| Vítám Vás na novém diskuzním fóru | |
|
+13janula Joseff Myk DendaZ Pablo velkámedvědice lynxsharpeye Austrian jopo66 MERKUR1 Radek Nulla LazyBear 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
babička Investor
Poeet p?íspivku : 34 Registration date : 02. 01. 08
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Jan 02, 2008 10:56 am | |
| velkámedvědice, taky Tě ráda vidím, ale připadám si jako hloupá horákyně, registrovaná - neregistrovaná, a taky se tu nějak nevyznám, jak mám psát a odpovídat. | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Jan 02, 2008 10:59 am | |
| - babička napsal:
- velkámedvědice, taky Tě ráda vidím, ale připadám si jako hloupá horákyně, registrovaná - neregistrovaná, a taky se tu nějak nevyznám, jak mám psát a odpovídat.
Aha, asi to půjde, děkuji za přivítání! | |
|
| |
Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Jan 02, 2008 11:21 am | |
| Ahoj neboj časem se to naučíš. PS: Tak kdo nám tu ještě z Patrie chybí do dokonalosti? HB, Nulla či někdo jiný? | |
|
| |
Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Jan 02, 2008 2:07 pm | |
| - babička napsal:
- Aha, asi to půjde, děkuji za přivítání!
Ahoj babičko, připojuji se k VM a vítám Tě na zdejším fóru ... jsem rád, že jsi konečně mezi nás "líné medvědy" našla cestu ... (:o)) Pablo | |
|
| |
MERKUR1 Investor
Poeet p?íspivku : 299 Localisation : Východní Čechy Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Jan 02, 2008 6:56 pm | |
| Ahoj babicko.
Vitam Te na tomto foru.Vloni touhle dobou jsi vedla nelitostny boj se shorty Cezu,pak jsi se odmlcela a nebylo o Tobe slyset a proto jsem rad,ze jsi se znovu objevila zde.Na Patrii jsi pusobila jako uklidnujici element,ktery tisil boj s plagiatory.Tady se jich nedockas,nebudou Ti chybet.
Jinak preji hodne uspechu. | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Jan 02, 2008 11:31 pm | |
| Radku, Pablo, Merkure1, srdečně Vás zdravím. Jsem dojatá Vaší pozorností. Po odborné stránce toho nemám moc co říci, ale to asi ode mne ani nikdo nečeká. Moc ráda tady s Vámi všemi budu, už jsem se i z dálky od Vás lecčemu přiučila. Hodně štěstí v novém roce! babička | |
|
| |
Dedovak Investor
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 02. 12. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Jan 03, 2008 12:16 am | |
| - babička napsal:
- Radku, Pablo, Merkure1, srdečně Vás zdravím. Jsem dojatá Vaší pozorností. Po odborné stránce toho nemám moc co říci, ale to asi ode mne ani nikdo nečeká. Moc ráda tady s Vámi všemi budu, už jsem se i z dálky od Vás lecčemu přiučila. Hodně štěstí v novém roce!
babička Taky tě vítám babi, přeju vše nej nej do nového roku, taky se tu nějak špatně orientuju ale je tu klid a bezva lidi. Podle jejich rad jsem zatím nedopadl zase až tak hrozně, viz např. dneska certifikát na doporučení Pabla, CK5719, na zlato, zítra od něho zase odstřelím kousek je dost zralý. Jinak jsem se tu musel přihlásit znovu pod Dedovakem ale jsem to já pytlák NIMROD Ahoj. | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Jan 03, 2008 12:22 am | |
| Ahoj medvěde!
Vidím,že líný medvěd technické problémy ostranil dle mého předpokladu, /ahoj lenochu..oo)),nezapomeň mi dát vědět jak zviditelnit tu sekci pro nově příchozí,kromě Těch dvou,co jsem Ti uvedl,sekci ne.vidí zřejmě ani Nimrod...Ten se jako investor může dokonce pochlubit oo)) svými patnácti pozicemi,ale nemá kam.Díky../
Tak Tě vítám mezi vlky,medvěde..ooo)) | |
|
| |
LazyBear Admin
Poeet p?íspivku : 100 Age : 54 Localisation : Ruda (jižní Morava) Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Jan 03, 2008 1:04 am | |
| - velkámedvědice napsal:
- Ahoj medvěde!
Vidím,že líný medvěd technické problémy ostranil dle mého předpokladu, /ahoj lenochu..oo)),nezapomeň mi dát vědět jak zviditelnit tu sekci pro nově příchozí,kromě Těch dvou,co jsem Ti uvedl,sekci ne.vidí zřejmě ani Nimrod...oo)) Ten se jako investor může dokonce pohlubit svými patnácti pozicemi,ale nemá kam.Díky../
Tak Tě vítám mezi vlky,medvěde..ooo)) Ahoj všem, tak teď proběhlo hromadné povýšení (babička, dedovak, EW, inWestor ), takže by výše uvedeným měla být portfolia také viditelná. Nimroda prosím ať se mi ozve SZ proč se mu pod jeho loginem nedaří přihlásit. PS: sekce portfolia je a do budoucna bude viditelná jen investorům, jsou to Vaše důvěrná osobní data a zpřístupním je každému u koho budu mít jistotu, že nanaruší jakýmkoliv způsobem toto fórum a bude mu přínosem ( tzn. občas mi povýšení bude chvíli trvat, dopředu se za to všem omlouvám). Z tohoto důvodu Vás taky prosím, pokud jsem někoho nepovýšil a vy ho znáte dejte mi o tom vědět. Díky Věřím že tato cesta Vám vyhovuje.
Naposledy upravil dne Thu Jan 03, 2008 1:09 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
babička Investor
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Jan 03, 2008 1:05 am | |
| Ahoj Nimrode, mám radost, že jsi tu taky. Zatím jsem vždy obchodovala jen přes osobního makléře Patrie prostřednictvím telefonu. Dají se tak kupovat a prodávat i certifikáty? Jak je získáváš Ty? Držím teď za zbylé penízky ULTRASHORT (50:50) na S&P500. Srdečně Tě zdravím a přeji Ti hodně zdraví a štěstí v novém roce! babička | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Jan 03, 2008 3:19 am | |
| Babičko!! Nejvíce certifikátů se dá koupit přes BJ./elektronicky,faxem,telefonem../ Co seš týče Lynxova bloku,na adrese http://lynxsharpeye.blogspot.com/ si můžeš požádat o reporty meilem. Měj se | |
|
| |
lynxsharpeye Moderator
Poeet p?íspivku : 737 Localisation : Ostrava Registration date : 03. 09. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Jan 03, 2008 3:54 am | |
| Ahoj Babicko :-) Jak uz uvedl VM, tak Ti mohu zasilat muj newsletter mailem. Na blogu jsem prestal publikovat, protoze formatovani a uploadovani vsech informaci je prilis pracne, zdlouhave a obcas zhola nemozne. Ted rozesilam sve komentare v PDF formatu vsem, kteri o to maji zajem. Na LB foru ted publikuji mene, nez tomu byvalo. Coz je dilem zejmena toho, ze vetsinu svych myslenek a informaci jiz sdeluji v mem newsletteru, ktery je casove docela narocny. Ale tvorba dokumentu v PDF mi umoznuje prubezne zpracovani, coz ani na blogu ci zde neni mozne. Vsechno prekopirovat a uploadovat by taky bylo narocne a zdlouhave. To ale neznamena, ze bych nekoho zde ochuzoval o sva moudra , jelikoz vetsina clenu LB je na mem distribucnim seznamu. Mas-li zajem, tak Te na nej velmi rad pridam. Staci, kdyz mi posles email na lynxsharpeye@yahoo.comDnesni newsletter jsem pro Tebe uploadoval na nasledujici adrese http://www.mediafire.com/?12e2pvzj2e0 K downloadu nepotrebujes zadne heslo, proste klikni na knoflik "Save to My Files" (az se objevi na obrazovce) a ono se Ti to stahne. Mej se hezky :-) | |
|
| |
Medved Investor
Poeet p?íspivku : 52 Registration date : 03. 01. 08
| Předmět: Konečně tady - Pól je dobyt:-) Thu Jan 03, 2008 12:18 pm | |
| Ahoj všichni a obzvlášť Lazy Bear, testuji registraci. Díky za pomoc Velké Medvědici a LazyBear při zpřístupnění.
Dovolte na úvod rekla rekla reklamu:
Býval jsem jen Nevěda, teď čtu Lejzy Medvěda. Komodity, akcie - na Lazy Bear všechno je. Nikdo to tu neruší - transvestiti, teplouši. Dovolte poslední větu: Zdravím všechny, taky Květu! Na Patrii už to zmírá - jó LazyBear, tak to je síla.
Medved | |
|
| |
Pepo
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 31. 12. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Fri Jan 04, 2008 4:20 pm | |
| Zdravim vsetkych a vsetko dobre v roku 2008 najme zdravie a potom tiez uspesne obchodovanie v roku 2008. | |
|
| |
LazyBear Admin
Poeet p?íspivku : 100 Age : 54 Localisation : Ruda (jižní Morava) Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Sun Jan 06, 2008 9:37 pm | |
| - citace :
- PS pro Lazy Beara: nelze nejak nastavit ten vstupni interface, aby byly videt nejnovejsi prispevky? Ono se to da poznat ted, ale kdyz se napriklad v komoditach objevi 2 nove prispevky na ruzna temata, tak ja vidim na tom prvnim interface jenom ten posledni a chci-li vedet, jestli doslo jeste k nejakym jinym, tak musim rozkliknout komodity a sledovat jednotliva temata.
Ahoj všem, Lynxi bohužel více než jeden příspěvek v kolonce "Poslední příspěvek" nemůže být. Ale ošidit by to mohlo jít takhle: trosku jsem upravil Portál ( je tam viditelných asi 30 odkazů na poslední příspěvky - s názvem tématu ). Jediná nevýhoda nového nastavení , ale dost podstatná je, že musím nastavit Portál jako výchozí stránku a současné zobrazení se objeví až po klikutí na ikonu Příjem (sada ikon nad pruhem pro počitadlo přístupů). Spustím to v úterý ráno a večer zase vypnu, vyzkoušejte si to a dejte vědět. | |
|
| |
lynxsharpeye Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Mon Jan 07, 2008 5:43 am | |
| | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Mon Jan 07, 2008 10:13 am | |
| Nevadí!!!
Hlavně,že jsme si to vyříkali...oo))!!! | |
|
| |
LazyBear Admin
| |
| |
lynxsharpeye Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Tue Jan 08, 2008 12:19 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru | |
| |
|