Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Tecnická analýza

Goto down 
+9
velkámedvědice
jannastas
Austrian
Myk
Piti
Joseff
Ezra Goodman
Radek
MERKUR1
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
MERKUR1
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 299
Registration date : 01. 07. 07

Tecnická analýza - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 6:28 pm

Ahoj Austriane.

Delat TA v obdobi paniky je vec velmi slozita,protoze nekdy horsi zprava dokaze nadelat tolik paseky o ktere se nam ani nesni.Trh se ridi jenom strachem,zadna pravidla neplati,zadna TA ani FA.Trhy mohou byt zasadne ovlivnovany napriklad otviranim nebo zaviranim kratkych pozic.

Snazsi situace nastane,az se trhy aspon z casti uklidni.Pak zas zacnou nektera pravidla platit.Odhalit obrat z poklesu se muzeme pokusit treba jenom podle objemu obchodu.
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

Poeet p?íspivku : 1052

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 6:38 pm

MERKUR1 napsal:
Ahoj Austriane.

Delat TA v obdobi paniky je vec velmi slozita,protoze nekdy horsi zprava dokaze nadelat tolik paseky o ktere se nam ani nesni.Trh se ridi jenom strachem,zadna pravidla neplati,zadna TA ani FA.Trhy mohou byt zasadne ovlivnovany napriklad otviranim nebo zaviranim kratkych pozic.

Snazsi situace nastane,az se trhy aspon z casti uklidni.Pak zas zacnou nektera pravidla platit.Odhalit obrat z poklesu se muzeme pokusit treba jenom podle objemu obchodu.

Ale dá jen musíš mít více podobných pádů na stejném grafu tzn 5 a více letý (týdenním či dokonce měsíční) graf (např. u indexů). A tam opravdu ještě nejsou vidět nákupní signály. Samozřejmě se tím nedájí chytnou extrémy na průběhu. (lokální maxima, minima)
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 9:28 pm

Ahoj Radku.

S tim jak to pises mas samozrejme pravdu.

Ja jsem Austrianovu otazku pochopil spise jako hledani kratkodobejsich signalu a jejich vcasneho zachycovani,jak on pise,pouziti na dnesni dobu nebo na kolik procent se nyni s jejim pouzitim trefujete,tedy nic dlouhodobeho.

Vim,ze jses zastancem TA,ja ostatne take se o to snazim.V diskuzi na jinem vebu probiha debata o patternu 1-2-3 od Joe Rosse.Jeji zastanci tvrde odmitaji indikatory.Castecne to chapu,protoze se jedna o kratkodobe obchodni akce,ktere jsou zalozeny na psychologii davu.Na podobnych zakladech je zalozena,dnes uz predposledni kniha Larry Wiliamse v vydana v ceskem jazyce.
TA je zalozena na cenach,ktere jsou dodatecne promitnuty do indikatoru.
Wiliams se na to diva v kratkodobem obchodovani trochu jinak a zastava nazor,ze z logiky veci bychom nemeli zkoumat cenu cenou odvozenou v indikatorech,ale ke zkoumani cen pouzit spise psychologii.
Samozrejme,ze v pozicnim obchodovani jsou indikatory nezastupitelne,ale v kratkodobem obchodovani se tato teze necha prijmout.
Jaky na to mas nazor?

Preji hezky vecer.
Návrat nahoru Goto down
Austrian
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 105
Registration date : 20. 09. 07

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 10:03 pm

Díky za reakce. Myslel jsem to z krátkodobého hlediska. V dlouhém jsem stále přesvědčený o FA. V posledních dnes mi však přijde, že trhům v této panice vůbec nerozumím, typickým příkladem je o2, které bych tak nízko jako byla dnes nečekal. Tak mě zajímalo, jestli se aspoň s TA dá nyní lépe orientovat.

Chápu, že musí být odlišné strategie na různé akcie i v různých intervalech. Co my stále nesedí, je možnost něco odhadnout z dat i více než pár let starých, obzvláště 5 let. Dle mého názoru chování jednotlivce nezahrnuje konstanty, chování davu již může, nicméně mi ten horizont připadá pro konstantnost dlouhý.
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 10:37 pm

Ahoj Austriane.

Ono situaci v techto dnech nerozumi hodne lidi protoze do udalosti vstupuji i veci hodne podivne a netransparentni,jako je napriklad chovani makeru.Oni vedi kde jsou postaveny stop-lossy a oni vyuzivaji sanci jak cenu dotlacit k tomu aby je prorazila a poslat trhy jeste nize atd.Proste se pohybujeme ve velice nestalem obdobi a proto to podle toho vypada.
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 11:02 pm

MERKUR1 napsal:
Ahoj Radku.

Jaky na to mas nazor?

pro 60min průběhy a vyšší lze bez problemu pouzivat momentum i cenové oscilace. Ovšem vždy je nutno určit směr trhu v o řád větším rozlišení. A obchodovat takto jen ve směru trendu.

Intraday je ovšem založený na 1min - 5min průbězích s určením směru pomocí 15 -60min. A tam již prakticky ani momentum ani oscilace nefunguji. Tedy funguji ale maji velké spoždění a hodně falešných signálů tzn. jediný kdo by na tom vydělal je broker.

Na 1-5min stačí trendový kanal a svíčky + intuice.
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 16, 2008 11:15 pm

Představ si že koupis akcii v roce 2003 za 10USD po 5 letech ti uděla 60USD. Pak začnou všichni mluvit o recesi a mezi tim ti spadne na 50USD. Jelikož ty si matně pamatuješ že před tvým nákupem byla také recese a tvá akcie krátce před ní stála 40USD a spadla na 10USD. Tak raději prodáš.

Hodně lidi u nás mají chorobu akciového trhu jmenem ČEZ myslí si že trh stále jen roste. Stačí se ale podívat na vypělejší trhy typicky co jiného USA nebo GB. Tam je uplně normální že společnost i když je zisková ale ohlasí menší než očekávané zisky spadne o 20%. Zmizi tzv. premium.

U nás je situace podobná je si třeba uvědomit že když Evropan nebo Američan u nás v roce 03 kupoval akcie byla koruna někde uplně jinde a i když se nám může zdát že již nelze prodávat když jsou některé akcie na cenách 05 opak je pravdu sílící koruna přidala akciím 30-50% premium.

PS: nic se neděje trhy zase porostou. Jen co vyjde pár varovných článku v novinach jak burza ztráci a prostí podílníci akciových fondu dají příkazy na výběr pak bude konec a jdeme UP.
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jan 17, 2008 10:48 am

Máš pravdu, že burza půjde nahoru. Nyní záleží na tom, zda jde pouze o větší korekci, recesi nebo pád do hlubin. Každopádně něco se očekává od loňského jara a zdá se že to přišlo nebo přichází. Je dobré si občas přečíst na Patrii starší příspěvky např. o ORCU. Všichni se přesvědčují jak už je to vyklesané a jak to půjde UP. Ve skutečnosti pokud přijde opravdová velká korekce, tak teprve poznají kam až mohou akcie klesnout. Stačí se podívat na historické grafy.
Dnes je trh tak nervózní, že stačí skupina arabských bláznů k tomu aby trh spadnul do hlubin. V této souvislosti upozorńuji, že na konci měsíce mohou být ohroženy investice související s holandskem - kolem 25 má být vysílán protiarabský film který se arabům nelíbí a to jej ještě ani neviděli.
Tato má úvaha Vás v žádném případě nenabádá k tomu, aby jste přestali s vaším riskantním počínáním. Je jen třeba stále myslet na to, že hodnota akcií nezávisí jen na fundamentu ale i na bláznech kteří s nimi nemají nic společného.
Proto
"Učit se, učit se, učit se." řekl Lenin
a " Zajišťovat, zajišťovat, zajišťovat." říkám já.
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jan 17, 2008 12:42 pm

jannastas napsal: Proto "Učit se, učit se, učit se." řekl Lenin
a " Zajišťovat, zajišťovat, zajišťovat." říkám já.

Ahoj
Zde jeden obrázek jak se dalo výhodně investovat v roce 1989 v Japonsku
Tecnická analýza - Stránka 2 Nikkei10

"Učit se, učit se, učit se." chápu. Nevím však co jsi myslel tím " Zajišťovat, zajišťovat, zajišťovat."
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jan 17, 2008 2:38 pm

Myslel jsem tím toto: investovat v takovéto nervózní době do certifikátů s ochranou nebo měnové zajištění. I když ani to někdy nepomůže. Pády bývají tak strmé, že se nemusí podařit vystoupit před proražením ochrany.
Možná by bylo lepší říci
"Učit se zajišťovat, učit se zajišťovat, učit se zajišťovat." Smile
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 18, 2008 1:14 am

Ahoj Jannastasi!!

Naprosto s Tebou souhlasím!!!!!

PS I když musím přiznat,že jsem si nedávno odjistil krátkodobě spekulativně portfolium v očekávání posílení Kč.Ale stydím se za to..oo))))
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 18, 2008 11:01 pm

Index DJIA se nachazi na krizovatce a bude bojovat o velmi silny support na hodnote kolem 12000 bodu,coz bylo dno z jara 2006 z ktereho vystrelil velmi silny up trend.Kdyby byl prorazen byla by otevrena cesta jeste nize,mozna i k hodnotam kolem 11600 bodu.Politici take nezahaleji a delaji vsechno mozne i nemozne,ale zatim se jim to moc nedari.Pristi dny napovi vice.Blizi se i zasedani FEDu s razantnim snizenim sazeb.Malokdy odhali FED svoje karty jako nyni.Trhy ale nejvice zajima spekulovani jestli bude recese nebo ne.To je klicova otazka,techto a samozrejme i pristich dnu a tydnu.
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jan 19, 2008 5:49 pm

To: VM,
Dělám tu chytrého, ale taky ve mě občas zvítězí hráč a když uspěju, tak se naparuju jak jsem dobrý, že jsem to dokázal předpovědět, a když se netrefím, tak si říkám, ty starý blbče, stálo Ti to za to? Problém je, že se mi před čtyřmi lety podařilo během 2 měsíců udělat na stříbře cca 500% zisku, to jsem začínal a začal jsem se tradingem víc zabývat a od té doby se mi taková rána nepodařila.
V poslední době jsem opatrnější a začínám i s TA. Zdá se mi, že to bude to pravé : TA + fundament.
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: Technická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jan 21, 2008 1:26 am

jannastas napsal:
V poslední době jsem opatrnější a začínám i s TA. Zdá se mi, že to bude to pravé : TA + fundament.
Zdravím, dovolím si malou úpravu : TA + fundament + nálada na trzích
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jan 21, 2008 10:06 pm

Na www.financnik.cz je zajimavy clanek-Copak trhy co delate ?

Vrele doporucuji.
Návrat nahoru Goto down
911

911

Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 07. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jan 23, 2008 9:40 pm

Joseff napsal:
jannastas napsal:
Zdravím, dovolím si malou úpravu : TA + fundament + nálada na trzích

mohu potvrdit ze to v realu funguje. alespon me
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 01, 2008 9:28 pm

Ahoj Radku a Joseffe.

Na akciich ORCA se by se mohl zacit lamat chleba.Jsme nad hranici 1250 korun,coz by mela byt dulezita hranice podpory.V patek jsme zazili pokles za velice vysokeho objemu.Kdyz si ho ale rozdelime na dve casti,zjistime,ze za pokles muze jenom neco kolem 25000 akcii,ostatnich vice nez 170000 akcii se uz vcelku bezpecne obchodovalo nad touto hranici a kdyz byly snahy se k teto hranici priblizit,okamzite se objevovaly nakupni objednavky.Timto velkym objemem by mel byt tento support podporen.Nedavno se od teto hranice odrazil ke vzestupu nad 1500 korun.Pred tremi lety se s temito akciemi v teto dobe obchodovalo o neco vyse a i tato hranice tvorila urcitou podporu,ktera byla jen na kratky cas porusena.I kdyz vysledky za 1Q nedopadly dobre,ja teto hranici docela verim.

A ted k otazce TA.
Je zde nekolik moznosti,jak se na celkovou situaci divat.
1/Je sance,ze na tydennim grafu na MACD-H 6,12,6 by se mohla vytvorit pozitivni divergence a zaroven na dennim grafu na RSI totez.
2/Je sance na vytvoreni dvojiteho dna,ktere by podporily vyssi hodnoty na indikatorech,nez tomu bylo pred mesicem u prvniho dna.Tehdy hodnota na RSI 22,dnes zatim 35.
3/Je sance na formaci hlava a ramena.To je stejna situace jako v bode 2.
4/Muzeme hledat i formace 1-2-3,nebo 2B.
5/Je sance na "vydelecnou strategii"Bod A je na hodnote 1257,bod B na hodnote 1520 a bod C by tedy mohl klesnout i na hodnotu 1210 korun.

Muzeme nekolik moznosti skombinovat dohromady.Muze nastat i 6 moznost,sance dalsiho poklesu.

Samozrejme,ze pouze hadam z kristalove koule,ale uz zacinam verit jedne z moznosti 1-5.

A co na to ostatni ?
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 01, 2008 9:59 pm

Ahoj Merkure tohle by mělo být spíše v akciich o orcu ale co Happy

Na FT jsou nejnižší odhady cen na 65Eurech takže z tohoto pohledu je Orco dost hluboko.

V delším pohledu pokud nepředpokládáme hlubší recesi jde vidět pomalu blížící se konec poklesu viz. 5leté 10leté průběhy.

Ale pozor čistě hytáme přitvu o které nevíme jak je ostrá není tam nikde vidět nějaký odraz v dlouhodobějších průbězích.

1 leté průběhy neberu jako dlouhodobé.

Takže závěr rozhodně je lepší nakoupit Orco za 50 Euro než za 110 Euro a pokud někdo má chuť investovat jen na pražské burze nemá si z čeho vybírat tak toto je dostatečný argument.

Já bych však ještě počkal a nebo si investici rozložil na více nakupů co kdyby byla na trzích ještě korekce což. já osobně ještě předpokládám.
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 02, 2008 10:05 am

Ahoj Radku.

Ja jsem to vcera psal dost narychlo,tak jednu vec kterou jsem si v te rychlosti neuvedomil,upresnim.Samozrejme,ze se tato akcie obchoduje podle Parize a proto uvadena hodnota pred tremi lety v prepoctu na eura ma jinou hodnotu,tedy nizsi,ale support 1250 korun se tim nesnizuje,protoze se cena k nemu dostala v posledni dobe uz dvakrat a vzdy se od ni bezpecne odrazila.Uvidime co nam prinesou nasledujici dny.

Jinak jsem bral tydenni graf ORCA za posledni tri roky a i z toho duvodu nabyvam presvedceni,ze se blizime ke dnu nebo na nem jsme.Souhlasim,ze pro toto tvrzeni nemam jeste padne dukazy,jedna se pouze o moje predpoklady jak by se mohla vyvijet TA v zavislosti na cene.
Je to opravdu pouze hadani z kristalove koule,ale ja to obcas rad delam s prihlednutim k hodnotam nekterych indikatoru.
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 02, 2008 11:11 am

MERKUR1 napsal:

Ja to obcas rad delam s prihlednutim k hodnotam nekterych indikatoru.

To já taky .

Fakt je že trojité dno by byl silný support.
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 02, 2008 11:35 am

Ahoj Radku.

Pred mesicem cena uzavirala na 1257 korunach,ale dno bylo na 1235.V patek cena uzavirala na 1259 a minimum se nachazelo na hodnote 1247 a dnes jsme na 1235.
Vice by me ale zajimalo kde jsou stop-lossy a myslim,ze jich musi byt opravdu hodne.
Návrat nahoru Goto down
MERKUR1
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 11:34 am

Ahoj Radku.

Z pohledu TA jses spise pesimista a asi veris dalsim propadum indexu.

Na DJIA se na podzim lonskeho roku vytvorila formace hlava a ramena.Nasledny pokles presne odpovidal jeji velikosti.Kdyz se na to podivame ze sirsiho pohledu,pripada me,ze tato formace mozna byla pouze hlavou mnohem vetsi formace ktera se vytvari vice nez rok.
Leve rameno se vytvorilo v unoru 2007,hlava v rijnu 2007 a prave rameno v kvetnu 2008.Pripadne prorazeni neckline na hodnotach kolem 11750 by mohlo byt realne.Kdyz si vytvorime sestupny kanal,je sance,ze pri poklesu k TL podpory,se nam vytvori low low.
Kdyz se na to podivame z ekonomickeho pohledu,ty horsi vysledky asi teprve prijdou.HDP bude v tomto 2Q urcite horsi nez v 1Q,vysledky firem nic moc,asi se zacne v plne sile v nakladech projevovat draha ropa.Velikym strasakem se stava inflace.Snizovani sazeb je urcite u konce a v budoucnu se urcite bude muset prikrocit k mirnemu zvysovani.

Mozna,ze to je dosti odvazna konstrukce.Nektere jednotlivosti TA ji podporuji,jine ne.Deckline je klesajici,prave rameno je ale vetsi nez leve.Nektere indikatory,jako MACD-H je na pravem rameni velmi silny,ale MACD samotna je v klesajicim trendu od lonskeho kvetna.Myslim ale,ze pokud je formace prilis roztazena do sirky,nektere veci nemusi platit.Dulezitejsi je asi celkova nalada a sirsi vyvoj.
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 7:52 pm

Ahoj Merkure vím co myslíš o víkendu to trochu rozeberu.

Ale na rozdíl od Lynxe jsem trochu více pozitivněji naladěný tzn. že dno mám zasazeno o 50-100 bodů S&P500 výše než on Happy

A jsem dokonce ochoten trochu přidat až na dvojité dno. Vše bude záležet na bankách a tiskárně peněz.

Na konec bych dodal že statisticky jsou trhy všeobecně rostoucí už jen díky inflaci. To co zažíváme dnes je jen korekce růstu (pravda trochu větší než jsme byli zvyklí) ale žádný armagedon se nekoná Happy
Návrat nahoru Goto down
lynxsharpeye
Moderator
Moderator
lynxsharpeye

Poeet p?íspivku : 737
Registration date : 03. 09. 07

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jun 19, 2008 11:57 pm

Radek napsal:
Ale na rozdíl od Lynxe jsem trochu více pozitivněji naladěný tzn. že dno mám zasazeno o 50-100 bodů S&P500 výše než on Happy

Don't believe him. He's a devoted bear! Happy

Radek napsal:
Na konec bych dodal že statisticky jsou trhy všeobecně rostoucí už jen díky inflaci. To co zažíváme dnes je jen korekce růstu (pravda trochu větší než jsme byli zvyklí) ale žádný armagedon se nekoná Happy

... so they were saying in 2001 Happy
Návrat nahoru Goto down
Radek
Moderator
Moderator
Radek

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 22, 2008 10:21 pm

Takže jak jsem slíbil:

Dle mého je pravděpodobnější možnost I.

Tecnická analýza - Stránka 2 Iiox8

důvody:

- vysoká inflace se projeví take v akciovém trhu
- FED bude dále tisknout peníze ať klasicky přes nízké sazby nebo formou půjček. Nově půjčuje peníze i OPEC a to na podporu spotřeby ropy. Aneb ja ti pujčím peníze abys mohl vyhnat cenu ropy ještě výše Smile

- na světě je obrovské množství peněz které není kam dát. Sice nejlepší by bylo je spálit ale to by nám asi nevyšlo Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tecnická analýza   Tecnická analýza - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tecnická analýza
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Technická analýza-
Přejdi na: