Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Corridor bonus - jak nastavit stop loss

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
vita_k

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 18. 09. 08

Corridor bonus - jak nastavit stop loss Empty
PříspěvekPředmět: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeMon Aug 03, 2009 5:39 pm

ahoj. Zase jeden dotaz - snad tu už odpověď někde dávno neleží..

Dnes jsem nakoupil koridor bonus a trochu mě překvapuje průběh podkladu a aktualni ceny...

http://www.sg-zertifikate.de/anlageprodukte/bonus-zertifikate/korridor-bonus-zertifikate/produkt/////56867/?PHPSESSID=c67a761f656ee7955af470f3a3e59bd1&cHash=a87504ea20

Myslel jsem, že se cena má odvíjet od pokladu podle parametru:
"Poměr odběru 0,1370"

ze by tak velký pohyb kurzu eur/usd?

Jak ma pak člověk vyvěštit kolik bude stat certifikát při podkladu 1075 USD - tak aby nastavil správně limit na prodej (hranice 1075 USD). Jesli by nekdo vedel, dik predem.
Návrat nahoru Goto down
stenolez

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 12. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeTue Aug 04, 2009 2:36 pm

Ahoj vitka_k,

vidím, že Ti nikdo ze zkušenějších neodpovídá, tak napíšu aspoň něco já:

1. cena koridor certifikátků klesá, pokud se podklad vychyluje od středu, protože roste pravděpodobnost proražení bariéry a naopak. Pokud je podklad hodně blízko bariéry, bude se certifikát chovat jako pákový produkt.

2. u certifikátů, které v sobě mají opci, jako bonusy, se nedá cena mechanicky odvodit od podkladu (časová hodnota, volatilita), já si stop-loss nastavuju na certifikátu, ne na podkladu
Návrat nahoru Goto down
vita_k

PříspěvekPředmět: stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeTue Aug 04, 2009 6:47 pm

Diky za odpověď, něco takového jsem čekal, co se týká odpovědi 1.

asi to udělám amatérsky:
nastavím si alert na zlato, napr na 1055 a pak zvazim, jestli vystoupit - podle vyvoje nálady na trzích.

Nastavovat stopp loss na cenu certifikátu by v tomto připadě bylo asi obtížné - minimalne pro mě. Netuším, co se bude presne dít s cenou certif. u horni hranice. Asi to není jednoduché stanovit z těch důvodů, jak píšeš).

Hm, nebylo by úžasné mít stop loss na podklad? Jak by byl svět jednodušší! Proč na to nikdo nepřišel už dřív lol? (vtip)
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 12. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeTue Aug 04, 2009 8:59 pm

Ahoj,
taky držím tohodle čertíka.Prodám při překonáni gold historického maxima tuším 1031 USD.K čemuž podle mě nedojde.
Návrat nahoru Goto down
stenolez

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 12. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeTue Aug 04, 2009 9:32 pm

Ahoj vita_k,

asi si pod pojmem stop loss každý představujeme něco jiného. Pro mě je
stop loss maximální výše ztráty, kterou jsem ochoten z dané investice akceptovat a protože investuju do certifikátu, stop loss nastavuju na certifikát. Co je mi platné, že podklad spadne jen o 10%, když certifikát udělá třeba -30%?
Návrat nahoru Goto down
vita_k

PříspěvekPředmět: už je čas k výstupu?   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeTue Oct 06, 2009 5:23 pm

Ahoj. tak co myslite, už je lepší prodat, nebo ještě počkat? Asi spíš už prodat, prognozy na růst se dost mění.

Ale mohlo to, dopr, vydržet ještě dva měsíce na nějaké "normální hodnotě"...Corridor bonus - jak nastavit stop loss 707991

baryk napsal:
Ahoj,
taky držím tohodle čertíka.Prodám při překonáni gold historického maxima tuším 1031 USD.K čemuž podle mě nedojde.
Návrat nahoru Goto down
Piti
Investor
Investor
Piti

Poeet p?íspivku : 373
Registration date : 06. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeWed Oct 07, 2009 9:06 am

Gold prorazilo své high v USD, ale také rezistenci 700 EUR. Cesta nahoru je tedy otevřena. Smile , v EUR bych to viděl k 800 EUR jako první možnou rezist.
Návrat nahoru Goto down
http://proinvestory.cz
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeWed Oct 07, 2009 11:37 pm

Ahoj všichni,musím se přiznat,že jsem svoje předsevzetí nesplnil a neprodal.Nemám to za moc peněz.Za stávající ceny certu nám "hrozí" ztráta cca 35% proti stále ještě možnosti zisku 60%.To se nepouští.
Návrat nahoru Goto down
vita_k

PříspěvekPředmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeThu Oct 08, 2009 8:39 am

no, počítám, že se stop loss dneska vykoná. Mám limit 71. Ta cena zlata v poslední době nepříjemně překvapuje...

baryk napsal:
Ahoj všichni,musím se přiznat,že jsem svoje předsevzetí nesplnil a neprodal.Nemám to za moc peněz.Za stávající ceny certu nám "hrozí" ztráta cca 35% proti stále ještě možnosti zisku 60%.To se nepouští.
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitimeThu Oct 08, 2009 11:23 am

vita_k napsal:
no, počítám, že se stop loss dneska vykoná. Mám limit 71. Ta cena zlata v poslední době nepříjemně překvapuje...

baryk napsal:
Vita k:tak vidím,že tě to vykleplo.Já budu držet do knockinu.Tam bude cena kolem 50E.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss   Corridor bonus - jak nastavit stop loss Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Corridor bonus - jak nastavit stop loss
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Reverse bonus na K+S
» tip pro Janku, bonus Eurostoxx 50

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: