Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Koridor bonus s garancí

Goto down 
+3
lemming
vita_k
baryk
7 posters
AutorZpráva
baryk
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 12. 09. 08

Koridor bonus s garancí Empty
PříspěvekPředmět: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeWed Sep 24, 2008 6:51 pm

Jsem tady na chatu poměrně krátce.Líbí se mi tady,že si vzájemně radíte a nerejete do sebe jako na jiných chatech.Tak zkusím taky přispět. Certifikát SG5FXL nabízí výnos při ceně 109E 48% tj 64% p.a.splatnost 26.6.09.Jde o garantovaný koridor bonus na DAX s barierami 5652,50 a 7647,50.Při proražení bariéry vyplatí 100E při splatnosti.Takže proti velmi pěknému výnosu stojí max.ztráta 8,25%.Přičemž horní hranici považuji za těžko ohrozitelnou a na dolní hranici je možno ztrátu zahedgovat putem.Pokud nejsou bariery pokořeny výplata 160E.
Návrat nahoru Goto down
vita_k

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 18. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeWed Sep 24, 2008 7:02 pm

Můžu se zeptat (blbě), co znamená "zahedžovat putem". Těžko se to zadává do gůglu, jinak bych si to zjistil sám... Nicméně hranice nejsou nepokořitelné, když to tak pozoruju. pěkně se blížíme spodní hranici.
Návrat nahoru Goto down
lemming
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 14. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeWed Sep 24, 2008 9:17 pm

Spodni hranice je fakt hodne blizko, pokud bude nejaka dalsi vlnka dolu, tak se prorazi. A jak tak koukam na hodnoty tech hranic, neposouvaji se nahodou s casem?

vita_k: To znamena koupit put na kterym vydelas pokud to spadne pod tu hranici a prodelas min nez kdyz nespadne ;-)
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeWed Sep 24, 2008 10:22 pm

Čau Michale!

Tak natvrdo!!Pořád Ti naznačuji,že se posunují knock- outy,knock - iny ne.Mám pocit,že sis to vyzkoušel na teleti ..oo))

PS Baryku,i když jsem v longu,spodní bariéra je zatraceně nízko.Podívej na SG3FZC
Návrat nahoru Goto down
lemming
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeWed Sep 24, 2008 10:39 pm

vm: Ja nemyslel v tomhle pripade o divi, ale o naklady na zajisteni nebo neco takovyho, to cislo je strasne nezaokrouhleny. A byl to jen napad, tak mne nebij ;-)

Jinak jsem si to nastesti nevyzkousel, protoze jsem pro jistotu vcas prodal Happy
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeThu Sep 25, 2008 12:26 am

velkámedvědice napsal:
Čau Michale!

Tak natvrdo!!Pořád Ti naznačuji,že se posunují knock- outy,knock - iny ne.Mám pocit,že sis to vyzkoušel na teleti ..oo))

PS Baryku,i když jsem v longu,spodní bariéra je zatraceně nízko.Podívej na SG3FZC
Ano SG3FZC je výborná volba pro toho,kdo chce s velkou jistotou vydělat cca 5% čili 20% p.a.po odečtení poplatků a daní.SG5FXL je pro toho, kdo se nebojí risknout 8%,chce využít 6ti měsíční daňový test a věří,že bychom mohli být blízko obratu.
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeThu Sep 25, 2008 9:05 am

baryk napsal:

Ano SG3FZC je výborná volba pro toho,kdo chce s velkou jistotou vydělat cca 5% čili 20% p.a.po odečtení poplatků a daní.SG5FXL je pro toho, kdo se nebojí risknout 8%,chce využít 6ti měsíční daňový test a věří,že bychom mohli být blízko obratu.
Ahoj, lepší daňovým úřadem otestovaných 5% v kapse, než 8% v luftě. Smile
Klidně se vsadím o láhev dobrého koňaku, že bude dolní hranice proražena.
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeThu Sep 25, 2008 10:51 am

Ano proražení dolní bariery je dost pravděpodobné,ale co když se trhy nad ní otočí?A pak, ten výnos za 8% riziko stojí.Mimochodem SG3FZC držím už 8měsíců za 111E a mám ho cca 5x více než SG5FXL.
Návrat nahoru Goto down
lemming
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeThu Sep 25, 2008 11:12 am

Baryk: Pak je to uz otazka celkoveho slozeni portfolia, jestli v nem ma takovy obchod smysl nebo ne. Ja uz ho mam docela dost "long", takze vyhledavam spis veci co maji nebezpeci smerem nahoru nez dolu.
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeThu Sep 25, 2008 10:45 pm

lemming napsal:
Baryk: Pak je to uz otazka celkoveho slozeni portfolia, jestli v nem ma takovy obchod smysl nebo ne. Ja uz ho mam docela dost "long", takze vyhledavam spis veci co maji nebezpeci smerem nahoru nez dolu.
Souhlas.Teď to půjde dle mě 3-4 dny nahoru,tak sem,prosím,hoď nějaký šikovný bonusreverz.
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeMon Oct 06, 2008 12:57 am

Tak to nevyšlo.Bariera byla proražena,ale díky zajištění to skoro nic nestálo.Horší to bude s SG3FZC.Myslím,že těch 4704 taky padne.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeMon Oct 06, 2008 1:46 am

To Baryk!!

Tady máš nějaké bonus reverzy.Nejistější emitent bude GS.

GS0X5Z
SEL69G
JPM9N1
BS0837

U všech jsem přihlížel k nadhodnotám.Data byly aktuální v pátek večer.
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeMon Oct 06, 2008 11:11 am

velkámedvědice napsal:
To Baryk!!

Tady máš nějaké bonus reverzy.Nejistější emitent bude GS.

GS0X5Z
SEL69G
JPM9N1
BS0837

U všech jsem přihlížel k nadhodnotám.Data byly aktuální v pátek večer.
Ahoj VM!Moc děkuju za zaslaná WKN.Můžu vědět proč důvěřuješ GS?Vůbec je to smutné,že musíme řešit kredtibilitu emitentů.Já mám v oblibě BNP.Nikdy mě s kotacemi nevypekli.A jsou údajně bezpeční...http://investice.ihned.cz/c4-10170790-28627090-i00000_d-riziko-emitenta
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeTue Oct 07, 2008 1:13 am

Ahoj!!
Když tam teď Buffett vkládal peníze,asi si situaci ověřil...
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Registration date : 02. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeTue Oct 07, 2008 8:38 am

velkámedvědice napsal:
Ahoj!!
Když tam teď Buffett vkládal peníze,asi si situaci ověřil...

Meritkem rizika emitenta muze byt CDS. Viz
http://investice.ihned.cz/c4-10170790-28627090-i00000_d-riziko-emitenta.
Nemate nekdo informace o CDS ostatnich emitentu?
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeTue Oct 07, 2008 9:48 am

Poslední aktualizace: 2. října 2008

Banka CDS v basických bodech

BNP Paribas 88
Deutsche Bank 156
UBS 288
Barclays 250
SocGen 119
ABN Amro 170
JP Morgan 146,7
HSBC 109,3
ING Bank NV 157,8
RBS 293,3
Citigroup 289,2
Goldman Sachs 428,3
Credit Suisse 126,7
LBBW 127,1
Morgan Stanley 991,3
HypoVereinsbank 134,3
Bayern LB 85
HSH Nordbank 241,4
Dresdner Bank 135
Commerzbank 133,7
Merrill Lynch 425
West LB 133,9
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Registration date : 02. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitimeTue Oct 07, 2008 10:30 pm

Diky.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Koridor bonus s garancí   Koridor bonus s garancí Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Koridor bonus s garancí
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Koridor bonus na Erste
» tip pro Janku, bonus Eurostoxx 50
» Reverse bonus na K+S
» Erste bonus cap

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: