Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Certifikáty s garancí

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
stenolez

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 12. 12. 08

Certifikáty s garancí Empty
PříspěvekPředmět: Certifikáty s garancí   Certifikáty s garancí Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 7:02 pm

Zdravím,

co říkáte na http://www.ariva.de/SEB8R8 ?

Jestli jsem si to dobře přeložil, což si nejsem vůbec jistý, tak by měl tenhle cert vyplácet minimálně 100EUR. To v případě, že dojde k proražení bariéry. Pokud bariéra zůstane nedotčena, bude se vyplácet bonus 114EUR, což aktuálně znamená 38.8% p.a. . Přijde mi to docela atraktivní, vidíte v tam nějaký háček?
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Certifikáty s garancí   Certifikáty s garancí Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 7:54 pm

jj, objevil jsi náš poslední garant bonus na EuroStoxx, který jsme zařadili asi před měsícem do portfolií, jen jsme u něho nezveřejnili WKN, protože jsme se snažili urvat co se dalo sami... bohužel se nám podařilo urvat jen pár set kusů a nyní je už kotován jako vyprodaný Sad

jinak je to rizikovější emitent, takže jejich zero bond, který je také podkladem, tak má značné výkyvy a vysoké spready... ale při tak krátké splatnosti nevzít 40% p.a. by byl hřích Smile
Návrat nahoru Goto down
stenolez

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 12. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Certifikáty s garancí   Certifikáty s garancí Icon_minitimeFri Nov 18, 2011 8:02 pm

jj, začal jsem ty garantované bonusy hledat, když jsem u nich u vás četl.
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Certifikáty s garancí   Certifikáty s garancí Icon_minitimeWed Nov 30, 2011 9:18 pm

stenolez napsal:
jj, začal jsem ty garantované bonusy hledat, když jsem u nich u vás četl.

Víc takových. Podařilo se Ti něco koupit?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Certifikáty s garancí   Certifikáty s garancí Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Certifikáty s garancí
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Indexove certifikaty

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: