Jari Investor
Poeet p?íspivku : 276 Registration date : 25. 04. 08
| Předmět: Re: Noční řešení krize Wed Oct 15, 2008 1:56 am | |
| Obracím se nyní s dotazem i já na vás... Co si myslíte o tom, že dnes zmizela ze short listu, který máme od našich partnerů k dispozici, většina titulů? A to ve chvíli, kdy se trhy odrazily nahoru? Já k tomu moc logické vysvětlení nemám... Jediné logické vysvětlení, které mě napadlo, mě spíše děsí... | |
|
jannastas Investor
Poeet p?íspivku : 296 Localisation : Zlín Registration date : 31. 12. 07
| Předmět: Re: Noční řešení krize Wed Oct 15, 2008 8:52 am | |
| - Jari napsal:
- Obracím se nyní s dotazem i já na vás... Co si myslíte o tom, že dnes zmizela ze short listu, který máme od našich partnerů k dispozici, většina titulů? A to ve chvíli, kdy se trhy odrazily nahoru? Já k tomu moc logické vysvětlení nemám... Jediné logické vysvětlení, které mě napadlo, mě spíše děsí...
Je to tak, už 2 dny jsem se snažil nějaké tituly nakoupit a většinou se mi to nepodařilo a když ano, tak malý objem. Jak od nějakého titulu požadujete větší objem tak není. | |
|
lemming Investor
Poeet p?íspivku : 221 Registration date : 14. 10. 07
| Předmět: Re: Noční řešení krize Wed Oct 15, 2008 8:54 am | |
| Ja jsem si taky vsimnul, ze asi tak pul hodky pred zavrenim mi TWS zacla hlasit ze skoro vse je pouze omezene shortovatelne... A jake mas vysvetleni? | |
|
Jari Investor
Poeet p?íspivku : 276 Registration date : 25. 04. 08
| Předmět: Re: Noční řešení krize Wed Oct 15, 2008 7:23 pm | |
| Tak naštěstí je dnes vše zase v pořádku, short list je dokonce širší než předevčírem, hned jsem toho využil a dobíral hlavně us indexy na short... Ale včera mě to vyděsilo, snad to byla jen nějaká chyba nebo nevím... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Noční řešení krize | |
| |
|