| Vítám Vás na novém diskuzním fóru | |
|
+13janula Joseff Myk DendaZ Pablo velkámedvědice lynxsharpeye Austrian jopo66 MERKUR1 Radek Nulla LazyBear 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
MERKUR1 Investor
Poeet p?íspivku : 299 Localisation : Východní Čechy Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Pozdrav vm. Wed Nov 14, 2007 6:31 pm | |
| Ahoj velkamedvedice.
Jsem rad,ze jsi zpatky,ze snad uz Tvoje zdravotni trable pominuli.I kdyz kazdy z nas preferuje jine tema z oboru,Tvoje clanky pro me jsou prinosem.
Preji hezky vecer a hlavne hodne zdravi. | |
|
| |
Myk Investor
Poeet p?íspivku : 352 Localisation : Bodenbach Registration date : 26. 08. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Nov 14, 2007 8:59 pm | |
| Ahoj všichni. Pokud chce VM zveřejnit své portfolio, navrhuji proto založit neveřejnou sekci s omezeným přístupem, kam by se mohly psát takové věci jako je osobní portfolio nebo deník obchodů. Myslím, že má větší smysl omezit přístup právě k takovýmto příspěvkům, než třeba k informačním zdrojům. Tím nepolemizuji o tom, zda otevřít Informační zdroje pro veřejnost, jen to dávám jako srovnávací etalon. Ahoj Myku (vloudim se do Tveho prispevku). S tim bych naprosto souhlasil a do teto sekce by se mohly ukladat tipy, investicni namety atd, ktere z jakychkoliv duvodu nechceme sdilet s jinou nez investorskou skupinou.
Ohledne pristupu k informacnim zdrojum: priznam se, ze omezeni pristupu jsem u LazyBeara propagoval ja (a on z toho nebyl asi dvakrat nadseny), a to z nasledujicich duvodu: a) mou averzi vuci "free passangers" b) mou frustraci pri tvorbe teto sekce zpusobenou castym nepochopitelnym chovanim teto aplikace pri "multiple" formatovani textu Vzhledem k tomu, ze uz i ta posledni cast je skoro hotova a ja jsem se ponekud uklidnil, tak by mi rozsireni pristupu pro tuto sekci na vsechny cleny fora uz ani tak moc nevadilo. Navic bude novym clenum zajiste uzitecna.
:-) lynxsharpeye | |
|
| |
jopo66 Investor
Poeet p?íspivku : 288 Localisation : Piešťany Registration date : 24. 08. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Nov 14, 2007 9:26 pm | |
| Tiez si myslim ze by to asi nemalo byt uplne verjene. Spravil by som napr. topic Portfolio, kde by mal kazdy svoju zlozku, kde by postupne pisal svoje pozicie. | |
|
| |
LazyBear Admin
Poeet p?íspivku : 100 Age : 54 Localisation : Ruda (jižní Morava) Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Nov 14, 2007 9:49 pm | |
| Ahoj všem, Lynxi máš pravdu a dobře se o tom píše, že počet připojených narůstá. Především je to kvalitou Vašich příspěvků a snad trochu i atmosférou ( pokusím se nepustit sem nikoho kdo by atmosféru narušil). Dnes ráno v 7:00 jsem se na chvíli připojil a už jsem byl dnes devátý (z aktivních uživatelů). Jopo66 myslím, že je to především Vaše zásluha, že to tak dobře funguje. fórum na které nikdo nepíše neexistuje a´t je vytvořeno sebelíp. Velká medvědice vítej zpět. Pokud to bude lehce popsatené budu rád za velmi stručné popsání Tvého problému se spojením ( pro rozšíření mých obzorů). Mimochodem před pár dny zkolabovaly oba moje domácí routery a teď funguje jeden. Díky za tip na IV komodit, budu ho sledovat. Myku souhlasím s Tvým návrhem, myslím, že je to dobrá cesta. Vytvořím složku Portfolia s přístupem Investorům (read,write). Díky za nápad Dodatek:
Ahoj Lynxi ,
Vždycky bylo a bude mojí zásadou, že vše co vytvoříte je Vaše duševní vlastnictví a máte právo rozhodovat jakým způsobem to budete sdílet. Pokusím se Vám k tomu vždy vytvořit podmínky.
Sekci informační zdroje budu rád, pokud budeš upravovat i nadále ( je velmi přehledně vedená, dík) tzn. práva write bych nechal tak jak jsou. Práva read můžeme změnit na registrované členy fóra a nechávám to ještě k diskuzi.O víkendu upravím dle výsledků diskuse (abych nepředjímal výsledek tak tako diplomatická formulace ). Mimochodem já jsem pro, takže zatím 2:0
hezký večer | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Nov 15, 2007 1:58 pm | |
| Ahoj Jopo 66 a Leazybear!!Odpověď je triviální. Ten technický problém byl nakonec směšný,dlouhá doba "opravy"spočívala v hospitalizaci mého PC guru.U mně doma na to nepřišel,ale po odvozu a porovnání s jiným PC se ukázalo,že po připojení přes adsl se před zdejší adresu předřazovala adresa dns 85.255.113.150 a náhradní 85.255.112.233.Stačilo tedy změnit nastavení.Ovšem kde se tam vzala nechápu doteď.Nevadí,až všechno pochopím,umřu... | |
|
| |
jopo66 Investor
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Fri Nov 16, 2007 9:03 am | |
| Som to skusal, ten priamarny DNS naozaj nepozna lazybear. No niekedy si windowsy ziju vlastnym zivotom :-) Hlavne ze si spat ... | |
|
| |
jopo66 Investor
| Předmět: Napad Sun Nov 18, 2007 2:55 am | |
| Tak ma napada, ze vobec nevyuzivame jednu funkciu tohto fora a to je CHAT. Treba sa tam prihlasovat sice manualne a ta funkcionalita je trochu kostrbata, ale je to pouzitelne. Ale mohlo by to byt prave miesto na pokec o aktualnej situacii na trhoch a podobne... Taak preco to nevyuzit :-) Tesim sa na vas... | |
|
| |
LazyBear Admin
Poeet p?íspivku : 100 Age : 54 Localisation : Ruda (jižní Morava) Registration date : 04. 06. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Nov 21, 2007 11:46 pm | |
| Ahoj všem, přidal jsem na hlavní lištu (pod modrý obrázek Lazybear) ikonu Gallery. Dají se tam uložit obrázky až do velikosti 4 MB. Po zobrazení jsou pěkně velké a dají se k nim psát komentáře. Měl jsem na mysli třeba TA. Ale jak jsem to zkoušel, uživatelsky mi to moc nevyhovuje (např. je obtížné se k novým komentářům proklikat a vůbec nové komentáře zjistit.......). Nabízím to jako možnost, třeba najdete nějaké použití . PS: investoři, moderátoři, admin všechna dostupná práva pro vyzkoušení ( tak doufám, že nikoho nic nezablokuje ) | |
|
| |
lynxsharpeye Moderator
Poeet p?íspivku : 737 Localisation : Ostrava Registration date : 03. 09. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Nov 22, 2007 7:09 am | |
| Ahoj LazyBeare :-)
Vyzkousel jsem ten upload do galerie, ale nevidim tam nic, cim by se ten uploadovany material dal nasledne odstranit.
:-) | |
|
| |
LazyBear Admin
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Nov 22, 2007 9:31 am | |
| - lynxsharpeye napsal:
- Ahoj LazyBeare :-)
Vyzkousel jsem ten upload do galerie, ale nevidim tam nic, cim by se ten uploadovany material dal nasledne odstranit.
:-) Ahoj Lynxi, je to trošku schovaný. Pod složkou všech obrázků je Moderation, pak Zvolit a dáš odstanit. Další možností je Personal albums. | |
|
| |
lynxsharpeye Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Nov 22, 2007 4:30 pm | |
| Uz jsem to nasel. Ale kdyz kliknu na "moderation", tak mi to neukaze ten muj obrazek, mohu budto odtsranit "modre vrcholky" nebo cele album. Hmmm | |
|
| |
LazyBear Admin
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Thu Nov 22, 2007 10:28 pm | |
| - lynxsharpeye napsal:
- Uz jsem to nasel. Ale kdyz kliknu na "moderation", tak mi to neukaze ten muj obrazek, mohu budto odtsranit "modre vrcholky" nebo cele album. Hmmm
Ahoj Lynxi, díky za upozornění . Už by to mělo být v pořádku. Teď můžeš smazat vše . | |
|
| |
lynxsharpeye Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Fri Dec 07, 2007 9:16 am | |
| Muj komentar naleznete zde http://lynxsharpeye.blogspot.com/ Zde budu vice ci mene pravidelne publikovat shrnuti dennich udalosti (vetsinou v pozdnich nocnich hodinach). Na updaty se budu snazit upozornit zde na foru, ale celkem bych preferoval, kdyby mi ti, kteri maji zajem byt informovani o mych novych komentarich ihned sdelili svou emailovou adresu, na kterou by okazmite dostali oznameni o novem prispevku ihned po jeho publikovani. Zajemci mi mohou zaslat sve emaily na lynxsharpeye@yahoo.com a samozrejme vase emaily nikdy nikomu sdeleny. To plati i pro necleny tohoto fora. Byl bych velmi nerad, kdyby si tohle nekdo vysvetloval jako muj odchod z tohoto fora nebo snahu prevest odtud provoz na muj blog. Samozrejme, ze zde zustanu aktivnim a po nejake pauze se navratim k publikovani v mem obvyklem tempu. Toto usporadani je pouze praktickym krokem, jelikoz ma denni summary je urcena taky publiku, ktere se na tomto foru nevyskytuje a ja nechci ztracet cas neustalym prepublikovanim, coz by zvlaste s ohledem na JPEG komponenty bylo pracne. Diky a ahoj :-) | |
|
| |
lynxsharpeye Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Tue Dec 11, 2007 11:49 pm | |
| http://aktualne.centrum.cz/priroda/clanek.phtml?id=515283Chvalyhodne! asi se prestehuji na Sumavu. BTW: pokud mohu pozadat ostatni cleny, rad bych (a zrejme nejsem sam) ziskal lepsi predstavu, ze kterych koutu Cesko-Slovenska prispivame. Nekteri to maji uvedene ve svych profilech, ale vetsina clenu ne. Takze pokud to neni tajemstvim, dejte nam ostatnim vedet! Diky | |
|
| |
Joseff Moderator
Poeet p?íspivku : 367 Localisation : Jižní Morava Registration date : 04. 07. 07
| Předmět: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Dec 12, 2007 12:06 am | |
| | |
|
| |
Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Dec 12, 2007 1:12 am | |
| - lynxsharpeye napsal:
- ... Chvalyhodne! asi se prestehuji na Sumavu. ...
Ahoj Lynxi ! Šumavu jako hnízdiště velmi vřele doporučuji - viz foto ... Já si tam s holkama (mám na mysli manželku a dcerku ) jezdím pravidelně každé léto vyčistit hlavu a plíce ... a taky trochu zocelit městským životem devastovanou fyzičku ... Jinak Ti též přeji šťastnou cestu domů a po návratu dobré pořízení s Kyslíkem ! Pablo | |
|
| |
lynxsharpeye Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Dec 12, 2007 1:48 am | |
| | |
|
| |
MERKUR1 Investor
Poeet p?íspivku : 299 Localisation : Východní Čechy Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Sumava. Wed Dec 12, 2007 6:31 pm | |
| Ahoj lynxsi.
Na Sumave jsem byl kdysi davno na vojne.Zazil jsem tam dve krasne zimy a jedno leto.Podle me to je nadherny kraj,hlavne me ucarovala cast kolem Domazlic.V te dobe si stale zachovaval urcite nenapodobitelne kouzlo.Jak to vypada dnes,to bohuzel nevim.Ja ziju v Podkrkonosi,ale bohuzel s Sumavou se to neda podle meho mineni srovnavat. Vrele doporucuji. | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Dec 12, 2007 9:38 pm | |
| Ahoj Lynxi,ostatní zvířata a lidé.že mám brloh mezi Svatým Hostýnkem a hradem Helfštýnem víš,takže jen k Tvému nápadu.Proviantu mám dost,v sobotu jsem vypálil 50 litru destilátu.Co vím,Pablo, tráví volné chvíle velmi harmonicky.Třeba pozoruje bobra či hladí kozy..oo)) Takže proč ne,zrovna na Šumavě,že..oo))? | |
|
| |
Austrian Investor
Poeet p?íspivku : 105 Localisation : Jižní Morava Registration date : 20. 09. 07
| Předmět: Šumava Wed Dec 12, 2007 10:51 pm | |
| Ahojte :-) i já byl letos na Šumavě a kromě rysů, koz, bobrů, tam žijí i další zvířata. Tato si vybrala oblast Kašperských hor, kde nejspíš hlídají prázdné slůje po těžbě zlata :-). Přijel jsem tam z Moravy odkud také přispívám :-). | |
|
| |
Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Dec 12, 2007 11:59 pm | |
| | |
|
| |
lynxsharpeye Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Dec 19, 2007 4:09 am | |
| Vzhledem k tomu, ze VM a DendaZ jsou z Moravy a za predpokladu, ze Janula bydli na Slovensku, tu mame 7 investoru z Moravy, 5 z Cech a 2 ze Slovenska (alespon z tech, kteri si uverejnili sve bydliste).
:-) | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru Wed Dec 19, 2007 5:32 am | |
| Ahoj všem! Z uvedené statistiky jednoznačně vyplývá,že si po případné předchozí domluvě můžeme přivodit ebrietu v kterékoliv části Československa. Prakticky od Šumavy k Tatrám.Což se mně jeví jako pozitivní závěr potvrzující praktičnost a odůvodněnost předchozího výzkumu..oo)) | |
|
| |
janula Investor
Poeet p?íspivku : 91 Registration date : 20. 09. 07
| Předmět: ano Wed Dec 19, 2007 4:41 pm | |
| [quote="lynxsharpeye"]Vzhledem k tomu, ze VM a DendaZ jsou z Moravy a za predpokladu, ze Janula bydli na Slovensku, tu mame 7 investoru z Moravy, 5 z Cech a 2 ze Slovenska (alespon z tech, kteri si uverejnili sve bydliste).
Ospravedlnujem sa, ano, Slovensko-Bratislava, povodom z Kosic, takze to mozeme potiahnut az na daleky vychod a hranice Schengenu:-)) | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
| Předmět: Vítám babičku!! Wed Jan 02, 2008 4:23 am | |
| Vítám na tomto fóru velkého bojovníka z Čezem--babičku!!!
Rád Tě tady vidím.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru | |
| |
|
| |
| Vítám Vás na novém diskuzním fóru | |
|