| Corridor bonus - jak nastavit stop loss | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
vita_k
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 18. 09. 08
| Předmět: Corridor bonus - jak nastavit stop loss Mon Aug 03, 2009 5:39 pm | |
| | |
|
| |
stenolez
Poeet p?íspivku : 36 Registration date : 12. 12. 08
| Předmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss Tue Aug 04, 2009 2:36 pm | |
| Ahoj vitka_k,
vidím, že Ti nikdo ze zkušenějších neodpovídá, tak napíšu aspoň něco já:
1. cena koridor certifikátků klesá, pokud se podklad vychyluje od středu, protože roste pravděpodobnost proražení bariéry a naopak. Pokud je podklad hodně blízko bariéry, bude se certifikát chovat jako pákový produkt.
2. u certifikátů, které v sobě mají opci, jako bonusy, se nedá cena mechanicky odvodit od podkladu (časová hodnota, volatilita), já si stop-loss nastavuju na certifikátu, ne na podkladu | |
|
| |
vita_k
| Předmět: stop loss Tue Aug 04, 2009 6:47 pm | |
| Diky za odpověď, něco takového jsem čekal, co se týká odpovědi 1. asi to udělám amatérsky: nastavím si alert na zlato, napr na 1055 a pak zvazim, jestli vystoupit - podle vyvoje nálady na trzích. Nastavovat stopp loss na cenu certifikátu by v tomto připadě bylo asi obtížné - minimalne pro mě. Netuším, co se bude presne dít s cenou certif. u horni hranice. Asi to není jednoduché stanovit z těch důvodů, jak píšeš). Hm, nebylo by úžasné mít stop loss na podklad? Jak by byl svět jednodušší! Proč na to nikdo nepřišel už dřív ? (vtip) | |
|
| |
baryk Investor
Poeet p?íspivku : 231 Registration date : 12. 09. 08
| Předmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss Tue Aug 04, 2009 8:59 pm | |
| Ahoj, taky držím tohodle čertíka.Prodám při překonáni gold historického maxima tuším 1031 USD.K čemuž podle mě nedojde. | |
|
| |
stenolez
Poeet p?íspivku : 36 Registration date : 12. 12. 08
| Předmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss Tue Aug 04, 2009 9:32 pm | |
| Ahoj vita_k,
asi si pod pojmem stop loss každý představujeme něco jiného. Pro mě je stop loss maximální výše ztráty, kterou jsem ochoten z dané investice akceptovat a protože investuju do certifikátu, stop loss nastavuju na certifikát. Co je mi platné, že podklad spadne jen o 10%, když certifikát udělá třeba -30%? | |
|
| |
vita_k
| Předmět: už je čas k výstupu? Tue Oct 06, 2009 5:23 pm | |
| Ahoj. tak co myslite, už je lepší prodat, nebo ještě počkat? Asi spíš už prodat, prognozy na růst se dost mění. Ale mohlo to, dopr, vydržet ještě dva měsíce na nějaké "normální hodnotě"... - baryk napsal:
- Ahoj,
taky držím tohodle čertíka.Prodám při překonáni gold historického maxima tuším 1031 USD.K čemuž podle mě nedojde. | |
|
| |
Piti Investor
Poeet p?íspivku : 373 Age : 48 Localisation : Holýšov Registration date : 06. 11. 07
| Předmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss Wed Oct 07, 2009 9:06 am | |
| Gold prorazilo své high v USD, ale také rezistenci 700 EUR. Cesta nahoru je tedy otevřena. , v EUR bych to viděl k 800 EUR jako první možnou rezist. | |
|
| |
baryk Investor
| Předmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss Wed Oct 07, 2009 11:37 pm | |
| Ahoj všichni,musím se přiznat,že jsem svoje předsevzetí nesplnil a neprodal.Nemám to za moc peněz.Za stávající ceny certu nám "hrozí" ztráta cca 35% proti stále ještě možnosti zisku 60%.To se nepouští. | |
|
| |
vita_k
| Předmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss Thu Oct 08, 2009 8:39 am | |
| no, počítám, že se stop loss dneska vykoná. Mám limit 71. Ta cena zlata v poslední době nepříjemně překvapuje... - baryk napsal:
- Ahoj všichni,musím se přiznat,že jsem svoje předsevzetí nesplnil a neprodal.Nemám to za moc peněz.Za stávající ceny certu nám "hrozí" ztráta cca 35% proti stále ještě možnosti zisku 60%.To se nepouští.
| |
|
| |
baryk Investor
| Předmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss Thu Oct 08, 2009 11:23 am | |
| - vita_k napsal:
- no, počítám, že se stop loss dneska vykoná. Mám limit 71. Ta cena zlata v poslední době nepříjemně překvapuje...
- baryk napsal:
- Ahoj všichni,musím se přiznat,že jsem svoje předsevzetí nesplnil a neprodal.Nemám to za moc peněz.Za stávající ceny certu nám "hrozí" ztráta cca 35% proti stále ještě možnosti zisku 60%.To se nepouští.
Vita k:tak vidím,že tě to vykleplo.Já budu držet do knockinu.Tam bude cena kolem 50E. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Corridor bonus - jak nastavit stop loss | |
| |
|
| |
| Corridor bonus - jak nastavit stop loss | |
|