Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Když babka s dědkem trhali řepu

Goto down 
+12
Jari
jopo66
baryk
fido
inWestor
jannastas
Piti
zdenek
Radek
Pablo
velkámedvědice
Joseff
16 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
baryk
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 231
Registration date : 12. 09. 08

Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeWed Dec 10, 2008 12:07 pm

Díky moc.Prodám.
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 276
Registration date : 25. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeWed Dec 10, 2008 12:15 pm

Rozhodně to nebylo pouze v mimoburzovních hodinách, kolem těch 8,6 se pohyboval Ford asi týden, poté, co Kirk Kerkorian oznámil, že koupil velký balík akcií Fordu, došlo ke skokovému nárůstu jejich cen, tak jsem toho využil k nashortování, takže vím, že to tam bylo delší dobu i v normálních obchodních hodinách...

To s tou reklamací nezní jako špatný nápad, není to poprvé, co emitenti udělali takovou botu, ale nevím, jestli by to mělo šanci na úspěch, investoři si mohou vše ověřit v prospektu a u informací na webu budou mít určitě disclaimer, že nezodpovídají za přesný obsah informací, takže o úspěchu reklamace silně pochybuji...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeWed Dec 10, 2008 2:17 pm

Než propadnete panice.Pak se jedná vlastně o short na Ford s 8% discountem...
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeWed Dec 10, 2008 2:30 pm

Ano, v tuto chvíli teoreticky ano, nicméně s rizikem vzrůstu dalších třech jednotlivých akcií a to za to nestojí...
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeThu Dec 11, 2008 11:52 am

Ahoj Jari!!

Centrála BJ tvrdí,že bonus mechanismus je aktivní,dnes mi to tvrdil pan Hrubý...Bohužel,nevím jestli jim věřit...
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeThu Dec 11, 2008 12:33 pm

Brokerjetu už nevěřím ani A... Ale jinak nic proti, jsou to partneři oops
Návrat nahoru Goto down
zdenek
Investor
Investor

Registration date : 02. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeThu Dec 11, 2008 9:27 pm

Jari napsal:
Brokerjetu už nevěřím ani A... Ale jinak nic proti, jsou to partneři oops

Hele Jari, nemohli byste kontaktovat emitenta s tim, ze o tom bonusu hodlate napsat... protoze jestli je bonus aktivni, tak je to docela dobra prilezitost. A jestli ne, tak byste mohli napsat o tom, jak maji zavadejici stranky. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
baryk
Investor
Investor

Registration date : 12. 09. 08

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeThu Dec 11, 2008 10:57 pm

Ahoj všichni,zatím jsem neprodal,automobilky nemůžou jít jinam než do kopru.
Návrat nahoru Goto down
Jari
Investor
Investor

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 1:36 am

good luck
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 2:08 pm

Jelikož mi centrála BJ i dnes tvrdí,že je papír v pořádku a zde zřejmě není nikdo,kdo je schopen či ochoten napsat emitentovi,já anglicky neumím,podal jsem dnes tuto reklamaci.Jelikož však mají měsíc na vyřízení,nevím,či k něčemu bude.Zatím držím.

Vážený BJ!

Na základě rozhovoru s panem Hrubým podávám tuto reklamaci. U papíru DE000ML0DGT1 uvádí emitent,že je bonus mechanismus v pořádku,přestože bariera pro cert. u Ford Motor Co, kde je uvedena na $ 8,39, byla proražena ve dnech 24.4. až 2.5.2008. Proč tedy emitent uvádí barieru neproraženu je otázkou.Pan Hrubý mi několikrát sdělil,že snad Vaši pracovnící na centrále uvádí,že je vše v pořádku.I když jsem několikrát žádal,aby jste věc ověřili do emitenta,pan Hrubý mi není schopen sdělit,jak emitent věc vysvětlil a zdali byl vůbec kontaktován.Už tento fakt mi přijde kuriozní.Nechápu,proč jste prokazatelně za tři dny nebyli ochotni emitenta kontaktovat,jen s hořkostí kvituji,že výstup BJ směrem ke klientovi se hrubě zhoršuje.Jste schopni zjistit skutečný stav věci a tuto mi objektivně vysvětlit,nebo je to pro Vás ztráta času a nepřekonatelný problém?Jelikož mám v papíru včetně mých kolegů zainvestováno,odpověď,jedna paní na centrále,ani nevím jaká,si myslí,že by to mohlo být v pořádku,nepovažuji za seriozní,spíše to na mně působí,že nemáte o drobné klienty zájem.

Děkuji za doložení skutečného stavu věcí.
Návrat nahoru Goto down
jiran07
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 107
Registration date : 27. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 3:13 pm

velkámedvědice napsal:

Vážený BJ!

Na základě rozhovoru s panem Hrubým podávám tuto reklamaci. U papíru DE000ML0DGT1 uvádí emitent,že je bonus mechanismus v .........

Ahoj VM,
pěkně jsi to napsal. Já jsem se díval na stránky ML a tam mají napsáno, že za obsah neručí. A teď koukám, že nekotují, tak už k nim asi dotaz od BJ dorazil lol . Papír je ted na zajímavých hodnotách, až odpoledne otevře USA a spadne ještě F - tak bych prodal.
Návrat nahoru Goto down
stenolez

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 12. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 4:12 pm

Tak je to pořád. Chvilku kotují, chvilku nekotují. Sleduju to radši tady: http://www.rt.boerse-stuttgart.de/pages/search/main.html?BasisChartHist=0&LANG=de&search=true&search.x=11&search.y=12&searchterm=DE000ML0DGT1&ChartHist=0

Zajímavé je i tohle:
http://www.rt.boerse-stuttgart.de/pages/details/main.html?LANG=de&action=overview&sSymbol=FMC1.FSE&ChartHist=0

Kdyby to byla pravda, tak je ta bariéra proražená stokrát. Každopádně i já jsem zvědavý, co BJ odpoví.
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 5:25 pm

Ahoj VM a ostatní kolegové "autaři" (:o))

Zkusím dnes večer napsat na Merrill Lynch - zdvořilý mail s dotazem, jak je to s tím proražením ML0DGT, ale nedělám si moc velké iluze, že se dočkáme nějaké uspokojivé či rychlé reakce ... Osobně si myslím, že papír prostě MUSÍ být proražen, protože Ford se několik dní prokazatelně kotoval nad knock in bariérou, takže není co řešit ... Proč emitent a potažmo BJ uvádí, že bonus mechanismus je doposud intaktní, nevím, ale na to, že emitenti dělají chyby, jsme si již mohli za ta léta zvyknout ... Dnes díky výraznému propadu autovýrobců přidal papír skoro 5 % a mohl bych jej nyní prodat s mírným ziskem proti nákupu, takže bych byl i s poplatky zhruba na svých ... Váhám, jestli to neudělat, protože dle mého se bonusu nedočkáme a až U.S. senát na druhý pokus nakonec chválí ten bailout pro automobilky, budeme prodávat za podstatně horší cenu ... Co si o tom myslíte ? Hezký pátek a pohodový víkend všem přeje Pablo
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 5:57 pm

Po tel. domluvě s Pablem jsem využil dnešního růstu papírua vzhledem k nejistotě,či spíše špatnému tušení ohledně intaktního knock inu,jsem papír prodal.Pokud bude autobauilout schválen,papír pravděpodobně klesne.Prokáželi emitent aktivnost bonusmechanismu,po té vstoupím.
Návrat nahoru Goto down
Véna
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 09. 03. 08

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 6:43 pm

Taky jsem na nic nečekal a hned jak jsem dorazil z práce domů jsem DE000ML0DGT1 prodal. Utrpěl jsem ztrátu asi 10€ Sad.
Návrat nahoru Goto down
stenolez

Poeet p?íspivku : 36
Registration date : 12. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 7:03 pm

Taky jsem prodal. Co říkáte na ML0DE7? Ten snad proražen nebyl, výnos skoro stejný jako u těch aut a poklad (Deutche Telecom) nevypadá tak rizikově.
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeFri Dec 12, 2008 8:44 pm

velkámedvědice napsal:
Po tel. domluvě s Pablem jsem využil dnešního růstu papírua vzhledem k nejistotě,či spíše špatnému tušení ohledně intaktního knock inu,jsem papír prodal.Pokud bude autobauilout schválen,papír pravděpodobně klesne.Prokáželi emitent aktivnost bonusmechanismu,po té vstoupím.

Ahoj bratře,

dnes krátce po našem rozhovoru auta prodána za 136,50 ... Dopoledne by šel zřejmě prodat až kolem 140-141, zato teď jsou US indexy i přes ten krvavý začátek dokonce lehce v zeleném a papír od prodeje klesl o další skoro 4 eura ... Díval jsem se na ten tip od Stenoleze ML0DE7 - je to corridor bonus na DT, s ochranou nahoru asi 46 % a maturitou v 6/2009, slušný potenciální výnos ... vypadá tedy celkem dobře, ale koridory i přes v tomto případě pouze 1 navíc poměrně konzervativní podkladové aktivum mohou být zrádné ... Pablo
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeMon Dec 15, 2008 2:00 pm

Tragikomedie auto revers bonus pokračuje.Dnes mně kontaktoval mp.Komárek z BJ,který knock -in nemohl najít.Dokonce ho ani u emitenta nehledal,jen na Euwaxu.Po navedení na přesný link,mi sdělil,že kontaktují emitenta...oo))
Návrat nahoru Goto down
Joseff
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku : 367
Registration date : 04. 07. 07

PříspěvekPředmět: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeMon Dec 15, 2008 5:09 pm

Ahoj VM,
samozřejmě se jedná o 26,20 oops , zatím držím.
Auta ML0DGT
GS72WK - na první pohled vypadá dobře, jenom škoda toho dnešního nárůstu, uvidím dle situace.

Díky:Joseff
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeMon Dec 15, 2008 6:01 pm

Ahoj Joseff!!

26,2 myslel jsem si to.Začínám muvažovat o částečném zajištění,zatím věřím oslabení viz snížení sazeb do dvou týdnů

auta držím Ty druhé,tyto jsem prodal dokud emiten nepotvrdí platnost bonusu!!

ropa!!! Právě že se 6% nárůst neprojěvil na papíru,neposílil a ni o procento,dokonce se dostal do podhodnoty,uvažuji o příkupu
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeMon Dec 15, 2008 8:43 pm

řepu ML0DGT jsem dnes prodal a koupil dle doporučení VM kbelík ropy.
Návrat nahoru Goto down
jiran07
Investor
Investor

Poeet p?íspivku : 107
Registration date : 27. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeTue Dec 16, 2008 12:41 am

Právě jsem se díval na stránky ML - a u F je bariéra proražena.
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeTue Dec 16, 2008 1:53 am

Ahoj JoseFF!

Jak píše Jirán!! Emitent přiznal barvu,na klamavou reklamu se nehraje,nikdo za nic neručí,jako za bolševika!!Zvaž prodej...
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Investor
Investor
Pablo

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeTue Dec 16, 2008 3:59 am

velkámedvědice napsal:
Ahoj JoseFF! Jak píše Jirán!! Emitent přiznal barvu,na klamavou reklamu se nehraje,nikdo za nic neručí, jako za bolševika!!Zvaž prodej...

Ahoj !

... že by reakce na ten můj páteční mail ? Napsal jsem jim kromě pozdravu jen 1 stručnou větu a to jestli " ten jejich ML0DGT není "náhodou" tak trochu proražen ? " ... (:o))
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitimeTue Dec 16, 2008 4:09 am

Čau Pablo!! To je reakce na tu moji oficiální stížnost,dnes jim to Komárek z BJ předal...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Když babka s dědkem trhali řepu   Když babka s dědkem trhali řepu - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Když babka s dědkem trhali řepu
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: