| Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? | |
|
+4zdenek Joseff velkámedvědice babička 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
babička Investor
Poeet p?íspivku : 34 Registration date : 02. 01. 08
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Fri Feb 20, 2009 12:15 am | |
| Ctěné trhy mi umožnily v minulých týdnech nakoupit SKF za 164,60 a dnes prodat za 185,611. Srdečné díky! | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Wed Feb 25, 2009 7:16 pm | |
| SDS v minulosti nakoupené za 80,50 prodáno dnes za 94,21. A jsem ze všeho venku. Situace je ještě nepřehlednější než jindy, tak si ordinuju odpočinek od akcií. Jak teď obchodujete vy, vážení a milí kolegové? Srdečně vás zdraví babička | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Wed Feb 25, 2009 8:54 pm | |
| | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Wed Feb 25, 2009 9:01 pm | |
| Velká medvědice, díky! Slavím dnes dvojnásobně, protože jsem od podzimu 1997 dodnes dosáhla téměř 100% nárůstu účtu určeného pro obchodování. Velký dík vám všem, kteří jste mi drželi palce a povzbuzovali mě!!! babička | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Thu Feb 26, 2009 1:50 am | |
| | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Thu Feb 26, 2009 10:13 am | |
| Ahoj Velká medvědice, Ty mě vždycky dokážeš potěšit, díky! Srdečný pozdrav a přání hodně štěstí od babičky! | |
|
| |
Nimrod Investor
Poeet p?íspivku : 67 Registration date : 14. 06. 07
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Thu Feb 26, 2009 2:54 pm | |
| - babička napsal:
- Ahoj Velká medvědice, Ty mě vždycky dokážeš potěšit, díky!
Srdečný pozdrav a přání hodně štěstí od babičky! Ahoj babičko, dlouho jsem se tu nepodíval až dneska. Ty ale jedeš parádně. Existuje ze seznamu ultrashortů vůbec nějaký ve kterém by jsi nebyla? Myslím to v tom dobrým slova smyslu. Gratuluju. Já se plácám pořád v FXP a URE, zisk stále kolem velké 0. Asi k tobě půjdu do učení. Ještě jednou gratuluju a lovu zdar. | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Thu Feb 26, 2009 5:06 pm | |
| Ahoj Nimrode, FXP se chová víc než podivně, tak jsem nad ním zlomila hůl už dávno. Zabývám se jen svými konečně trochu ochočenými miláčky SDS a SKF, maličko jsem už okusila i SSO (coby protějšek SDS přijde myslím brzy na řadu). SDS je jistota pomalého lineárního pohybu na delší držení. Na SKF jsou velké rychlé pohyby, musela jsem si zbystřit smysly a reakce, než jsem na něm začala vydělávat. Včera jsem nakonec neodolala a vzala ho slušné množství za 154 USD. Při případném vzestupu indexů trochu zatnu zuby a vydržím, ráda bych se s ním ještě svezla na té poslední vlně dolů. Srdečně Tě Nimrode zdravím a přeju Ti hodně štěstí! babička | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Thu Feb 26, 2009 11:43 pm | |
| Kvůli dobrému spaní raději zavřeno za 160,77. | |
|
| |
Joseff Moderator
Poeet p?íspivku : 367 Localisation : Jižní Morava Registration date : 04. 07. 07
| Předmět: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Fri Feb 27, 2009 12:00 am | |
| Zdravím babičko Rád bych se také připojil do řady gratulantů, k Tvým gurmánským výkonům. Je vidět, že se ve vaření vyznáš. Současně bych se rád ucházel o pozici Tvého kuchtíka, pokud by se tedy nějaké volné místo našlo, jistě je tam tlačenice. Ať se Ti tedy minimálně takhle daří nadále, gratuluji !!! | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Fri Feb 27, 2009 12:55 am | |
| Ahoj Joseffe, moc děkuji za přízeň! Mám ráda jednoduché recepty, zajímavé sbírám a zkouším a jsem nejraději, když mi k vaření stačí kastrol, nůž, prkénko a struhátko. A jestli mám něco, čím bych mohla někomu udělat radost, tak to je opravdový recept na úžasnou dobrotu původem od režiséra A.Moskalyka, a to: TONDOVO KUŘE Na olejem vymazané dno litinového pekáče vrstvím postupně nakrájenou cibuli, mrkev, celer a petržel. Na to posadím osolené kuřecí porce, které bohatě pocukruju (krystalem), na každou položím bobkový list, přidám jalovcové kuličky a bohatě stroužků česneku. Vše posypu provensálským kořením a opatrně poleju (trochu vodou zředěným) rajským protlakem. Přikryju poklicí a nechám v troubě nejlépe dvě hodiny. Původní recept ukládá jako přílohu noky (hrubá mouka, mléko, sůl), ale úplně postačí i těstoviny. Dobrou chuť!
Joseffe, srdečně Tě zdravím a přeju Ti hodně štěstí! babička | |
|
| |
Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Fri Feb 27, 2009 11:40 pm | |
| Ahoj babičko !
Také Tě srdečně zdravím a moc Ti gratuluji k úspěchům na burze i v kuchyni (:o)) ... Ten recept na kuře vypadá více než lákavě - zítra se pokusím udělat návrh paní Pablové na nedělní menu (:o)) ... Hezký víkend ! Pablo | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? Sat Feb 28, 2009 2:41 am | |
| Ahoj Pablo, děkuji, a moc ráda Tě vidím! S posvátnou úctou pročítám často vaše certifikátové hovory, ale v těchhle vodách už se bohužel lovit nenaučím. Přesto v nich i v dalších příspěvcích nacházím spoustu informací a cítím velký dluh, když si tu rozumy jen beru. Tak jsem alespoň (z přetlaku vděčnosti a tak trochu nepatřičně) přispěla receptem z jiného soudku. Pablo, měj se moc pěkně a ať se Ti daří! babička | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? | |
| |
|
| |
| Nahlédnutí do kuchyně - co tam čerstvě voní? | |
|