Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Siemens - bonus return certifikát

Goto down 
+13
jannastas
l_kozak
janula
Tawa
Piti
Medved
Myk
Radek
pck
pepab
Austrian
velkámedvědice
Pablo
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

Siemens - bonus return certifikát - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Siemens - bonus return certifikát   Siemens - bonus return certifikát - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 03, 2009 11:20 pm

Ahoj VM, Jari a ostatní příznivci certifikátů !

Včera jsem našel podle mého zajímavý papír na Siemens - co byste řekli AA1PJA - bonus cap Siemens, bonus + cap 51, knock-in 24,70, aktuální bonus 29,70 %, p.a. bonus 37,70 %, ochrana 36,3 %, maturita 12/2009 a nadhodnota jen lehce přes 1 % ... připadne mi to jako rozumný poměr cena/výkon respektive riziko/výnos (:o)) ... Co vy na to ? Hezký večer, Pablo ...
Návrat nahoru Goto down
Myk
Investor
Investor
Myk

Poeet p?íspivku : 352
Registration date : 26. 08. 07

Siemens - bonus return certifikát - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Siemens - bonus return certifikát   Siemens - bonus return certifikát - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 1:45 am

Pablo napsal:
Ahoj VM, Jari a ostatní příznivci certifikátů !

Včera jsem našel podle mého zajímavý papír na Siemens - co byste řekli AA1PJA - bonus cap Siemens, bonus + cap 51, knock-in 24,70, aktuální bonus 29,70 %, p.a. bonus 37,70 %, ochrana 36,3 %, maturita 12/2009 a nadhodnota jen lehce přes 1 % ... připadne mi to jako rozumný poměr cena/výkon respektive riziko/výnos (:o)) ... Co vy na to ? Hezký večer, Pablo ...

Ahoj Pablo,
v dnešních časech mi ochrana 36,3% nepřijde dostatečná ani na index, na tož na průmyslového výrobce Smile Přece jenom útlum celosvětové poptávky tu pořád je a moloch jako siemens tím musí trpět. Leda by zabraly ty zázračné balíčky, což je do konce roku loterie.
Zvažoval bych to, kdybych byl plný reverz bonusů, což bohužel nejsem. Ale pro vás to nemusí být špatná diversifikace.
Návrat nahoru Goto down

Siemens - bonus return certifikát
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Margin nebo certifikaty?

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: