| přes koho obchodovat | |
|
+23fido baryk david Joseff feardes Radek inWestor vita_k Jari Pablo jannastas broker28 lynxsharpeye Myk Austrian jiran07 lemming MERKUR1 Medved velkámedvědice LazyBear medrico karkulka 27 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jari Investor
Poeet p?íspivku : 276 Registration date : 25. 04. 08
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Thu Sep 25, 2008 10:37 pm | |
| No, jsou... Ale ještě nemám potvrzeno, zda partneři stihnou spustit českou verzi již nadcházející pondělí 29., takže nebudu ještě předbíhat. Pak spustíme takovou nultou fázi, jen základní info na našem webu a odkaz na českou verzi v zahraničí, než získáme povolení napřímo marketingově propagovat služby zahraničního online obchodníka v ČR a spustí se komplet český web a další, především marketingové aktivity... Ale prozradím, že to bude jeden z největších online obchodníků na světě... Pokud se vše podaří spustit již v pondělí, bude více info v našem měsíčníku, který výjde o víkendu a v nové sekci na našem webu... Odkaz sem kdyžtak dám, až to bude potvrzeno... Každopádně budu informovat tak jako tak... | |
|
| |
Jari Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Fri Sep 26, 2008 6:21 pm | |
| Tak bohužel, mírně špatná zpráva, spustili jsme českou verzi a zjistili jsme, že je v překladu ještě pár děr, takže přes víkend musíme překlad ještě dopilovat, tím se nám ještě o něco spuštění na živo odloží... | |
|
| |
Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Sun Sep 28, 2008 8:03 pm | |
| Ahoj
Zkoušel už z vás někdo kupovat akcie u Brokerjet přes banky Citigroup Lang&Schwars atd.?
Jde mi o to že lze s velmi malými poplatky takto obchodovat akcie i exotické Evropské trhy které mají u BJ velké poplatky na transakce. | |
|
| |
Jari Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Mon Oct 13, 2008 11:16 am | |
| Tak už je to tu, dnes byla spuštěna česká verze Etrade Germany https://de.etrade.com/e/t/de/accountsZatím je tedy pouze vnitřek webu v češtině, webtrader atd., českou kopii webu i zvenčí teprve chystáme, ještě musíme vyčkat, než proběhne pasportizace, ale jinak smlouvy jsou také již v češtině a podmínky budou i pro české tradery zachovány stejné, jako jsou v německu... | |
|
| |
jiran07 Investor
Poeet p?íspivku : 107 Registration date : 27. 01. 08
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Mon Oct 13, 2008 5:52 pm | |
| - Jari napsal:
- Tak už je to tu, dnes byla spuštěna česká verze Etrade Germany https://de.etrade.com/e/t/de/accounts
Ahoj Jari, to je náhoda. Dnes jsem si zrovna říkal, že se Tě musím zeptat, jak to vypadá. Večer mrknu na odkaz. | |
|
| |
jannastas Investor
Poeet p?íspivku : 296 Localisation : Zlín Registration date : 31. 12. 07
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Tue Oct 14, 2008 2:54 pm | |
| - Jari napsal:
- Tak už je to tu, dnes byla spuštěna česká verze Etrade Germany https://de.etrade.com/e/t/de/accounts
. jestli to funguje spolehlivěji než BJ tak rád přestoupím. U BJ se v posledních dnech nedá nic koupit. stále mi to dává nějaké hlášky, že papír je prošlý nebo, že emitent nemůže poskytnout kurz. | |
|
| |
Jari Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Tue Oct 14, 2008 5:29 pm | |
| Spolehlivější je to každopádně, byť musím uznat, že ani přes i Etrade někteří emitenti při mimoburzovním obchodování v posledních dnech nenabízejí kurzy... | |
|
| |
jannastas Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Tue Oct 14, 2008 6:12 pm | |
| mnohdy záleží na objemu pokud máte zájem o menší množství, tak vám to projde, při větším objemu se začnou vymlouvat. Zkrátka snaží se vytahat z nás co nejvíc na poplatcích. | |
|
| |
Joseff Moderator
Poeet p?íspivku : 367 Localisation : Jižní Morava Registration date : 04. 07. 07
| Předmět: přes koho obchodujete Wed Dec 24, 2008 12:12 am | |
| Dnes jsem byl v nějakém tom rozpoložení a tak jsem popřál i BJ k vánocům. Vyprovokovali mne zasláním nového ceníku pro rok 2009. Poslal jsem to bez jakýchkoli příprav. Dobrý den. Myslel jsem, že přiblížíte vaše poplatky ve SPADU poplatkům konkurence. Je však vidět, že až tak o své zákazníky nemáte zájem. Vzhledem k tomu, že kurzy akcií hodně spadly, tak se vaše paušální poplatky za lot staly dosti nevýhodné. Rapidně se změnily % poplatků za jeden lot. Dokonce to došlo tak daleko, že některé akcie jsou již levnější v KOBOSU než ve SPADU (ORCO)!!! Asi Vám vůbec nevadí, že někteří Vaši zákazníci odchází obchodovat ke konkurenci, jelikož tam na jednom obchodu(tam a zpět) bez problémů ušetří i 2000Kč. To však neznamená, že u Vás ruší účty, jen si zakládají další u konkurence a u Vás omezují obchodování. Takto nutíte Vaše věrné zákazníky aby přehodnotili situaci. Vám se však asi oplatí být v pozici "mrtvého brouka" a zbytek obchodů Vám to vynahradí. Nejsem však přesvědčen, zda se takto chová ke svým zákazníkům seriozní obchodník. Doporučuji se podívat na poplatky ve SPADU u PATRIE. https://www.patria-direct.cz/Dokumenty/Sazebn%C3%ADk%20poplatk%C5%AF.pdfJá jsem naivně čekal, že od Vás dostaneme " Ježíška" v podobě snížení poplatků! I přesto Vám přeji hezké prožití svátků vánočních: Joseff | |
|
| |
jannastas Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Wed Jan 07, 2009 7:59 pm | |
| Stále se snažím proniknout do systému hlášek v BJ Dnes ráno jsem nakoupil nějaké KO short na zlato těsně před smrtí odpoledne zlato kleslo atak jsem je chtěl prodat u emiteta na obrazovce se objevila hláška: Instrument není z následujících důvodů obchodovatelný: -Ekvivalent pokynu je nižší než 0,5 € -Vaše nabídka byla emitentem zamítnuta (příliš malý objem) -Vaše nabídka byla emitentem bez udání důvodu zamítnuta. pokusil jsem se prodávat po menších dávkách a podařilo se mi to na pětkrát. BJ a emitent na poplatcích vydělali o 60EUR víc než kdybych to prodal najednou! A to nemluvím o tom, že než se mi podařilo udělat 5 obchodů, tak kurz klesl a já se spožděním nastoupil do longu. Jak jsem vypozoroval, tak počet akcií které jde nakoupit u emitenta je většinou nastaven na 2 000 kusů jakmile tam dáte víc (bez ohledu na kurz) tak vám to napíše, že se Váš požadavek musí ručně zpracovávat a po chvíli tupého zírání na obrazovku Vám napíší, že emitent nemůže kurz poskytnout. Stále uvažuji o přestupu do ameriky asi k Interaktive Brokers, nemáte někdo s nimi zkušenosti? Komise jsou nižší, nevýhodou je složitější obchodování evropského trhu. | |
|
| |
Pablo Investor
Poeet p?íspivku : 501 Age : 50 Localisation : město perníku Registration date : 08. 10. 07
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Thu Jan 08, 2009 12:44 am | |
| Ahoj !
A co ten Etrade Germany CZ jak zde psal před časem Jari ? Už to někdo z vás zkoušel ? Jari - je již ta česká verze plně funkční ? Vyplatilo by se to už jen kvůli těm nižším poplatkům ... Díky předem za info ! Pablo. | |
|
| |
Myk Investor
Poeet p?íspivku : 352 Localisation : Bodenbach Registration date : 26. 08. 07
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Tue Jan 13, 2009 7:03 pm | |
| - Pablo napsal:
- Ahoj !
A co ten Etrade Germany CZ jak zde psal před časem Jari ? Už to někdo z vás zkoušel ? Jari - je již ta česká verze plně funkční ? Vyplatilo by se to už jen kvůli těm nižším poplatkům ... Díky předem za info ! Pablo. Ahoj Pablo. Zatim jsem se dostal jen k tomu, ze musim odeslat zpet dotaznik pro pripravu smlouvy. Ale udelam to dnes, abych ti pak mohl odpovedet | |
|
| |
Jari Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Tue Jan 13, 2009 9:48 pm | |
| Pořád se na tom kutá, přivézt do ČR zahraničního online obchodníka je komplikovanější, než jsem tušil, nicméně stále vše pokračuje správným směrem, aktivit a příprav je až nad hlavu, nestíháme teď ani my, ani E-trade a do toho ještě ta pomalá legislativa, stále jsme tak trochu na místě, máme smlouvy s ofiko českým překladem a český překlad webu a webtraderu, ale další novinky se chystají. Připravují se hlavně marketingové a PR aktivity apod., ale proces je pomalý, chceme navíc udělat najednou vstup do ČR i SR, což také vše trochu zpomaluje.
Vše se ale dá již vyzkoušet, například otevření účtu a hlavní záležitosti už fungují, hlavně procesní, administrativní a obchodní. | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Wed Jan 14, 2009 12:35 am | |
| Rozumím.Čekáte ,až trhy ťuknou o dno.....oo)) | |
|
| |
Jari Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Wed Jan 14, 2009 11:49 am | |
| No, to abychom se ale dočkali | |
|
| |
david
Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 26. 01. 08
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Thu Jan 15, 2009 1:46 am | |
| Si asi děláte srandu????!! E trade je prý před krachem | |
|
| |
Jari Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Thu Jan 15, 2009 2:36 am | |
| No, před krachem snad ještě ne nebo víš víc než já...
Mají své problémy jako teď všichni ve finanční branži, obzvláště s matkou v USA. Je pravda, že teď ta expanze visí hlavně na jejich straně, ale board v USA expanzi dal zelenou, což by asi před krachem nedělali. Myslím, že při nejhorším by s někým sfůzovali, jak teď bývá zvykem.
A úplně přinejhorším jsou naštěstí všechny platformy a clearing totožné s Flatexem. Účty jsou vedeny u clearingu BIW Bank, vše je tedy ošéfováno i pro nejčernější scénáře, ale ty zatím nejsou aktuální, takže jsme v klidu a pokračujeme v přípravách, byť pomaleji, než byl původní plán... | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
Poeet p?íspivku : 1130 Localisation : na samotě u lesa Registration date : 20. 08. 07
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Thu Jan 22, 2009 4:42 pm | |
| Ahoj Jari!!
Podívej na patrii,doporučil jsem Tam Vás,tak jestli chceš nějak si tam můj příspěvěk zkoriguj... | |
|
| |
Jari Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Thu Jan 22, 2009 7:17 pm | |
| Díky, počkám si až na případné reakce. Já se účastním pouze této diskuze, jinak nejsem registrovaný na žádném jiném portálu, ani žádné jiné diskuze nesleduji. Tady jsem až právě na základě vícero dotazů, které nám zdejší čtenáři zaslali... | |
|
| |
Radek Moderator
Poeet p?íspivku : 1052 Localisation : Moravia / Silesia Registration date : 01. 07. 07
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Sun Feb 08, 2009 2:11 pm | |
| Tohle se šušká na foru FIA:
sq....můžeš se těšit na novou aplikaci u BJ. Má to být úplně jiná, než seš zvyklý. Tato ale bude dál běžet. V té nové půjde obchodovat měnové páry, futra.... Poplatky mají být konkurence schopný určitě v ČR, snad i v měřítku evropském. Minimální vklad na obchodní účet asi 3000 éček. Tak uvidíme. Další info na stránkách BJ v nejbližší dny. Bohužel nepůjde šortovat naše akcie, jak se o tom původně uvažovalo.
Co já vím tak rakouský BJ toto již dlouho umožňuje + obchodování za paušál. Tzn. za měsíční poplatek 30-50Euro neomezené množství obchodů na EUWAX v max. objemu na obchod do 5000 Eur atd. Alespoň myslím že to již nyní umožňuje. | |
|
| |
Jari Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Fri Feb 13, 2009 12:26 pm | |
| | |
|
| |
jiran07 Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Sat Feb 14, 2009 8:38 pm | |
| Ahoj Jari, mám dotaz na obchodování certifikátu. Při nákupu přes Etrade - se kterými emitenty půjde přímo při nákupu/prodeji využívat příkazy limit , stop atd. Např. BJ to umí jen s pár emitenty. Jak to bude u vás? A ještě mě napadl jeden "kacířský" dotaz - jak je na tom Etrade s misstrade? | |
|
| |
baryk Investor
Poeet p?íspivku : 231 Registration date : 12. 09. 08
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Sun Feb 15, 2009 10:52 am | |
| - jiran07 napsal:
- Ahoj Jari,
mám dotaz na obchodování certifikátu. Při nákupu přes Etrade - se kterými emitenty půjde přímo při nákupu/prodeji využívat příkazy limit , stop atd. Např. BJ to umí jen s pár emitenty. Jak to bude u vás? A ještě mě napadl jeden "kacířský" dotaz - jak je na tom Etrade s misstrade? Ahoj Jirane, napiš,prosím tě,s kterými emitenty to BJ umí,ať to nemusím zkoušet.Díky. | |
|
| |
jiran07 Investor
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Sun Feb 15, 2009 1:06 pm | |
| Prakticky to mám odzkoušeno s BNP a SG. Na jejich přednáškách ještě říkali, že to umí i HVB, City, HSBC a L+S, ale od nich jsem ještě nic nekupoval. | |
|
| |
velkámedvědice Moderator
| Předmět: Re: přes koho obchodovat Sun Feb 15, 2009 4:29 pm | |
| Ahoj kluci! S L & S mám zkušenost já,umí dokonce trailing stop loss. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: přes koho obchodovat | |
| |
|
| |
| přes koho obchodovat | |
|