|
| Revers capped na finanční čtyřpodklad | |
| | Autor | Zpráva |
---|
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Revers capped na finanční čtyřpodklad Wed Feb 27, 2008 4:39 am | |
| Ahoj bratře Pablo!!
Díval jsem se na Tvůj tip AA0VLL reverz capped na
Citi ochrana 39% American express ochrana 27,9% Mastercard ochrana 35,4% Banka of America 30,3%
Maturita 29.8.08 je celkem blízko,pravděpodobnost vyplacení bonusu 121 eur zdá se býti vysokou.Zisk 9,7%,p.a. 19,4% při dnešním nákupu 110,31eur.Jdem do něj?
Možná alternativa ,klasický bonus na DJ Stoxx banks 6OO
SG0PT7 maturita 17.6.2009,ochrana 29,6 %.Bonus 24,47%,p.a.18.12%.Tento široce diverzifikovaný index od začátku krize 30% ztratil,musel by tedy klesnout ještě jednou o tolik.
PS Začínám mít nepřekonatelnou chuť nakupovat středoevropské nemovitosti.Na strukturované produkty s touto problematikou jsem zatím nenarazil./Zřejmě sedím ve špatné restauraci ,dealeři certošů nikde/.Měj se!!! | |
| | | Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: Revers capped na finanční čtyřpodklad Wed Feb 27, 2008 5:10 pm | |
| - velkámedvědice napsal:
- Ahoj bratře Pablo !! Díval jsem se na Tvůj tip AA0VLL reverz capped ...
Ahoj VM ! Díky za reakci ... jsem rád, že se Ti ten papír líbí, připadne mi také zajímavý zejména relativně slušným bonusem při dohledné době do maturity (cca 6 měsíců) a dobré ochraně ... Není to ale čistě můj tip - našel jsem rozbor na www.icertifikaty.eu ... Docela bych do toho šel, nevím ale jaká bude dnes cena, zatím jsem neměl čas se podívat ... Dám Ti vědět večer a vyjádřím se i k Tebou navržené alternativě ... Ať se Ti daří ! Pablo | |
| | | velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: Revers capped na finanční čtyřpodklad Wed Feb 27, 2008 6:58 pm | |
| Nákup za 110.2,maturita 7.8.2008,zisk 10,6%,p.a. 21,2%.
Drž se bratře | |
| | | velkámedvědice Moderator
| Předmět: Re: Revers capped na finanční čtyřpodklad Sat Mar 15, 2008 2:05 am | |
| Ahoj Pablo!
Po třech týdnech je nástup zhruba stejný,dnes byl kolem 110 i levnější,takže se p.a. zvyšuje.Stává se z toho revers bonus na Mastercard ten by musel povyrůst zhruba stejně jako v prvním příspěvku, více než o 27,1%. Ostatní banky jsou již v bezpečné vzdálenosti od reverz knock inu
Citi 74,7% Bank of America 56% American Expres 42,9%
Maturita za pět měsíců. | |
| | | Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: Revers capped na finanční čtyřpodklad Sat Mar 15, 2008 11:59 pm | |
| - velkámedvědice napsal:
- Ahoj Pablo! Po třech týdnech je nástup zhruba stejný,dnes byl kolem 110 i levnější,takže se p.a. zvyšuje.Stává se z toho revers bonus na Mastercard ten by musel povyrůst zhruba stejně jako v prvním příspěvku, více než o 27,1%. Ostatní banky jsou již v bezpečné vzdálenosti od reverz knock inu Citi 74,7% Bank of America 56% American Expres 42,9% Maturita za pět měsíců.
Ahoj VM ! Zdravím Tě uprostřed víkendu ... Myslím, že je to stále velmi dobrý tip na poměrně rychlé, slušné a hlavně relativně bezpečné zhodnocení ... Díval jsem se pro jistotu ještě jednou k emitentovi na podmínky a je to opravdu tak : knock-in bariéra 130 % iniciálních kursů podkladů, bonus 121 euro ... při páteční ceně papíru 111,54 euro dělá zisk asi 8,5 % mínus poplatky ... Stal se z toho opravdu revers bonus na Mastercard, ty 3 další složky basketu jsou již bezpečně daleko, ten MC to také celé drží takhle nízko, jinak by se cena certifikátu již zřejmě blížila 120 euro ... Uvidíme, za kolik bude k mání v pondělí - možná bych do toho šel, nebo počkat raději na úterní snížení sazeb a s tím možná spjatou krátkodobou euforii a tím pádem i o něco lepší ceny na reversech ??? Hezký zbytek víkendu, pozdravuj doma ! P.S. Máš tu od včerejška stále nevyzvednutou soukromou zprávu (:o)) ! Pablo | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Revers capped na finanční čtyřpodklad | |
| |
| | | | Revers capped na finanční čtyřpodklad | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |