Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Noční řešení krize

Goto down 
+4
jannastas
Jari
zdenek
velkámedvědice
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 3:50 am

Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 8:34 am

velkámedvědice napsal:
Tak jak,kurva hoši "gutn tak"

http://www.ariva.de/quote/profile.m?secu=100927541#

a ještě

http://www.ariva.de/quote/profile.m?secu=100897463

Co říkáte?

Ahoj VM,

ten bonus na zlato vypada dobre. Presne takove vynosy ted moje znicene portfolio potrebuje. Diky za tip.
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 9:29 am

Nechci kazit radost, ale zlato lehce slítlo pod 750 EUR, ten bonus už není aktivní...
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 9:39 am

Ahoj VM
To zlato je zajímavé, dík za tip, zkusím trochu nakoupit
Návrat nahoru Goto down
inWestor
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 25. 07. 07

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 9:48 am

Jari napsal:
Nechci kazit radost, ale zlato lehce slítlo pod 750 EUR, ten bonus už není aktivní...

Dresdner Kleinwort uvádí, že bariéra nebyla dosažena. Stránky mají precizní. Tak já nevím.
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 10:37 am

Onvista uvádí proraženo a i hlavně graf zlata hovoří o tom, že to sice bylo hodně těsné, ale přecijen mezidenně přesně před měsícem si to patrně štrajchlo pod... a ty podmínky certifikátu tomu taky nasvědčují...
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 10:53 am

předpokládám, že by to emitent měl na svých stránkách. Kdo jiný když ne on. oops
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 11:16 am

Osobně sázím na proraženo... Podívejte se na ten graf na arivě, ten sešup před měsícem na 74,08... A že by opce dva měsíce před splatností, kdy je zlato 20% nad dolní bariérou, nevytvořily žádnou nadhodnotu při bonusu na 1.100? Nevěřím, i přes tu obrovskou volatilitu...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 1:13 pm

Kluci,co umíte německy,můžete kontaktovat emitenta meilem,stojí to za to...Dík!!
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 3:00 pm

Já už jsem si jistý, že je bonus v háji... Certifikát stojí naprosto stejně jako stejné emise se stejnou splatností od stejného emitenta, které byly emitovány ve stejný čas jen z různými hranicemi a které mají dolní bariéru od 750 výš, třeba 775 a 800 (a ty bariéru prolomily 100%), všechny stojí stejně, vůbec žádná nadhodnota z opcí není u té 750... nižší bariéry nadhodnotu vykazují...
Návrat nahoru Goto down
Wolfram
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 06. 04. 08

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 3:55 pm

Tady to mate na obrazku datovanem od emise certifikatu DR0Q01.
W.

Image hébergée par servimg.com
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeFri Oct 10, 2008 6:37 pm

No, super, já nevěděl, jak se sem dává graf, konečně to někdo udělal za mně... Smile
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeSun Oct 12, 2008 1:08 am

Ahoj!!Díky.Každopádně hodnoty JPM9N1 vypadají atraktivně

Akt. Bonus +7,84%
Akt. Bonus p.a. +32,10%
Seitwärts +7,84%
Seitwärts p.a. +32,10%
Abst. Strike 2.547 Pkt
Abst. Strike +56,04%
Abst. Barriere 3.628 Pkt
Abst. Barriere +79,83%
Aufgeld -15,42%
Aufgeld p.a. -46,08%

Maturita v lednu.Bonus reverzy poslední dny místo přibližného reversního kopírování indexů zvyšujípodhodnoty.Stávají se jakými si "discount bonusy" ze zajímavími profily..
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeSun Oct 12, 2008 10:25 am

Ach jo, tak i tady musím bohužel přijít se špatnou zprávou: bonus hranice je sice na arivě správně uvedena na 6.595 bodech, nicméně nejen podklad je již silně pod bonus hranicí, i certifikát je již silně nad bonusem, bonus výnos je "pouze" 107 EUR, takže údaje o bonus výnosu jsou uvedeny na arivě nesprávně... Sad
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeSun Oct 12, 2008 11:01 am

Ahoj,

pokud bude pokles pokracovat, asi koupim MINI Short na DAX (napr. AA1BZ4). Ted jen cekam, zda G7 upece neco pres vikend.
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 1:59 am

Ahoj VM !

Vrátil jsem se z prodlouženého víkendu, letmo zhodnotil další ztráty PF po tom pátečním masakru - jak jsem psal minule, lepší se snad ani nedívat - a reaguji na Tvé tipy jak jsem Ti slíbil v pátek po telefonu ...

To zlato DR0Q01 bude asi opravdu knocknuté, přestože na Arivě, Euwaxu a dokonce i na stránkách emitenta (!) píší opak ... Zlato při nedávném propadu před cca měsícem otáčelo zpět nahoru na minimu 737,90, takže papír by měl být vzhledem k bariéře 750 dolarů jednoznačně proražen ...

Ten DAX JPM9N1 - opět musím bohužel souhlasit s Jarim - u emitenta je uveden bonus 107 euro, podklad je již hluboko pod bonus levelem a cena papíru vysoko nad bonusem ... tzn. opět chybná čísla na Arivě, ale i na Scoach, Onvista papír pro jistotu nezná vůbec ...

Díval jsem se znovu i na zde již opakovaně uváděný GS0X5Z - z lehké nadhodnoty je již slušný discount a parametry se zdají luxusní ... opisuji z Arivy, takže jestli to tam mají zase blbě, tak to někdo - VM, Jari nebo někdo jiný - prosím opravte (:o)) - revers bonus DAX, maturita 9/2009, bonus 3500, knock in 8000, bonus 18 %, bonus p.a. 15 %, ochrana již neuvěřitelných 76 % a diskont bezmála 10 % ... jestli je to tak OK, dal bych do toho pár euro - pokud mi tedy po pátku vůbec něco zbylo (:o))) ... a určitě bych do tohoto papíru přesedlal z AA0W9Z, který se zdá se již vyčerpal ...

Díval jsem se i na ten deep discount na DJ Euro Stoxx 50 - MS8FCL - bezesporu skvělý defenzívní papír, ale riziko emitenta skutečně ke zvážení - viz poslední článek na Reuters : http://www.reuters.com/article/newsOne/idUSTRE4985ZV20081012?pageNumber=1&virtualBrandChannel=0 ... ale který emitent je dnes bez rizika ?

VM, jestli budeš zítra večer na Skypu, potřeboval bych dát trochu řeč o další strategii stran PF ... Jinak přeji všem hezký a úspěšný týden - zdá se, že v pátek dosáhla panika vrcholu, mohlo by to značit alespoň dočasnou otočku ... Pablo
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 2:26 am

Ahoj Pablo,pošli sms zítra v noci v kolik tam budeš,měj se!!
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 3:31 am

Ahoj všem!

Nemohu se dostat k emitentovi.Jari určitě zjistí,že jsou data Arivy chybná,jsou moc slibná...

http://www.ariva.de/quote/profile.m?secu=100258118
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 9:03 am

Tady na tom bonusu na zlato by to sedět sice mohlo, ale myslím, že 16% bonus je trochu relavantní pojem u tohoto certifikátu, jelikož není quanto a 16% při tom vývoji na měnových trzích může být rychle pryč, ale taky nemusí, já do nequanta ale nejdu... Když se vrátím ke GS0X5Z, tak je to opravdu skvělý papír, bral jsem ho poměrně ve velkém, podhodnota je již poměrně výrazná a bonus stále solidní...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 10:03 am

Ahoj Jari!!

Lépe vychází,kratší doba,větší výkon,větší podhodnota GS0X5D a při větší investici na krátko GS0X55
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 10:44 am

Mají sice větší podhodnotu, ale já zase beru raději vyšší bonus Smile To D se mi nějak nezdá, bonus hranice 6.600 a pořád má vyplatit bonus? A ta 5 taky bonus hranice 6.000, to se mi nezdá...

Naposledy upravil Jari dne Mon Oct 13, 2008 10:51 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 10:51 am

GS0X5Z a GSX5D mají stejný bonus,druhý větší podhodnotu..oo))
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 10:52 am

Aha, takže zase chybné údaje na arivě... njn
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 11:02 am

Tak nikoli, díval jsem se na emitenta a to D má opravdu bonus úroveň 6.600 a bonus výplata je pouze 67 EUR, takže žádný bonus k výplatě u něho již není... A stejně tak u té 5 je bonus výplata 73 EUR, takže ani tam už žádný bonus k vyplacení není...
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitimeMon Oct 13, 2008 11:26 am

P.S. Jinak jsme dnes spustili českou verzi Etrade Germany...

http://www.bbi.cz/cs/online-obchodovani.html
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Noční řešení krize Empty
PříspěvekPředmět: Re: Noční řešení krize   Noční řešení krize Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Noční řešení krize
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» FED = konspirace?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru