Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Noční řešení krize

Goto down 
+4
jannastas
Jari
zdenek
velkámedvědice
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

Noční řešení krize - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize - Stránka 2 Icon_minitimeWed Oct 15, 2008 1:56 am

Obracím se nyní s dotazem i já na vás... Co si myslíte o tom, že dnes zmizela ze short listu, který máme od našich partnerů k dispozici, většina titulů? A to ve chvíli, kdy se trhy odrazily nahoru? Já k tomu moc logické vysvětlení nemám... Jediné logické vysvětlení, které mě napadlo, mě spíše děsí...
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize - Stránka 2 Icon_minitimeWed Oct 15, 2008 8:52 am

Jari napsal:
Obracím se nyní s dotazem i já na vás... Co si myslíte o tom, že dnes zmizela ze short listu, který máme od našich partnerů k dispozici, většina titulů? A to ve chvíli, kdy se trhy odrazily nahoru? Já k tomu moc logické vysvětlení nemám... Jediné logické vysvětlení, které mě napadlo, mě spíše děsí...
Je to tak, už 2 dny jsem se snažil nějaké tituly nakoupit a většinou se mi to nepodařilo a když ano, tak malý objem. Jak od nějakého titulu požadujete větší objem tak není.
Návrat nahoru Goto down
lemming
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 14. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize - Stránka 2 Icon_minitimeWed Oct 15, 2008 8:54 am

Ja jsem si taky vsimnul, ze asi tak pul hodky pred zavrenim mi TWS zacla hlasit ze skoro vse je pouze omezene shortovatelne... A jake mas vysvetleni? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize - Stránka 2 Icon_minitimeWed Oct 15, 2008 7:23 pm

Tak naštěstí je dnes vše zase v pořádku, short list je dokonce širší než předevčírem, hned jsem toho využil a dobíral hlavně us indexy na short... Ale včera mě to vyděsilo, snad to byla jen nějaká chyba nebo nevím...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Noční řešení krize
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» FED = konspirace?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: