| prezervativ strýčka Sama | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: prezervativ strýčka Sama Sat Sep 06, 2008 2:08 pm | |
| Ahoj všem!! Diskuze nějak vázne,přihodím polínko k dialogu.Protože nikdo z nás,kromě Radka oo)),neví,co bude,vybral jsem konzervativnější papír s cíleným výnosem p.a. přes 15%,což mi přijde v nejistých dobách poměrně atraktivní.Spekulanty s měnou zklamu,jedná se o měnově zajištěný produkt,což přispívá k jeho konzervativnímu duchu,protu Bůh buď milostiv k jednoprocentnímu spreadu.Nicméně posuďte sami a vyjádřete se.Reverz cap na tři čtvrtiny roku z dostatečnou bariérou,tuším 33% či co.Obrovskou výhodou je pohodnota papíru,tedy i při nejhorším scénáři dopadne papír lépe než podklad.Další výhodu spatřuji v tom,že podkladem je americký index.Ten není tak volatilní a dle mého názoru na tom budou americké akcie lépe než evropské. http://www.ariva.de/quote/profile.m?secu=100815349NEJEDNÁ SE O INVESTIČNÍ DOPORUČENÍ.AUTOR JE POD VLIVEM PSYCHOTROPNÍCH LÁTEK A VLASTNÍ MANŽELKY!!!! | |
|
| |
Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: prezervativ strýčka Sama Sat Sep 06, 2008 2:41 pm | |
| Teda VM já vím jedno zcela jistě že jednou umřu. to mi opravdu můžeš věřit. Ale o zbytku mých komentářů můžeš s uspěchem pochybovat No a k tomu certifikatu sice jsi ho vytasil skoro po funuse ale je dost hodně pravděpodobné že ti to vyjde PS: když předpokládáš že na tom budou US akcie lépe než EU proč na něj kupuješ reverz | |
|
| |
jiran07 Investor
Poeet p?íspivku : 107 Registration date : 27. 01. 08
| |
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: prezervativ strýčka Sama Sat Sep 06, 2008 3:29 pm | |
| Ahoj Radku!!
V jedné písni skupiny Jolly Joker end the plastic beatles of the universe prezentující styl heavy funky boxing n' roll se zpívá: Cítím úzkost,že duše neumírá,to není není loučení,byť pro slzy chvěl se nám hlas,jsme vírou vírou spojeni a sejdeme se jednou zas,zde loučení jen časné je, a věčný je ten jeden cíl,tam z různých stran přec dospěje,kdo pravdivě zde život žil....oo))
Po funuse?No já fakt nevím kde budou papíry za rok,longu mám dost,musím zajištovat investorské pf,což Vám spekulantům nic neříká..oo)). Jinak netvrdím,že Usa nebude níž,ale bude na tom lépe než evropa.. Na US indexy z hlediska diversifikace nic nemám...Jinak máš pravdu,že ta věta o lepších vyhlídkách USA je z hlediska reverzu irevalentní,to máš pravdu,promiň..oo))
PS Co říkáš na Pegas? | |
|
| |
Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: prezervativ strýčka Sama Sat Sep 06, 2008 4:33 pm | |
| | |
|
| |
Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: prezervativ strýčka Sama Sun Sep 07, 2008 11:54 pm | |
| Ahoj VM !
Ten SG5EMU se mi líbí ... ať jsem se díval sebelíp, nenašel jsem na tento podklad nic lepšího (:o)) ... Jsem zvědav, jaká bude zítra reakce na znárodnění FNM a FRE - možná bych si měl ráno pospíšit s prodejem shortu na EB ... Pablo | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
| Předmět: Re: prezervativ strýčka Sama Mon Sep 08, 2008 12:13 am | |
| Ahoj Pablo!!
Navzdory H.H.,Z.Z.,Rogymu ,PS a tak by mohla Erste hodně zezelenat.V Praze může otevřít gapem.Možná hned v devět před tím ve Stuttgartu.. | |
|
| |
lemming Investor
Poeet p?íspivku : 221 Registration date : 14. 10. 07
| Předmět: Re: prezervativ strýčka Sama Mon Sep 08, 2008 8:36 am | |
| - velkámedvědice napsal:
- H.H.,Z.Z.,Rogymu ,PS
No, eliotaky bych nebral moc vazne ;-) Staci se podivat treba na to co rikali o zlate pred rokem a je jasny, jak to s touhle metodou je ;-) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: prezervativ strýčka Sama | |
| |
|
| |
| prezervativ strýčka Sama | |
|