Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Vítám Vás na novém diskuzním fóru

Goto down 
+13
janula
Joseff
Myk
DendaZ
Pablo
velkámedvědice
lynxsharpeye
Austrian
jopo66
MERKUR1
Radek
Nulla
LazyBear
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
MERKUR1
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 299
Registration date : 01. 07. 07

Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Pozdrav vm.   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Nov 14, 2007 6:31 pm

Ahoj velkamedvedice.

Jsem rad,ze jsi zpatky,ze snad uz Tvoje zdravotni trable pominuli.I kdyz kazdy z nas preferuje jine tema z oboru,Tvoje clanky pro me jsou prinosem.

Preji hezky vecer a hlavne hodne zdravi.
Návrat nahoru Goto down
Myk
Investor
Investor
Myk

Poeet p?íspivku : 352
Registration date : 26. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Nov 14, 2007 8:59 pm

Ahoj všichni.
Pokud chce VM zveřejnit své portfolio, navrhuji proto založit neveřejnou sekci s omezeným přístupem, kam by se mohly psát takové věci jako je osobní portfolio nebo deník obchodů.
Myslím, že má větší smysl omezit přístup právě k takovýmto příspěvkům, než třeba k informačním zdrojům. Tím nepolemizuji o tom, zda otevřít Informační zdroje pro veřejnost, jen to dávám jako srovnávací etalon.

Ahoj Myku (vloudim se do Tveho prispevku). S tim bych naprosto souhlasil a do teto sekce by se mohly ukladat tipy, investicni namety atd, ktere z jakychkoliv duvodu nechceme sdilet s jinou nez investorskou skupinou.

Ohledne pristupu k informacnim zdrojum: priznam se, ze omezeni pristupu jsem u LazyBeara propagoval ja (a on z toho nebyl asi dvakrat nadseny), a to z nasledujicich duvodu: a) mou averzi vuci "free passangers" b) mou frustraci pri tvorbe teto sekce zpusobenou castym nepochopitelnym chovanim teto aplikace pri "multiple" formatovani textu lol Vzhledem k tomu, ze uz i ta posledni cast je skoro hotova a ja jsem se ponekud uklidnil, tak by mi rozsireni pristupu pro tuto sekci na vsechny cleny fora uz ani tak moc nevadilo. Navic bude novym clenum zajiste uzitecna.

:-) lynxsharpeye
Návrat nahoru Goto down
jopo66
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 24. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Nov 14, 2007 9:26 pm

Tiez si myslim ze by to asi nemalo byt uplne verjene. Spravil by som napr. topic Portfolio, kde by mal kazdy svoju zlozku, kde by postupne pisal svoje pozicie.
Návrat nahoru Goto down
http://www.jopo.sk
LazyBear
Admin
Admin
LazyBear

Poeet p?íspivku : 100
Registration date : 04. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Nov 14, 2007 9:49 pm

Ahoj všem,

Lynxi máš pravdu a dobře se o tom píše, že počet připojených narůstá. Především je to kvalitou Vašich příspěvků a snad trochu i atmosférou ( pokusím se nepustit sem nikoho kdo by atmosféru narušil). Dnes ráno v 7:00 jsem se na chvíli připojil a už jsem byl dnes devátý (z aktivních uživatelů). Smile

Jopo66 myslím, že je to především Vaše zásluha, že to tak dobře funguje. fórum na které nikdo nepíše neexistuje a´t je vytvořeno sebelíp. Smile

Velká medvědice vítej zpět. Pokud to bude lehce popsatené budu rád za velmi stručné popsání Tvého problému se spojením ( pro rozšíření mých obzorů). Mimochodem před pár dny zkolabovaly oba moje domácí routery a teď funguje jeden.
Díky za tip na IV komodit, budu ho sledovat. Smile

Myku souhlasím s Tvým návrhem, myslím, že je to dobrá cesta. Vytvořím složku Portfolia s přístupem Investorům (read,write). Díky za nápad Smile

Dodatek:

Ahoj Lynxi ,

Vždycky bylo a bude mojí zásadou, že vše co vytvoříte je Vaše duševní vlastnictví a máte právo rozhodovat jakým způsobem to budete sdílet. Pokusím se Vám k tomu vždy vytvořit podmínky.

Sekci informační zdroje budu rád, pokud budeš upravovat i nadále ( je velmi přehledně vedená, dík) tzn. práva write bych nechal tak jak jsou. Práva read můžeme změnit na registrované členy fóra a nechávám to ještě k diskuzi.O víkendu upravím dle výsledků diskuse (abych nepředjímal výsledek tak tako diplomatická formulace SmileSmile).
Mimochodem já jsem pro, takže zatím 2:0 Smile

hezký večer
Návrat nahoru Goto down
http://lazybear.wz.cz
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeThu Nov 15, 2007 1:58 pm

Ahoj Jopo 66 a Leazybear!!Odpověď je triviální. Ten technický problém byl nakonec směšný,dlouhá doba "opravy"spočívala v hospitalizaci mého PC guru.U mně doma na to nepřišel,ale po odvozu a porovnání s jiným PC se ukázalo,že po připojení přes adsl se před zdejší adresu předřazovala adresa dns 85.255.113.150 a náhradní 85.255.112.233.Stačilo tedy změnit nastavení.Ovšem kde se tam vzala nechápu doteď.Nevadí,až všechno pochopím,umřu...
Návrat nahoru Goto down
jopo66
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeFri Nov 16, 2007 9:03 am

Som to skusal, ten priamarny DNS naozaj nepozna lazybear. No niekedy si windowsy ziju vlastnym zivotom :-)
Hlavne ze si spat ...
Návrat nahoru Goto down
jopo66
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Napad   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeSun Nov 18, 2007 2:55 am

Tak ma napada, ze vobec nevyuzivame jednu funkciu tohto fora a to je CHAT. Treba sa tam prihlasovat sice manualne a ta funkcionalita je trochu kostrbata, ale je to pouzitelne. Ale mohlo by to byt prave miesto na pokec o aktualnej situacii na trhoch a podobne... Taak preco to nevyuzit :-) Tesim sa na vas...
Návrat nahoru Goto down
LazyBear
Admin
Admin
LazyBear

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Nov 21, 2007 11:46 pm

Ahoj všem,

přidal jsem na hlavní lištu (pod modrý obrázek Lazybear) ikonu Gallery. Dají se tam uložit obrázky až do velikosti 4 MB. Po zobrazení jsou pěkně velké a dají se k nim psát komentáře. Měl jsem na mysli třeba TA. Ale jak jsem to zkoušel, uživatelsky mi to moc nevyhovuje (např. je obtížné se k novým komentářům proklikat a vůbec nové komentáře zjistit.......). Nabízím to jako možnost, třeba najdete nějaké použití Smile .
PS: investoři, moderátoři, admin všechna dostupná práva pro vyzkoušení ( tak doufám, že nikoho nic nezablokuje Smile )
Návrat nahoru Goto down
lynxsharpeye
Moderator
Moderator
lynxsharpeye

Poeet p?íspivku : 737
Registration date : 03. 09. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeThu Nov 22, 2007 7:09 am

Ahoj LazyBeare :-)

Vyzkousel jsem ten upload do galerie, ale nevidim tam nic, cim by se ten uploadovany material dal nasledne odstranit.

:-)
Návrat nahoru Goto down
LazyBear
Admin
Admin
LazyBear

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeThu Nov 22, 2007 9:31 am

lynxsharpeye napsal:
Ahoj LazyBeare :-)

Vyzkousel jsem ten upload do galerie, ale nevidim tam nic, cim by se ten uploadovany material dal nasledne odstranit.

Ahoj Lynxi,

je to trošku schovaný. Pod složkou všech obrázků je Moderation, pak Zvolit a dáš odstanit.

Další možností je Personal albums.

Smile
Návrat nahoru Goto down
lynxsharpeye
Moderator
Moderator
lynxsharpeye

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeThu Nov 22, 2007 4:30 pm

Uz jsem to nasel. Ale kdyz kliknu na "moderation", tak mi to neukaze ten muj obrazek, mohu budto odtsranit "modre vrcholky" nebo cele album. Hmmm Smile
Návrat nahoru Goto down
LazyBear
Admin
Admin
LazyBear

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeThu Nov 22, 2007 10:28 pm

lynxsharpeye napsal:
Uz jsem to nasel. Ale kdyz kliknu na "moderation", tak mi to neukaze ten muj obrazek, mohu budto odtsranit "modre vrcholky" nebo cele album. Hmmm Smile

Ahoj Lynxi,

díky za upozornění Smile. Už by to mělo být v pořádku. Teď můžeš smazat vše Smile .
Návrat nahoru Goto down
lynxsharpeye
Moderator
Moderator
lynxsharpeye

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeFri Dec 07, 2007 9:16 am

Muj komentar naleznete zde http://lynxsharpeye.blogspot.com/ Zde budu vice ci mene pravidelne publikovat shrnuti dennich udalosti (vetsinou v pozdnich nocnich hodinach). Na updaty se budu snazit upozornit zde na foru, ale celkem bych preferoval, kdyby mi ti, kteri maji zajem byt informovani o mych novych komentarich ihned sdelili svou emailovou adresu, na kterou by okazmite dostali oznameni o novem prispevku ihned po jeho publikovani. Zajemci mi mohou zaslat sve emaily na lynxsharpeye@yahoo.com a samozrejme vase emaily nikdy nikomu sdeleny. To plati i pro necleny tohoto fora.

Byl bych velmi nerad, kdyby si tohle nekdo vysvetloval jako muj odchod z tohoto fora nebo snahu prevest odtud provoz na muj blog. Samozrejme, ze zde zustanu aktivnim a po nejake pauze se navratim k publikovani v mem obvyklem tempu. Toto usporadani je pouze praktickym krokem, jelikoz ma denni summary je urcena taky publiku, ktere se na tomto foru nevyskytuje a ja nechci ztracet cas neustalym prepublikovanim, coz by zvlaste s ohledem na JPEG komponenty bylo pracne.

Diky a ahoj :-)
Návrat nahoru Goto down
lynxsharpeye
Moderator
Moderator
lynxsharpeye

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeTue Dec 11, 2007 11:49 pm

http://aktualne.centrum.cz/priroda/clanek.phtml?id=515283

Chvalyhodne! asi se prestehuji na Sumavu. Happy

BTW: pokud mohu pozadat ostatni cleny, rad bych (a zrejme nejsem sam) ziskal lepsi predstavu, ze kterych koutu Cesko-Slovenska prispivame. Nekteri to maji uvedene ve svych profilech, ale vetsina clenu ne. Takze pokud to neni tajemstvim, dejte nam ostatnim vedet!

Diky

Smile
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 12, 2007 12:06 am

lynxsharpeye napsal:
http://aktualne.centrum.cz/priroda/clanek.phtml?id=515283

Chvalyhodne! asi se prestehuji na Sumavu. Happy Smile
Slyšel jsem to nedávno v rádii, chtěl jsem Ti hodit ECHO, nějak jsem na to však zapomněl. Jsem rád, že už to víš a tak si dáš pozor lol
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 12, 2007 1:12 am

lynxsharpeye napsal:
... Chvalyhodne! asi se prestehuji na Sumavu. Happy ...

Ahoj Lynxi !

Šumavu jako hnízdiště velmi vřele doporučuji - viz foto ... Já si tam s holkama (mám na mysli manželku a dcerku lol ) jezdím pravidelně každé léto vyčistit hlavu a plíce ... a taky trochu zocelit městským životem devastovanou fyzičku ... Jinak Ti též přeji šťastnou cestu domů a po návratu dobré pořízení s Kyslíkem !

Pablo

Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Sumava11
Návrat nahoru Goto down
lynxsharpeye
Moderator
Moderator
lynxsharpeye

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 12, 2007 1:48 am

Pablo napsal:
lynxsharpeye napsal:
... Chvalyhodne! asi se prestehuji na Sumavu. Happy ...

Ahoj Lynxi !

Šumavu jako hnízdiště velmi vřele doporučuji - viz foto ... Já si tam s holkama (mám na mysli manželku a dcerku lol ) jezdím pravidelně každé léto vyčistit hlavu a plíce ... a taky trochu zocelit městským životem devastovanou fyzičku ... Jinak Ti též přeji šťastnou cestu domů a po návratu dobré pořízení s Kyslíkem !

Pablo

Ahoj Pablo! S ostudou se priznam, ze ac svetobeznik, tak na Sumave jsem nikdy nebyl. Ale v pristim roce se tam urcite vydam na dovolenou (uz zadne paraky jako minule!). Nez pojedu, tak se ozvu a preptam se na tipy ohledne pobytu. Mozna nalozim Medvedici a prijedeme Te navstivit, az tam pojedes. (Teda jestli by nezkousel naplnit cele auto vltaviny nebo nejakymi jinymi kameny Very Happy Very Happy Very Happy ).

Ahoj :-)
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 299
Registration date : 01. 07. 07

PříspěvekPředmět: Sumava.   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 12, 2007 6:31 pm

Ahoj lynxsi.

Na Sumave jsem byl kdysi davno na vojne.Zazil jsem tam dve krasne zimy a jedno leto.Podle me to je nadherny kraj,hlavne me ucarovala cast kolem Domazlic.V te dobe si stale zachovaval urcite nenapodobitelne kouzlo.Jak to vypada dnes,to bohuzel nevim.Ja ziju v Podkrkonosi,ale bohuzel s Sumavou se to neda podle meho mineni srovnavat.
Vrele doporucuji.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 12, 2007 9:38 pm

Ahoj Lynxi,ostatní zvířata a lidé.že mám brloh mezi Svatým Hostýnkem a
hradem Helfštýnem víš,takže jen k Tvému nápadu.Proviantu mám dost,v sobotu jsem vypálil 50 litru destilátu.Co vím,Pablo, tráví volné chvíle velmi
harmonicky.Třeba pozoruje bobra či hladí kozy..oo)) Takže proč ne,zrovna na Šumavě,že..oo))?
Návrat nahoru Goto down
Austrian
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 20. 09. 07

PříspěvekPředmět: Šumava   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 12, 2007 10:51 pm

Ahojte :-)

i já byl letos na Šumavě a kromě rysů, koz, bobrů, tam žijí i další zvířata. Tato si vybrala oblast Kašperských hor, kde nejspíš hlídají prázdné slůje po těžbě zlata :-). Přijel jsem tam z Moravy odkud také přispívám :-).

Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Bizon11
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 12, 2007 11:59 pm

velkámedvědice napsal:
... Co vím,Pablo, tráví volné chvíle velmi
harmonicky.Třeba pozoruje bobra či hladí kozy..oo)) ...

lol lol lol
Návrat nahoru Goto down
lynxsharpeye
Moderator
Moderator
lynxsharpeye

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 19, 2007 4:09 am

Vzhledem k tomu, ze VM a DendaZ jsou z Moravy a za predpokladu, ze Janula bydli na Slovensku, tu mame 7 investoru z Moravy, 5 z Cech a 2 ze Slovenska (alespon z tech, kteri si uverejnili sve bydliste).

Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 19, 2007 5:32 am

Ahoj všem!
Z uvedené statistiky jednoznačně vyplývá,že si po případné předchozí
domluvě můžeme přivodit ebrietu v kterékoliv části Československa.
Prakticky od Šumavy k Tatrám.Což se mně jeví jako pozitivní závěr
potvrzující praktičnost a odůvodněnost předchozího výzkumu..oo))
Návrat nahoru Goto down
janula
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 20. 09. 07

PříspěvekPředmět: ano   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Dec 19, 2007 4:41 pm

[quote="lynxsharpeye"]Vzhledem k tomu, ze VM a DendaZ jsou z Moravy a za predpokladu, ze Janula bydli na Slovensku, tu mame 7 investoru z Moravy, 5 z Cech a 2 ze Slovenska (alespon z tech, kteri si uverejnili sve bydliste).

Ospravedlnujem sa, ano, Slovensko-Bratislava, povodom z Kosic, takze to mozeme potiahnut az na daleky vychod a hranice Schengenu:-))
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Vítám babičku!!   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 02, 2008 4:23 am

Vítám na tomto fóru velkého bojovníka z Čezem--babičku!!!

Rád Tě tady vidím....
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vítám Vás na novém diskuzním fóru   Vítám Vás na novém diskuzním fóru - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vítám Vás na novém diskuzním fóru
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Všeobecné fórum-
Přejdi na: