Vítejte :-)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Vítejte :-)

LazyBear1@seznam.cz

PříjemPříjem  GalleryGallery  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

S medvědy na DAX

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Pablo
Investor
Investor
Pablo

Poeet p?íspivku : 501
Registration date : 08. 10. 07

S medvědy na DAX Empty
PříspěvekPředmět: S medvědy na DAX   S medvědy na DAX Icon_minitimeThu Jan 10, 2008 12:50 am

Ahoj všem !

Zdá se, že v roce 2008 budou nejspíše za delší konec provazu tahat medvědi (zdravím VM (:o)) ... Kdo by chtěl na předpokládaném poklesu akciových indexů profitovat a nechce přitom podstoupit riziko turbo shortů nebo put warrantů, může využít některý ze spekulativních leč sofistikovaných investičních produktů s částečnou ochranou a přitom velmi slušným potenciálním zhodnocením ... Na webu SG jsem našel následující tipy a jeví se mi poměrně slibně :

SG0L7P - Corridor bonus na DAX - maturita 19.6. 2009, horní bariéra pro DAX index je 10.585 bodů, spodní bariéra 4.755 bodů ... iniciální bonus 30 % pokud hlavní německý index do maturity neopustí vymezený koridor - do maturity je asi 1,5 roku ... Nemyslím si, že by v tomto období měl DAX nějak výrazněji posílit, tedy horní bariéra by měla být více než dostatečná (ochrana cca 35 %) ... spíše bych čekal pokles nebo v lepším případě stagnaci, nicméně se mi nejeví jako pravděpodobné, že by měl DAX ztratit přes 3000 bodů k proražení spodní bariéry (ochrana skoro 40 %) - německá ekonomika také zřejmě zpomalí, ale takový průšvih jako v USA to nejspíše nebude, takže pro tak výrazný pokles by neměl být důvod ... Dnešní cena certifikátu je 106,87, takže aktuální bonus je 21,64 % - tedy p.a. slušných 14,53 % ...

SG0K9Y - Revers bonus na DAX - maturita opět 12.6. 2009, bonus level 4.275,00, knock-in bariéra 9.300,00 - ochrana přes 19 %, bonus cca 36 % tedy p.a. asi 24 % ... pokud index DAX nepřekoná do maturity 9.300 bodů, bude vyplacen bonus ... certifikát nemá cap, tedy při poklesu indexu pod bonus level je neomezená participace ... Dnešní cena certifikátu 106,28, takže aktuální bonus je 36,68 % - tedy p.a. velmi příjemných 24,53 % ...

Já sám uvažuji především o SG0K9Y ... Budu rád, když mi na tyto papíry sdělíte své názory ... Hodně štěstí všem !

Pablo

S medvědy na DAX Oktobe10
Návrat nahoru Goto down
velkámedvědice
Moderator
Moderator
velkámedvědice

Poeet p?íspivku : 1130
Registration date : 20. 08. 07

S medvědy na DAX Empty
PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na DAX   S medvědy na DAX Icon_minitimeThu Jan 10, 2008 1:20 am

Ahoj Pablo!!

Skvělé!Na ty samé jsem se taky díval,doplním jejich bráchy

http://www.sg-zertifikate.de/service/best-buy-liste/

PS Ostatně i ta slečna má skvělá piva!!!!
Návrat nahoru Goto down
jannastas
Investor
Investor
jannastas

Poeet p?íspivku : 296
Registration date : 31. 12. 07

S medvědy na DAX Empty
PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na DAX   S medvědy na DAX Icon_minitimeThu Jan 10, 2008 12:49 pm

Já mám v portfoliu od září SG3FZB uvažoval jsem, že přikoupím, ale SG0L7J se zdá být lepší. Není to špatný tip.
Fakt je, že od léta jsou trhy nervózní a v poslední době dochází ke změně oborů které půjdou nahoru. Občas dělám shorty ale je to riskantní. Mínulý rok jsem vyhořel na put warrantu, dva dny jsem to nehlídal a už jsem byl v tom.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

S medvědy na DAX Empty
PříspěvekPředmět: Re: S medvědy na DAX   S medvědy na DAX Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

S medvědy na DAX
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :-) :: Certifikáty, warranty-
Přejdi na: