Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Jak na bondy?

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

Jak na bondy? Empty
PříspěvekPředmět: Jak na bondy?   Jak na bondy? Icon_minitimeThu Apr 08, 2010 11:00 pm

Brokerjet neumi obchodovat bondy. No a protoze mi pro pohledu na vyvoj nekterych korporatnich bondu prijde skoda tuto sanci nevyuzit, mam otazku: muzu na nich participovat jinak nez primym nakupem?
Napr. BBI ma v portfoliu dluhopis WestLB. Vite nekdo o zpusobu, jak se svezt na tomto papiru na sever aniz bych jej koupil?
Návrat nahoru Goto down
Myk
Investor
Investor
Myk

Poeet p?íspivku : 352
Registration date : 26. 08. 07

Jak na bondy? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak na bondy?   Jak na bondy? Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 12:48 am

Na konkretní bond ne, ale můžeš se poohlídnout po bond ETF. Váhoda je, že to máš rovnou diversifikované.
http://etf.stock-encyclopedia.com/category/bond-etfs.html
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 02. 08. 08

Jak na bondy? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak na bondy?   Jak na bondy? Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 10:06 pm

Ze takove ETF jsou vim. Mne by pomohlo, kdybys mi doporucil nejaky, ktery investuje do podhodnocenych korporatnich dluhopisu. A nerikej mi, ze se o to snazi vsechny Smile.
Jinak dik za odpoved.
Návrat nahoru Goto down
Myk
Investor
Investor
Myk

Poeet p?íspivku : 352
Registration date : 26. 08. 07

Jak na bondy? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak na bondy?   Jak na bondy? Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:13 am

Bohužel nedoporučím, protože do bondů zatím nealokuji ani korunu, takže aktuálně to nezkoumám.
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

Jak na bondy? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak na bondy?   Jak na bondy? Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 11:49 am

My jsme bohužel také moc neuspěli při vyhledávání ETF na korporátní bondy, bohužel jedou v těch hodně likvidních, kde už ten riziko-výnosový profil není příliš atraktivní. Proto se zaměřujeme na vyhledávání jednotlivých emisí, kde je dle nás profil atraktivnější, ale cenou za toto je nižší likvidita a proto tyhle bondy jsou skoro vždy mimo hledáček těchto ETF. Takže také nemůžeme příliš doporučovat vhodné fondy na korporátní dluhopisy, u těch aktivních bývá jejich neduhem dlouhodobá underperformance za benchmarkem a u pasivních jsou obchodovány právě je ty likvidnější emise...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Jak na bondy? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jak na bondy?   Jak na bondy? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jak na bondy?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: