Vypadá to po dnešku, že by mi to snad mohlo vyjít.
Ne že bych byl zastánce longů, proto mám cal bonusy. Jen bych rád upozornil, že asi ještě není ta nejlepší doba jít masivně do PUT bonusů. Toť můj názor, každý svého štěstí strůjcem jest.
Možná dopadnu jak se stříbrem, to jede nahoru beze mne oops .

Přeji všem správné rozhodnutí a příjemný víkend.

KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Snaman15
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:08 pm

no, zdá se, že si hoši z BNP uvědomili, že se někde stala chyba... taky jsem ještě dnes něco přikoupil a teď jsem chtěl ještě něco uvolnit na poslední dávku a už je vymalováno, jsem zvědavý, co hoši z BNP provedou...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:16 pm

Jari!!!

Mně sebrali celý dnešní nákup!!!!!
Návrat nahoru Goto down
feardes

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 21. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:29 pm

Ahojte, včera jsem toho BN261G takny něco pobral, cca 10% portfolia, dneska jsme chtěl trochu po výklesu naředit ale bez šance.

To Pablo: myslím, že nepotřebujeme aby DAX byl jenom pod 6000 b. ale na nebo pod 4100 aby byl vyplacen celý bonus 43.5 €. Pokud bude DAX stagnovat kolem 4400 tak je výplata jen 40.5 €. To už tak atraktivně nevypadá. Rozumíte té konstrukci stejně?
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:30 pm

ty vole, nám zatím nic, ani dnešní, ani včerejší...
Návrat nahoru Goto down
jiran07
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 107
Registration date : 27. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:32 pm

velkámedvědice napsal:
Jari!!!

Mně sebrali celý dnešní nákup!!!!!

Ahoj VM,

u mě se taky něco děje. Včera jsem dal příkaz. Dnes odpoledne jsem našel v mailu konfirmaci obchodu (12:51), ale papír v portfoliu BJ nemám. Peníze za které jsem nakoupil mám k dispozici. V historii mám aktuálně revize (čas 17:09) s mínusovým počtem kusů. Zajímavé. Vypadá to, že mi vrací peníze až na poplatek. Sad

Teď mi volali, že jde o mistrade ze strany emitenta a papíry mi sebrali.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:48 pm

Jari!

Teď mi volal Pablo,že mu dnešní nákup taky zebrali a vrátili peníze.Jsem zvědav,jestli to seberou i Vám,když nejsi drobný investor!!!
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:51 pm

A včerejší vám všem zatím zůstali?
Návrat nahoru Goto down
Véna
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 7:52 pm

Včera večer jsem ještě něco BN261G přikoupil. Mám ho aktuálně 10,5% PF. A v tuto chvíli se mi v porfoliu BJ stále ukazují, takže je ještě pořád mám. Snad to i vydrží.

Nevíte, jak moc dozadu může emitent stornovat obchody? Už se mi to jednou stalo, že jsem nakoupil a za hodinu mi přišel email, že si emitent bere vše zpět. Peníze se mi ale vrátily všechny včetně poplatků.
Návrat nahoru Goto down
Piti
Investor
Investor
Piti

Poeet p?íspivku : 373
Registration date : 06. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 8:00 pm

Tak to jsem zvědavej, jak by to zrušili u mě, když jsem téměř 100% v pozicích a změny dělám tak, že jeden papír od jednoho emitenta prodám a od druhého emitenta koupím jiný. Naposled jsem takovou transakci prováděl včera večer.
Návrat nahoru Goto down
http://proinvestory.cz
jiran07
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 107
Registration date : 27. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 8:01 pm

Na to jak dlouho na to má emitent právo to stáhnout jsem se ptal BJ taky, ale nevěděli to. Poplatek za obchod mi vrátili.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 8:05 pm

Jari!!

Včerejší zůstaly,mám as 5,5% PF.

Jiráne,poplatky Ti vrátily,nedívej se do historie,tam to nezobrazili,ale podívej kolik ti přibylo na euro účtu viz. avízo.

Véno!!

Jsou to ku.vy.Jak můžou zebrat připsané akcie a emitent vrátit peníze ,kdo Ty peníze tři hodiny blokoval!!!Vždyť to byla jednoznačná minela emitenta!!!
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 8:08 pm

já to zakřikl, když jsem po včerejším nákupu napsal, že doufám, že v tom nebude zase nějaká kulišárna a už je to tu... byť nám zatím nesebrali nic, poslední nákup mám teda dnes v 10:06, ale naprostou většinu jsem bral už včera... navíc ty dnešní trady dělala kolegyně a koukal jsem, že to nebrala od emitenta, ale přes scoach, já bral včera vše od emitenta, ale v tom by taky neměl být rozdíl, možná spíše ten čas...

Naposledy upravil Jari dne Fri Feb 06, 2009 8:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 12. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 8:12 pm

Mně dnešní obchod zrušili taky.Skoro mě kleplo.Včerejší ne.Peníze vrátili včetně poplatků.Je to syčárna od BNP a asi s tím nic nenaděláme.Já osobně už od BNP nekoupím ani papír a budu všude roznášet,co jsou zač.Vyzývám vás k následování.
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 8:33 pm

Ahoj kluci,

jak píše VM o něco výše - před asi hodinou mi volal nějaký šašek z BJ s tím, že můj dnešní nákup toho reversu od BNP byl emitentem označen jako mistrade a asi po 3 hodinách (!) od nákupu stornován !!! Na mé dotazy odpovídal ten člověk vždy stejně stylem " já nic nevím, jen oznamuji to storno ... " - prostě odborník na svém místě ... Je to jasná chyba emitenta a ten by za to měl nést odpovědnost - prostě udělám špatný obchod, tak budu něco tratit ... Taky bych chtěl mít to právo si po 3 hodinách obchod rozmyslet - třeba u turba, když uvidím, že to nejde zrovna podle plánu - označit to jako mistrade a vrátit papíry zpět emitentovi a vyinkasovat 100 % cash ... Něco jsem tušil, když jsem psal před 1 nebo 2 dny, že ten papír je tak dobrý, až je to divný ... Peníze mi vrátili včetně poplatku, včerejší nákup mi (zatím) nechali, tak uvidíme ... Papír je nyní suspendován, ale jsem zvědavý, na jakých parametrech se bude obchodovat v pondělí ... Jinak musím říct, že BNP mě dost silně nasrali ... Francouze obecně považuji nebýt vína a sýrů za naprosto zbytečný národ, nyní navíc vedený ambiciózním psychopatem se snahou do všeho kecat a všechno řešit ... velmoc se z nich stejně nikdy nestane ... a ještě navíc žerou žáby (:o)) Omlouvám se, nechal jsem se trochu unést, ale cítím se o něco málo lépe (:o)) ... Hezký víkend všem, Pablo ...
Návrat nahoru Goto down
feardes

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 21. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitimeFri Feb 06, 2009 10:31 pm

Tak to vypadá, že BNP stáhli z obchodování všechny reverse bonusy ze středeční emise. To jsem zvědav co se bude dít dál. Zatím mám včerejší nákup v košíku ...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: KRIZOVÉ INVESTICE   KRIZOVÉ INVESTICE - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

KRIZOVÉ INVESTICE
Strana 4 z 10Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Konzervativni investice

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: