Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

S medvědy na indexy

Goto down 
+8
baryk
lemming
zdenek
inWestor
rrob
Jari
velkámedvědice
Pablo
12 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorZpráva
baryk
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 12. 09. 08

S medvědy na indexy - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na indexy   S medvědy na indexy - Stránka 4 Icon_minitimeTue May 18, 2010 1:05 pm

Jari napsal:
jj, roztáhly se všechny reverzy od GS s bariérou 6.500 bodů někdy během 13. května... je logičtější, že se roztáhne spread u bližší bariéry, protože je to volatilnější čím blíže je podklad bariéře, zvyšuje se "pákový efekt".... naštěstí pro ty, kteří již papír drželi se zvedl spread pouze směrem nákupních kurzů, takže ti, kdo papíry drží mohou prodat stále za férový kurz, pouze se nyní absolutně nevyplatí do těchto papírů nově vstupovat...

No,nevím.Podle mých záznamů,když byl DAX 30.4.10 6110,tak byl gs19fu 27,15 na odkupu a teď při 6120 je 26,33.Myslím,že to roztáhli oběma směry.
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: GS9FY   S medvědy na indexy - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 19, 2010 6:22 pm

GS9FY má teď super parametry
DAX 6000
cena 28,2
výnos do prosince 24,1% cca 41%p.a.
nadhodnota minus 6%!!!
bariera 6700 přes tu dle mě letos vlak nejede
No,nekup to.Škoda,že už toho mám plnej špajz.Tak jen držím.
Návrat nahoru Goto down
Piti
Investor
Investor
Piti

Poeet p?íspivku : 373
Registration date : 06. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na indexy   S medvědy na indexy - Stránka 4 Icon_minitimeWed May 19, 2010 9:30 pm

Při stávajícím chaosu na trzích lze velmi těžko odhadovat, přes jakou metu vlak nejede.
Návrat nahoru Goto down
http://proinvestory.cz
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na indexy   S medvědy na indexy - Stránka 4 Icon_minitimeFri Oct 15, 2010 11:08 am

Ne,nechci radit,ale jen upozorňuju,že GS19FU má teď pohodnotu -5%.Jinými slovy hranice ztráty při splatnosti je 6600 bodů.Šanci na výnos 46% za 2M mám sice malou,ale je.
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na indexy   S medvědy na indexy - Stránka 4 Icon_minitimeFri Oct 15, 2010 2:56 pm

Tak už na to přišli a podhodnota je pryč.Sice to ode mě nechtějí koupit,ale člověka to potěší, být chytřejší než mašinky GS. Happy
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na indexy   S medvědy na indexy - Stránka 4 Icon_minitimeFri Oct 15, 2010 5:00 pm

Sakra, zrovna analyzuju dneska reverse bonusy... Škoda, že jsem se nepřišel podívat sem dopoledne, už mohlo být po otočce a 5% hezky v suchu Happy
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na indexy   S medvědy na indexy - Stránka 4 Icon_minitimeFri Oct 15, 2010 5:29 pm

Jari napsal:
Sakra, zrovna analyzuju dneska reverse bonusy... Škoda, že jsem se nepřišel podívat sem dopoledne, už mohlo být po otočce a 5% hezky v suchu Happy

Potíž byla ale v tom, že jak na chybu přišli,přestali kotovat.Tak jsem horko,těžko uklidil 3%.Tak nemáš,Jari,čeho litovat.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na indexy   S medvědy na indexy - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

S medvědy na indexy
Strana 4 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: